Postao/la anton 1983 » 09 stu 2025, 10:03
Mislim da ovdje nitko nije sretan kad vidi da Leon igra. No moramo pogledati naš kadar i shvatiti zašto on igra i meni je to kristalno jasTno. VK s njim ne radi ništa loše, dapaće radi baš ono kaj bi trebao raditi i pravilno ga koristi, kako ne bi sjebao idealnu atmosfru - ne, ispravit ću se; kako bi što duže zadržao ovako jebenu atmosferu u ekipi, koja će kad tad splasnut i doći će do nekih trzavica i problema.
Ovo je maltene početak sezone. Bipsić je novi u kadru i NIZAK je - on i Kimmich nisu u TEORIJI dobar par, iako sam siguran da ću ih gledati koji puta skupa. S postepenim uvođenjem BiPsića u ekipu, lagano se i pravilno izbacuje Leon i svi vide da nema smisla mu davati novi ugovor - to je ono što je najbitnije. Ono što je također bitno da u onim krucijalnim tekmama Pavlović bude spreman, kako bi Leon grijo klupu kao protiv PSG-a.
S jedne strane mi imamo "problem" što je Kimmich zacementiran, Pavlović mu je idealan partner, dok BiPsić u TEORIJI dugoročno nije dobar u kombi s Kimmichom, ali Pavlovićem je, dok profil igrača tipa Leon je dobar i s Pavlovićem i Kimmichom.
Kada smo počeli gledati igrače kojima na kraju sezone istiće ugovor, donedavno je De Jong bio jedan od njih. I sad što se događa kada bi mi doveli, a u neku ruku sljedeće sezone moramo, takvog igrača? BiPsić bi još više pao u hijerarhiji.
No zapamtite kako se Kimmich probio i kada vidim sadašnji Bayern to je jedini način da se BiPsić probije, jer ziher ne bumo prešli na 4 3 3 gdje igra neki "ziheraš" iza Kimmicha i BiPsića.
KVDM!!!!