(19. kolo) Bayern 1:2 Augsburg

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: (19. kolo) Bayern 1:2 Augsburg

PostPostao/la doro » 25 sij 2026, 11:01

Nitko ne voli gubiti pogotovo doma i od srot kluba taj Augsburg je i pepa prekinuo i puno puta pokvario Octoberfest no danasnji poraz nije toliko bitan samo ako nam ne porusi sampouzdanje.

Lp je najbitniji j sad treba dobit PSV a u ligi su ionak srot klubovi koji budu sami sebi izbacili iz igre.

Bitni su trofeji.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 26 sij 2026, 17:07

Ako smo već morali fasovat prvi poraz u Ligi, onda dobro što je baš protiv male ekipe - doma, u 1. mjesecu.
Gledam na ovo kao neku vrstu wake-up call.

Također, opet dosta izostanaka (ozljede, gripe/viroze), najvažniji igrači moraju opet igrat 90 minuta.

Sad gledam statistiku, Bayern je pretrčo najviše kilometara u cijeloj ligi, u dosadašnjoj sezoni.
Mora to doći kad-tad na naplatu. Ne kažem da je umor razlog, ali zna biti faktor nekada. Ta nisu dečki roboti.

Psihološki je ovo u suštini dobra stvar - inače hiper ambicioznoj ekipi. Da im se pokaže da se tekme ne dobijaju automatizmom.

Svaki protivnik s Bayernom ima pristup kao da igra finale. Ne možeš tu oću-neću. Ko što smo vidili. Nekad protivnik ne izduši u drugom poluvremenu, već tek tada "aufdrehen".

_____

Ovo nije uopće bauk nego nastojim gledat pozitivno. Očekujem pozitivnu reakciju, naročito kada se vrate igrači, pa konkurenzkampf bude veći.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 sij 2026, 18:42

effe__sa napisao:Volio bi da je bila sezona bez poraza i da se taj rekord obori, ali bolje sezona sa trofejima.

Dobro za ovo prvo je bilo ove sezone baš nada jer tako smo razarali BuLi na poseban način.

Pozitivno je to: Bolje danas poraz nego u bitnijoj utakmici.

I ne treba previše kritikovati, pa ne mogu igrači sve utakmice igrati na više od 100 %. A do sad je prečesto djelovalo da ih igramo na preko 100 %. Pa prošlog smo vikenda raštelovali Leipzig.

Sada treba bar remi uzeti protiv PSV-a i onda lagano dalje gledati da se ne ispadne iz ritma.

Lako za poraz(e), imamo ih ajme u povijesti kluba i bit će ih. :) Glavno da igrači ostanu pozitivni i da atmosfera bude odlična, kao i situacija s ozljedama. Ovo je samo po sebi u stvarnosti nebitno. Samo eto...
Neka mi tu jednu sezonu u 34 kola ostanemo neporaženi, ekipa uđe u povijest za buduće naraštaje Bayernovih navijača i igrača, a onda možemo 1-3 poraza po sezoni imati. :D (iako uvijek želimo ostati neporaženi :haha: :haha: :haha: ). To je toliko vitalno, golemo da se to opisati ne može. Ta ništa čudno što ostaneš razočaran i/ili ljut ko @Anton i ja kada se to ne dogodi.

Sada su mi misli samo da zdrobimo PSV-a s 3 boda što mi je osobni imperativ ove sezone u LP dobiti tih 5 momčadi čije ime nije Chelsea, PSG, Arsenal i odmah imaju ocjenu 4. A dobili su i Chelseaja i PSG-a što skoro pa i nisam imao bilo kakav imperativ(osim ako su utakmice doma).

A onda ide iduće veliko finale koje treba dati 300% - Pokal protiv RB Leipziga doma. To nema nećemo proći, ispadamo i sl. Ove godine Pokal dolazi u Minhen y ya basta! 8-) :prvi: :prvi: :prvi:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 sij 2026, 09:05

JA sam znam da je meni sada jedan cilj pao u vodu.

1.) Kanta

2.) Sezona bez poraza u BL

3.) Tanjur

4.) Pokal

Hijerarhijski mi je to tak poredano i to će me mučit dok sam živ. Taj poraz uvijek nešto znači!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 sij 2026, 10:27

Velika očekivanja od kluba su znak vjere u istog, ali su i recept za razočarenje.

Meni je ovaj propali niz neporaženosti nešto tako banalno i nevažno da ti ne mogu objasnit.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 sij 2026, 11:16

Pa gle, ja sad više ne iščekujem te BL utakmice kao što sam do sada jer se nešto više ne može dostić.

Svaka luda ima svoje veselje.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26