(6. kolo) Eintracht Frankfurt 0:3 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: (6. kolo) Eintracht Frankfurt 0:3 FC Bayern

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2025, 08:27

To se odavno znalo za stanku tako da nema ni uzbuđenja ni frustracija.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 05 lis 2025, 12:20

Ma nas mogu ozljede u tim pauzama za repke jako sjebat. Koliko god uživamo u ovom nogometu, uopće se ne mogu zanositi jer imali smo milijun jakih ulazaka u sezonu, da bi nas ozljede na proljeće satrale kad je najbitnije. Ili pad u formi nekih igrača itd.
Za sad uživajmo, ali pričat uopće o nekim naslovima sad već je neozbiljno. Pogledajmo samo kako se PSG provuko kroz grupnu fazu prošle godine pa osvojio lp
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2025, 14:22

https://x.com/Squawka/status/1974523285565001791

6 kola - 11 golova.

Kada bi tako idućih 6 kola pa opet idućih 6 kola barem 6-7 uvalio, srušio bi sasvim sigurno rekord Lewandowskog, a to se i traži.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 06 lis 2025, 07:37

ivan napisao:Ma nas mogu ozljede u tim pauzama za repke jako sjebat. Koliko god uživamo u ovom nogometu, uopće se ne mogu zanositi jer imali smo milijun jakih ulazaka u sezonu, da bi nas ozljede na proljeće satrale kad je najbitnije. Ili pad u formi nekih igrača itd.
Za sad uživajmo, ali pričat uopće o nekim naslovima sad već je neozbiljno. Pogledajmo samo kako se PSG provuko kroz grupnu fazu prošle godine pa osvojio lp

Opasnost ozljeda nakon repke je uvijek tu i često netko fasuje. Zadnji put smo imali sreće, neće li se tako nastavit..

S druge strane, nije prerano pričat o naslovima Ivane, kad si Bayern onda ta priča ni ne prestaje, posebno ako ekipa igra dobro i bez Musiale.

S treće strane, tijekom ove serije uspjeha smo imali period sa 6 ozlijeđenih igrača.... i da opet igramo dobro, valjda to nešto govori o potencijalu ekipe i sexualnosti trenera. Valjda bude jedan period da ćemo imati većinu na okupu, možda već nakon zimske pauze...

-----

I ja sam uvijek bio protiv prevelikog zanosa (!) ali kada osjetiš da "štima" onda si mogu dopustit da uživam. Jer ozljede me ne mogu šokirat više, očekujem ih. Očekujem i pad u rezultatima i igri, ali me to ne brine jer ova je ekipa naučila jednu jako bitnu stvar: ZADRŽATI MIR.

Ne znam jeste li čitali/slušali izjave trenera i glavnih igrača sad nakon ove tekme... To mnogo govori o stanju.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 06 lis 2025, 07:47

Kimmich: "It's special to be part of this team. The coach also told us: It's not rotation, it's competition. A very healthy competition, I think. The players sitting on the bench don't hope that their competitors play badly. Instead, they simply try to play a bit better themselves when they get a chance. It's all for the good of the team - and it's really fun"

---

Neuer: "This is definitely one of the best teams I played with. Everyone knows what they have to do, every player knows their role. The communication on the pitch is good, we're helping each other and it's working really well.

It was a confident away win. We did very well with and without the ball today, pressing, box defending, control of the ball. We also had good counters in the second half and managed to score the third goal from one of them. We feel the automatisms are getting better and every player knows their role. But of course there are always things we can do better. It's always about looking forward and preparing for the next game"

---

Kane: "I'm not surprised at this level that we're at, I spoke about building on what we've achieved last season but also that we still can improve, especially in bigger games. And I think we're showing that. We've got real confidence, we have momentum, going into every game, home and away - feeling like we can dominate the team and that's exactly what we're doing so far."

---

Tah: "Every player feels they're part of the team. The coach is very communicative and is doing a great job in that department. Everyone is ready to give everything for the coach and for each other. We're pushing each other. Tomorrow we'll enjoy Oktoberfest, then focus on the national team and then the next game (Dortmund)"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lis 2025, 10:35

Samo mentalitet na nivou i sve bude ok.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 lis 2025, 14:43

cruz napisao:Opasnost ozljeda nakon repke je uvijek tu i često netko fasuje. Zadnji put smo imali sreće, neće li se tako nastavit..

S druge strane, nije prerano pričat o naslovima Ivane, kad si Bayern onda ta priča ni ne prestaje, posebno ako ekipa igra dobro i bez Musiale.

S treće strane, tijekom ove serije uspjeha smo imali period sa 6 ozlijeđenih igrača.... i da opet igramo dobro, valjda to nešto govori o potencijalu ekipe i sexualnosti trenera. Valjda bude jedan period da ćemo imati većinu na okupu, možda već nakon zimske pauze...

-----

I ja sam uvijek bio protiv prevelikog zanosa (!) ali kada osjetiš da "štima" onda si mogu dopustit da uživam. Jer ozljede me ne mogu šokirat više, očekujem ih. Očekujem i pad u rezultatima i igri, ali me to ne brine jer ova je ekipa naučila jednu jako bitnu stvar: ZADRŽATI MIR.

Treba uživati dok o trofejima bih samo rastočio to sve; Bundesligu ćemo osvojiti ove sezone opet i to ne smijemo sami sebi sabotirati tamo od polovice ožujka do početka lipnja. Drugi nam to neće učiniti ukoliko to mi sami njima ne dopustimo.

Ono što me zanima može li Kompany konačno mobilizirati igrače da se DFB-Pokal nakon predugih 5 godina vrati u Minhen, da to vojnički složi, pošalje igrače na invaziju Berlina i onda ga pokori kako to inače i radimo. Tu se ipak igračima posebna energija i posebna motivacija mora tjerati jer se sve ovo zadnjih 4 godine pokazalo neozbiljnim s iznimkom prošle sezone gdje smo bili bolji, a ispali smo od Alonsovih srećkovića doma pred svojima. Zadnju stanku koju smo imali bez finala je bilo između 1986. i 1998. i nakon toga nismo na finale čekali više od jedne preskočene sezone do 2022.(iako smo 2017./2018. izgubili, ali smo bili nakon što nismo 2017., baš kao i tamo 2015. i 2016. scenarij).

U Europi je jasno kako se prvih 8 utakmica ide na demoliranje svih koji se ne zovu Chelsea, PSG i Arsenal. Prevedno: 5 pobjeda i 15 bodova, a već smo Chelseaja savladali i tu dobili u startu još ekstra 3 velika boda. Protiv druga 2 ozbiljna konkurenta neću plakati dok god savladamo sve ostale jer ipak mi je jedino važno u K.O. fazi kako ćemo s takvima igrati kada je situacija ili živ ili mrtav nakon 2 utakmice.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26