LuctL napisao:A, Jupp ga fino metni rekavši da Wenger nije kriv za zadnjih 8 (ili koliko već) godina bez trofeja.
Krivo je more.
LuctL napisao:A, Jupp ga fino metni rekavši da Wenger nije kriv za zadnjih 8 (ili koliko već) godina bez trofeja.

.
jer msm da je opce poznato vec od Van Gala da Bayern apsolutno svakoj ekipi moze tu i tamo zabiti, dok je uvijek odbrana kiksala, medjutim ove sezone odbrana odlicno stoji, a imaju potencijala da jos napreduju i budu jos bolji (osim Lahma, jer on je otprilike na vrhuncu)
Konacno da nadjem dobrh smajlica 
anton 1983 napisao:
Više mi to "lagano šamaranje" arsenala ide na kurac! Što se više piše o tome i podcjenjuje, to sve više sumnjam! Pa ljudi moji ipak je to Arsenal, LP je nešto sasvim drugo i to nema veze sa formom u prvenstvu , kupu i ostalim pizdarijama! Kao da nam farbaju oči!

cruz napisao:potcjenjivanje Arsenala (u kakvoj god formi bio) je smiješno i neozbiljno, posebno na njihovom terenu.
prvo napravi rezultat pa onda pričaj

panda napisao:zadnji put dok ih se tak žestoko podcjenjivalo dogurali su do finala protiv Barce

nele-BHF napisao:Šta bolan smiješno, neozbiljno i ne smijemo ih podcjenjivati?
Zašto, zbog čega?
Podcjeniti nego jašta. Gube u hendikepu ti jadnici. Goreg kluba u LP trenutno nema.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost