Na poluvremenu sam si razmisljo dal da napisem nesto za Kimmicha posprdno i nekak sam se odlucio da necu. Imah sedmo čulo.
Onda mi nije jasTno zasto takav stav prema Oliseu? Pa ne bi naseg "Riberya" vadio, nema šanse profesore! Lik narikta penal na StaniŠpeku, napravio Einladen za Kimmichov gol. No izuzev toga isti kurac kao i sa Saneom! Cijeni se igrac koji ne radi nista, a onaj koji nes radi, al mu nejde njega treba pljuvat. Da, Olise mozda nije bio fenomenaln danas, ali je Diaz trebo i treba dobit glat jedinicu za danasnje izdanje!
Ne jebe mene kod Diaza kaj mu nije islo, nego je izostalo ono po cemu je prepoznatljiv i sto ga spasava kada fula 15 sansi na tekmi. To je zalaganje, igranje obrane, agresivnost i sveprisutnost na terenu! Od tih stvar danas nije bilo nicega!!! On je danas trebo bit prvi kandidat za promjenu, a ne Gnabry ili Olise.
Nadalje GicBry me sve vise i vise fascinira. Lik je posto jebeno inteligentan igrac. Nemrem vjerovat s obzirom na njegovu kockasto-okruglu bulju da je to uspio postic!
I da mu picka materina kaj Kane mora prestic rekord Lewe? Pa kaj nije osvajanje LP bitnije? Pa daj ga bar malo odmori...
width="960"
Pa to je autohtoni primjer nepragmaticnog i ultra sexualno zapetljano pimpl gola! Jebote Kimmich dize dubinsku loptu u 16 terac, Gnabry ju spusta s glavom a Kane puca 1/1. Di je tu pragmatika da mi je znat!?!?!