17.09.
21.00h

effe__sa napisao:I ja samo želim da bude ovaj pristup i ne padanje u neke crne rupe, ako to tako bude onda smo mi u stanju i Chelsea napucati sa 3-4 gola razlike. Pa tako i svaku ekipu iz Engleske, trenutno možda još trebamo određeni procenat da to uradimo i sa Liverpoolom, ali smo dovoljno jaki da svaki njihov tim isprašimo.

melodyne napisao:Prognoziram da dobijamo 2:0!

cruz napisao:Uopće se ne zanosim jednim neriješenim rezultatom, Chelsea je po meni vrlo vrlo jaka ekipa koja (kao svaka) može imat loš dan, ali to ne znači da se u idućoj ne vrate, ne inate.
Kud ćeš bolju motivaciju nego dokazati se u gostima protiv in-form Bayerna. Tako da...
S druge strane:effe__sa napisao:I ja samo želim da bude ovaj pristup i ne padanje u neke crne rupe, ako to tako bude onda smo mi u stanju i Chelsea napucati sa 3-4 gola razlike. Pa tako i svaku ekipu iz Engleske, trenutno možda još trebamo određeni procenat da to uradimo i sa Liverpoolom, ali smo dovoljno jaki da svaki njihov tim isprašimo.
Naravno da smo u stanju pobijediti ih, ali ono što nitko ne priča je KAKO IGRAMO OBRANU. Odnosno kako će se Bayern braniti kada visoki presing ne upali. Ne može se ni protiv Heidenheima ni HSV-a cijelu tekmu ostat bez greške, ali jači protivnik će prije iskoristiti.
Tri stvari će donijeti pobjedu prekosutra i naslove ove sezone: 1) kompaktnost obrane, 2) požrtvovnost i 3) stabilan mentalitet.
jer Bayern će stvarat prilike, Bayern će zabijat, Bayern će prebrodit nekako i niz ozljeda. Ali obrana, zalaganje i pozitivan mentalitet će presuditi. Lani smo u LP vidjeli koliko su te tri svari bitne i koliko nas je mentalitet 'zezao'. Tih "crnih rupa" će biti manje ove sezone, bar tako osjećam kada ih gledam.
Sada mi ova ekipa djeluje zrelija, prošla je to iskustvo zajedno s Kompanyem, a s trenerom sam sve zadovoljniji i zadovoljniji. Jer uči od grešaka, implementira promjene (što se vidi) i ekipa ga očito cijeni.
Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost