(24. kolo - Der Klassiker) BvB 2:3 FCB

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: (24. kolo - Der Klassiker) BvB -:- FCB

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2026, 21:05

Da malo poop prije neg kaj idem spat.

Na poluvremenu sam si razmisljo dal da napisem nesto za Kimmicha posprdno i nekak sam se odlucio da necu. Imah sedmo čulo. :D Napokon neka korist od preplacenog debosa, predasist i foltreffer!

Onda mi nije jasTno zasto takav stav prema Oliseu? Pa ne bi naseg "Riberya" vadio, nema šanse profesore! Lik narikta penal na StaniŠpeku, napravio Einladen za Kimmichov gol. No izuzev toga isti kurac kao i sa Saneom! Cijeni se igrac koji ne radi nista, a onaj koji nes radi, al mu nejde njega treba pljuvat. Da, Olise mozda nije bio fenomenaln danas, ali je Diaz trebo i treba dobit glat jedinicu za danasnje izdanje!

Ne jebe mene kod Diaza kaj mu nije islo, nego je izostalo ono po cemu je prepoznatljiv i sto ga spasava kada fula 15 sansi na tekmi. To je zalaganje, igranje obrane, agresivnost i sveprisutnost na terenu! Od tih stvar danas nije bilo nicega!!! On je danas trebo bit prvi kandidat za promjenu, a ne Gnabry ili Olise.

Nadalje GicBry me sve vise i vise fascinira. Lik je posto jebeno inteligentan igrac. Nemrem vjerovat s obzirom na njegovu kockasto-okruglu bulju da je to uspio postic!

I da mu picka materina kaj Kane mora prestic rekord Lewe? Pa kaj nije osvajanje LP bitnije? Pa daj ga bar malo odmori...
Zadnja izmjena: anton 1983; 28 vel 2026, 21:08; ukupno mijenjano 2 put/a.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 28 vel 2026, 21:06

Drago mi kaj Kimmich doneso pobjedu udarcinom a ne petljanjem.

Olisea odsad cekam da donese prolaz i pobjede u Lp!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2026, 21:13

doro napisao:O tome pricam pragmatika i brzo odmah gol

Potrgo sam se od smijeha kad sam ovo procito!

Koja PM je bila pragmaticna kod naseg prvog gola? :haha: Pa to je autohtoni primjer nepragmaticnog i ultra sexualno zapetljano pimpl gola! Jebote Kimmich dize dubinsku loptu u 16 terac, Gnabry ju spusta s glavom a Kane puca 1/1. Di je tu pragmatika da mi je znat!?!?! :haha:

Ili mozda je bolje pitanje, koja PM je pragmatika u nogometu kod zabijanha golova? :O:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: (24. kolo - Der Klassiker) BvB 2:3 FCB

PostPostao/la Red passion » 28 vel 2026, 22:04

Ode razvojni centar tamo gdje mu je i mjesto - na minus 11 zaostatka. Nema od njih ništa i dalje, malo su se uzbudili jer je Bayern imao pad u kalendarskoj 2026., no 2 utakmice su lijepo uzeli 1 bod i tu je priča završena.

Sjajna utakmica za gledati, imali smo problema no ono najvažnije je kako smo uspjeli okrenuti i pobijediti. K tome smo još i odigrali dobru utakmicu i kako je 2. poluvrijeme krenulo nismo pali već smo do kraja odigrali i onda zasluženo pobijedili.

Žuti su imali svoje prilike da nas dobro ugroze no nisu otišli na 3:0 prednost tako da nije bilo šanse da nam nešto posebno naprave. Kovač i brza tranzicija mi je nešto fascinantno. To kod nas on nije znao, a čini mi se da Robert i Niko s time ni nemaju veze koliko se taj njihov nogomet ukorijenio u igrače neovisno o berlinskoj braći.

Kane lijepo spakovao opet 2 gola i lijepo to otišlo već na 30 golova. Sjajno kada ti napadač odluči veliki okršaj i nije ostao dužan već dobio skoro titulu igrača utakmice. Naš Stanišić danas baš izvrstan, digla mu se forma i ono što sam nekoliko puta već istaknuo prošle i ove sezone što je za njega ključ je - izbjeći ozljede i ostati zdrav. Ono nije izgledalo dobro i mislio sam da mu je noga, gležanj otišao kvragu i opet duža pauza i ispadanje iz ritma. Hvala Bogu ostao je u komadu i nadam se da neće sutra ili preksutra biti promjena i neugodnih vijesti.

Ovo je bilo sjajno mada mogli smo i danas bez tog 2. primljenog gola. Može i mora ta obrambena igra 5x bolje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 vel 2026, 22:25

U svim ligama ovo bi bio crveni i 3 tekme kazne
Dok se u Bundesligi trude da održe prvenstvo zanimljivim na sve moguće načine

https://x.com/imiasanmia/status/2027833437835378957
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 01 ožu 2026, 01:20

Odlična utakmica i sjajna promocija BuLi. Utakmica je sve punudila, a onda mi još na kraju pobijedili na ovaj način. 8-)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2026, 06:56

effe__sa napisao:Odlična utakmica i sjajna promocija BuLi. Utakmica je sve punudila, a onda mi još na kraju pobijedili na ovaj način. 8-)

Promocija za BL je krepala kad je BvB ispo od Atalante. Sada je to samo zabluda...

No tekma je bila jebena.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 01 ožu 2026, 12:47

anton 1983 napisao:
doro napisao:O tome pricam pragmatika i brzo odmah gol

Potrgo sam se od smijeha kad sam ovo procito!

Koja PM je bila pragmaticna kod naseg prvog gola? :haha: Pa to je autohtoni primjer nepragmaticnog i ultra sexualno zapetljano pimpl gola! Jebote Kimmich dize dubinsku loptu u 16 terac, Gnabry ju spusta s glavom a Kane puca 1/1. Di je tu pragmatika da mi je znat!?!?! :haha:

Ili mozda je bolje pitanje, koja PM je pragmatika u nogometu kod zabijanha golova? :O:

Proguglaj kaj pragmatika pa se onda smij :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2026, 12:56

doro napisao:

Proguglo, pito gemini, chatgpt i opet mi nije jasTno sto je pjesnik htio rec. Nema veze s vezom...

U biti ima! Glavno da se koristi birtijsko floskularni POOP! :mudrac:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2026, 18:39

Evo Olise pobro dvojki, Diaz trojku...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 ožu 2026, 12:52

anton 1983 napisao:
doro napisao:

Proguglo, pito gemini, chatgpt i opet mi nije jasTno sto je pjesnik htio rec. Nema veze s vezom...

U biti ima! Glavno da se koristi birtijsko floskularni POOP! :mudrac:

Tebi je najbitnije da lupis kontru meni i nista drugo jbs argumente,praksu itd.Non stop ti birtija u rijecniku ocito si cesto tamo za razliku od mene :mrgreen:

Kimmich kratki direktan tocno navodjeni ubacaj na Gnabrya ovaj trzne na Kanea glavom a ovaj iz prve po golu cista uvjezbana pragmatika bez pimplanja,okretanja oko lopte,dribljanja,dodavanja u nazad,caririnjene lopte i to sto precesto igramo to je nasljedje pepka a i Kompany previse slijedi te gluposti pimplanja cak i u svojojj obrani umjesto da izbaci lopta u out i daleko napuca cista bolest kontrole sto pepko iz svog karaktera preneso i na taktiku.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 ožu 2026, 13:21

Pa to sam htio da napises i poseres se sebi u usta. Ovo je cisti primjer "pepovog" gola, a ti seres o nekoj pragmatici. Sve sto je brualno, sexualno i nenadjebivo je "pepizam". Pogubio si se djete moje...

Samo da je srat c009
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26