Pa eto sam si sebi odgovorio "znao je Raphael s Kimmichim odigrat". Tako ce kak sam i napiso i BiPsic sigurno s Kimmichom odigrat, ali ih ne vidim kao magicni duo poput Pavlovica i Kimmicha. Pavlovic i Kimmich jedan drugog nadopunjuju, dok BiPsic i Kimmich su jako slicni igraci. Ja ih nemrem zamisliti kao ajnc A Bayernovu vezu kao sto mogu Pavlovica i Kimmicha.
Siguran sam da su Kimmich i Thiago igrali skupa odredeni broj tekmi i to se ziher moze dogoditi.
BiPsic sigurno nije igrac koji kak si ga ti opiso "kaj ce nam onda" jer je i Kimmich na slican nacin zapoceo karijeru u Bayernu, ali bi rekao uz jos težu konkurenciju. Zato ocekujem od BiPsica minute, al sad da buju on i Kimmich buducnost Bayerna u vezi, to jednostavno ne vjerujem. Ne znam kako onda nadoknaditi "robusnost".
Njih dva tek moraju non stop poceti igrati skupa da bi me uvjerio da oni to mogu. I ak to se pocne dogadat o upali, ja cu prvi rec pogrijesio sam; moze se i s dva pinkleca u vezi...
Ono sto mene smeta je sranje kako VK forsira Leona, a to uopce nije istina, nego bas radi kaj treba unatoc tome sto mu da igrati!
width="960"