ivan napisao:Ma nas mogu ozljede u tim pauzama za repke jako sjebat. Koliko god uživamo u ovom nogometu, uopće se ne mogu zanositi jer imali smo milijun jakih ulazaka u sezonu, da bi nas ozljede na proljeće satrale kad je najbitnije. Ili pad u formi nekih igrača itd.
Za sad uživajmo, ali pričat uopće o nekim naslovima sad već je neozbiljno. Pogledajmo samo kako se PSG provuko kroz grupnu fazu prošle godine pa osvojio lp

cruz napisao:Opasnost ozljeda nakon repke je uvijek tu i često netko fasuje. Zadnji put smo imali sreće, neće li se tako nastavit..
S druge strane, nije prerano pričat o naslovima Ivane, kad si Bayern onda ta priča ni ne prestaje, posebno ako ekipa igra dobro i bez Musiale.
S treće strane, tijekom ove serije uspjeha smo imali period sa 6 ozlijeđenih igrača.... i da opet igramo dobro, valjda to nešto govori o potencijalu ekipe i sexualnosti trenera. Valjda bude jedan period da ćemo imati većinu na okupu, možda već nakon zimske pauze...
-----
I ja sam uvijek bio protiv prevelikog zanosa (!) ali kada osjetiš da "štima" onda si mogu dopustit da uživam. Jer ozljede me ne mogu šokirat više, očekujem ih. Očekujem i pad u rezultatima i igri, ali me to ne brine jer ova je ekipa naučila jednu jako bitnu stvar: ZADRŽATI MIR.

Vrati se na: Bundesliga 2025-26
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost