effe__sa napisao:Volio bi da je bila sezona bez poraza i da se taj rekord obori, ali bolje sezona sa trofejima.
Dobro za ovo prvo je bilo ove sezone baš nada jer tako smo razarali BuLi na poseban način.
Pozitivno je to: Bolje danas poraz nego u bitnijoj utakmici.
I ne treba previše kritikovati, pa ne mogu igrači sve utakmice igrati na više od 100 %. A do sad je prečesto djelovalo da ih igramo na preko 100 %. Pa prošlog smo vikenda raštelovali Leipzig.
Sada treba bar remi uzeti protiv PSV-a i onda lagano dalje gledati da se ne ispadne iz ritma.
Lako za poraz(e), imamo ih ajme u povijesti kluba i bit će ih.

Glavno da igrači ostanu pozitivni i da atmosfera bude odlična, kao i situacija s ozljedama. Ovo je samo po sebi u stvarnosti nebitno. Samo eto...
Neka mi tu jednu sezonu u 34 kola ostanemo neporaženi, ekipa uđe u povijest za buduće naraštaje Bayernovih navijača i igrača, a onda možemo 1-3 poraza po sezoni imati.

(iako uvijek želimo ostati neporaženi

). To je toliko vitalno, golemo da se to opisati ne može. Ta ništa čudno što ostaneš razočaran i/ili ljut ko @Anton i ja kada se to ne dogodi.
Sada su mi misli samo da zdrobimo PSV-a s 3 boda što mi je osobni imperativ ove sezone u LP dobiti tih 5 momčadi čije ime nije Chelsea, PSG, Arsenal i odmah imaju ocjenu 4. A dobili su i Chelseaja i PSG-a što skoro pa i nisam imao bilo kakav imperativ(osim ako su utakmice doma).
A onda ide iduće veliko
finale koje treba dati 300% - Pokal protiv RB Leipziga doma. To nema nećemo proći, ispadamo i sl. Ove godine Pokal dolazi u Minhen y ya basta!