2. kolo (5.9.2026.) Schalke 04 0:0 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2026-27

Re: 2. kolo (5.9.2026.) Schalke 04 0:0 FC Bayern

PostPostao/la anton 1983 » 08 ruj 2026, 12:57

doro napisao:
Meni se samo ne svidja cim malo izmjenimo momcad a da ne pricam ozbiljnije mi nemremo ni lakse klubove dobit,to treba prekinut ocito ne igramo na sistem jel nam prva momcad daleko jaca od rezervi.

Na 3 fronta to nikako nije dobro.

Takav zaključak se donosi nakon 40 - 50 odigranih utakmica, ne nakon 3 (čini mi se).

Znači nemreju se floskule koristiti, ako nema broja koji će to potkrijepiti.

S tim da treba imati na umu da je ovo u teoriji postavljena perfektna sezona i zato naša očekivanja moraju biti manja i realnija. Znači manje, bodova, manje pobjeda, manje trofeja - svega manje je realno i ono što se treba očekivati. Sve više od toga je Kimi Antonelli u Monzi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 09 ruj 2026, 07:26

Takav zakljucak je od prosle sezone to znamo svi a sad se u prvoj takvoj tekmj opet pokazalo isto ako se po jutra dan poznaje.

Svi se nadamo da nece i ove biti tako.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 ruj 2026, 14:54

Ne mora to ništa značiti. Samo ću reć da su neki igrači kasno došli s odmora, da imamo dva nova igrača u prvom sastavu (jedan se tek oporavio), kao i Karl koji se tek oporavio. Pripreme su bile lošije, a moralo se u Aziju po novac i da ne pričam o jetlag-u.

Sve to utječe, možemo mi pričat šta oćemo. Schalke je pokazao da je fizički top spreman, da su defanzivno uglavnom bili kompaktni (koliko mogu svojim kapacitetom) i tu se vidi ko je imao dobre i mirne pripreme.

Bayern će sigurno naći svoju lanjsku formu. Ne očekujem ju sve do početka 11. mjeseca (uskoro ide repka s dosta tekmi).

Lani je Gicbry bio važan i dobar, sad se vraća.
Musiala je, kažu, rasterećeniji nego ikad.

To su dva igrača koja mogu činit razliku i utjecat će na formu ekipe jako brzo, čim svi budu na okupu.

Po jutru se dan NE prepoznaje, osim ako si praznovjeran.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2026-27