DERBI: Bayer Leverkusen 1:1 FC Bayern Munchen

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: DERBI: Bayer Leverkusen - Fc Bayern Munchen

PostPostao/la doro » 14 ožu 2026, 17:42

Axe napisao:Pokradeni smo u nekoliko navrata i to na ocigled svih!

Treba uloziti zalbu jer je suludo da se ovakve stvari rade najboljoj ekipi Njemacke.

Apsolutno svi grijese al nemres bas toliko jos imas i VAR.

Stisnut suce jel ovo je prejadno koda protiv Reala igramo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 14 ožu 2026, 17:54

Nisam gledao utakmicu. Cujem da su sudije bile bas lose. Samo me zanima ko je pokraden? :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2026, 18:59

Kak ne kuzite da je to bio trening za Real :hehe:

Sutra gledam tek.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: DERBI: Bayer Leverkusen 1:1 FC Bayern Munchen

PostPostao/la melodyne » 14 ožu 2026, 19:08

https://x.com/iMiaSanMia/status/2032874588699250806

Nije valjda ovoliko sudjenje bilo lose?!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 ožu 2026, 19:17

Kakav klošar moraš biti da sudiš Bundesligu i ovakvu utakmicu gdje nisi dorastao razini 2 kluba, utakmice i lige uopće?? :harakiri:

Njemački nogomet zadnjih 8 godina ide silaznom putanjom doslovno u svemu, ali bome suci već odavno su debelo opali spram onih od prije 20-25-30 godina. Oni više nemaju ni suce za finala Svjetskog i Europskog prvenstva, Lige prvaka koliko su propali, a ovime samo demonstriraju svu truloću i nekvalitetu.

Zadnjih 7 i pol godina s VAR-om ovakve gluposti sebi dopustiti je van svake pameti. Od onog finala Pokala 2018. protiv Kovačevog Eintrachta i nedosuđenog kaznenog udarca na Javi Martínezu ja sam u njih izgubio povjerenje i vidim zašto se događa ovo što se događa svako malo Bayernu nečuveni potezi, odluke i što već ne.

Jedno je rugati se kako se to kao radi da se liga "održi zanimljivom" nakon neke utakmice, ali to može na 2-3 utakmice u 5 godina se dogoditi. No svako malo zadnjih 4 godine je već teški bezobrazluk iza kojeg stoji DFL.

U prijevodu mi smo toliko dobri bili da smo zamalo s 9 igrača pobijedili Leverkusena, zamalo. ;)

Ovo u DFB-Pokalu ima da bude teško iživljavanje, gaženje po leševima. Ima da ukradu za nas da prođemo dalje, to je sve što ću reći.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 ožu 2026, 20:00

melodyne napisao:Nisam gledao utakmicu. Cujem da su sudije bile bas lose. Samo me zanima ko je pokraden? :lol:

Gle ovak 2 cista gola nasa ponistio prvi ruka uz tijelo vidi to slijepac a drugo rame ,dalje Diaz drugi zuti nepostojeci,bio u trku pao bio i kontakt ovaj sudi bacanje :lol:

Crveni Balubi jw fifti-fifti uglavnom se to sudi zuti al ok nek bude crveni al 2 golq cista ponistiti i bezveze jedan crveni uzas i Kompany je podivljo i dobio zuti!
I gol Kusena je linija al to im ipak nisu priznali jel bi bilo krvi valjda da prizno gol neki mm offside bio. :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 14 ožu 2026, 20:38

Skandal spiel unterirdische Leistung vom Schiedsrichter Team, DfB Mafia

Neke od reakcija Svabi koji i ne vole Bayern
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 14 ožu 2026, 21:00

Velika je stvar kad u ovakvoj utakmici s 9 igrača izboriš remi, to su podvizi koji te dižu posebno. Ovo danas i npr ono protiv PSG-a u ligaškoj fazi LP, to ti u konačnici mogu biti najbitnije utakmice, jer tu si izrastao iznad sebe.
Super je što ekipa pored svih igračkih elemenata može i u ovakvim situacijama da se snađe, pa suzbije redove, pa igra kompaktno, pa svi se bore i još više trče...To je za respekta velikog.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 14 ožu 2026, 21:10

Pomislio sam da ce priznati onaj gol Kuzenu s obzirom da je Bajernu sudija ponistio 2 gola i dao 2 crvena kartona. Sudjenje kriminalno. Sto rece Anton - to je test za Real.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 14 ožu 2026, 21:55

Sudija Christian Dingert priznao je da je pogriješio kada je pokazao crveni karton Luis Díaz:

"Tokom utakmice sam tu situaciju doživio kao simuliranje. Tako sam je vidio u tom trenutku. Sada, gledajući snimak, jasno je da to nije bio penal. Ali crveni karton je bio veoma prestroga odluka, sada ga ne bih pokazao."
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 14 ožu 2026, 23:52

Zwölf gegen neun Mann, zwei zu Unrecht aberkannte Tore, hat der Schiri ein Aspirin-Gratisabo plus eine besondere Abfindung bekommen oder was war da los? Na ja, hat zum Glück dennoch nicht gereicht, um gegen uns zu gewinnen!

:lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2026, 07:41

Znački dečki moji, Upamecano je predebel! On mora skinut 3 - 5 kila i to sve maknut iz guzice! Nije mi jasTno kak on ima takve brojek, a ja kad ga god gledam imam dojam da bu lik riknul ak se pokrene.

Naša koncentracija ne bi trebala biti na suce, nego na jako lošu obranu koju smo odigrali i PK šansi dopustili Leverkusenu. Pogotovo tamo negdje početkom 2. poluvremena kad je ulHirajh moro skidat 1/1 i takve spike. Kod nas je UlHirahj defenitivno MoM!

E sad ova druga stvar kaj se tiće sudaca.

Treba uzet u obzira da ja gledam replay i znam ishod, te nisam nabrijan kao da gledam live. Drugačiji su to naleti osjećaja i percpecije onog kaj se događa na terenu. To ne znači da je moja perspektiva sad bolja, nego da je drugačija.

Tah Gol - ja bi ga isto poništio tj. ne bi se uzjebo oko toga i razumijem zašto je poništen. Ruka je uz tijelo, al pogađa taj jebeni lakat i brutalno mjenja smjer i mislim da je to presudilo.

Jackson crveni - ZATVOR! Znači ako je Diaz napravio crveni gegen PSG i rekao sam da je bio, ako je Šlottenbeck protiv nas na Stanišiću napravio crvenu i izvuko se sa žutim, a svi smo rekli da je trebo bit crveni, onda je sine moj ovo GLAT crveni.

Kane Gol - e ovo je 50/50 jer nemrem bit ziher. Majke mi više ne kužim kaj je, a kaj nije ruka i moglo je otići u oba smjera. Opet nemrem se ubit zato kaj to nije dosudio i Bayern nije toliko oštećen jer smo ipak uspjeli izjednačiti pa dođemo na isto.

Ovdje je veći problem kaj je Bayern do tog "Kaneovog gola" mogo otić na 2:0 bez ikakve pomoći suca, nego kaj je nama taj gol poništen.

Diaz crveni - da sudac se sjebo i tu smo oštećeni, ali brate mili da je Diaz dobio crveni zbog kopačke u glavu Garcie niko ne bi smio ništa reć. Ovdje opet ponavljam nije bitno kaj je možda bila slučajna kopačka u vugla nego kaj se to NE RADI baš zato kaj možeš nekog stepst u Vugla i onda pobereš crveni!

Gol Kusena za 2:1 - Da mi 100 puta ponove ja bi rekao da je gol regularan i neopravdano poništen :hehe:

Uli nek si popije aspirin i natjera Upu na djetu ;) Bilo bi mu pametnije...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 15 ožu 2026, 09:39

Da Rupa je gicko bas se zdebljal.
Anton ako ruka uz tijelo nije penal onda ruka uz tijelo je gol,Kanea je pogodila lopta u rame i to je cisti gol.

Djekson crveni opravdano po pravilima,Diaz drugi zuti nepostojeci,kopacka u glavu u ovom slucaju je cisti zuti jer i lik iso mutavo glavom nije crveni.

Gol Kusena je cista linija i trebo bit priznat.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2026, 09:56

doro napisao:Da Rupa je gicko bas se zdebljal.

Anton ako ruka uz tijelo nije penal onda ruka uz tijelo je gol,Kanea je pogodila lopta u rame i to je cisti gol.

Djekson crveni opravdano po pravilima,Diaz drugi zuti nepostojeci,kopacka u glavu u ovom slucaju je cisti zuti jer i lik iso mutavo glavom nije crveni.

Gol Kusena je cista linija i trebo bit priznat.

Ko je reko da ruka uz tijelo nije penal? Daj da vidim tog coveka i plunem mu u facu! To ima toliko interpretacija da je to zivi uzas. Ja sam napiso da je kod Kanea 50/50 i da nam to nis nije nastetilo jer smo izjednacili bez obzira na to. Skoncentriraj se na cinjenicu da su nam prije toga mogli zabit 2 put gol bez beda.

Kao sto rekoh Diaza je sjebo s crvenim.

Zakaj bi "u ovom slucaju" bio zuti? :hehe: da ga je stepo u nos i satro mu nos il da mu je pukla glava na pol onda bi bio crveni? Daj me ne jebi... kak mos ic "glupo s glavom" kad je lopta 2 metra od zemlje? Pa nije ga na zemlji il na 30cm od poda stepo s kopackom u glavu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 16 ožu 2026, 00:01

Bilo je neki čudnih odluka kontra nas u par utakmica ove sezone, ali ako ćemo se mi ko Bayern žaliti na sudije, onda je i to malo smiješno. Nama je unazad par godina prvo obuzela priča da nas sudije drastično oštećuju u duelima s Realom, a sada smo sebe ubijedili da su sudije kontra nas i u BuLi. Da se razumijemo sudijska katastrofa u duelu protiv Reala je bila onda kada je Carlo bio trener, pa onaj crveni tada Vidalu, njihovi golovi iz ofsajda itd. I ono prije 2 godine sa poljskim sudijom. Ali mi jednostavno kada smo puni samopouzdanja i kada gazimo, mi pobjeđujemo. Znači nismo mi neki nesretni ozlojađeni klub...Počelo se previše pričati o sudijama i to malo ide na k... Anton je evo jučerašnje situacije dobro objasnio.

A dobro su danas neki na SKY-u spomenuli i situaciju protiv Hoffenheima i onaj crveni tada kontra njih, koji je bio prestrog i koji je nama išao na ruku.
Znači meni je uzjebitis što smo mi osvojili juler bod s 9 igrača, a evo kada se pogleda antonova analiza nema se šta dodati, nije u suštini tu nešto nas sudija oštetio.

Inače što se tiče igranja rukom, u napadu je pravilo, da ukoliko igrač neposredno pred postizanje gola igra rukom, gol se poništava. Zato je situacija kod gola Taha koji je poništen čista. Ali kod Kanea se može postaviti pitanje jel to sada neposredno pred postizanje gola, jer akcija se još nastavila, a igranje rukom Kanea nije bilo namjerno.
U prvom slučaju kod Taha nije namjerno, ali je neposredno, pred sami čin postizanja gola, jer je njemu ruka poslužila i onda je zabio nogom gol, sve povezano....Naravno da ovo s pravilima, dok sve pohvataš sviju sje... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26