(10.4.2013) Juventus Torino - Deutscher Meister

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (10.4.2013) Juventus Torino - Deutscher Meister

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2013, 18:59

Da Lahma ćemo ziher izgubiti za tu jednu tekmu. Kad je već tako, onda ne želim da to bude za finale. Ne brinem se oko toga, jer sam ziher da će bar dvojica od ovih popušiti kartone već u srijedu. Nije valjda samo tako nama, sa tim svi imaju probleme, kao i sa tu i tamo nekom ozlijedom kao mi. Po pitanju ozlijeda, mi smo čak i dosta nadrapali jer su nam sad u biti dva prvotimca. Al kaj je tu je, ponosimo se širokim kadrom, a takav kadar se baš kad je najteže mora pokazati inače jebeš to.

Tekma u srijedu je za mene 0:0! to znači da se u glavama mora uči sa takvim rezultatom, bez imalo kalkulacija i igra se treba postaviti kao da je 0:0 bilo u Minhenu. To znači, ako primimo gol, a ne damo "ispadamo", a ako damo prolazimo. To je ono što JUPP treba postići, jer inaće nej dorbo. Ja još uvijek mislim da JUVE može JAKO, JAKO, JAKO puno više od onoga kaj je pokazao u Minhenu i neko naše glupiranje nam se more mam odbiti u glavu. Ja neam ništa protiv toga da nam trojac u sredini budu LG, Martinez, SEXSTEIGER i to iz razloga da se više trči i lomi protivnika, ali ne i da se to postavi kako bi se čuvao rezultat, jer mi to baš i ne znamo. A što se tiće krila, neka igra MULLER, radi trke, ako tak JUPP hoće, no ja osobno ne bi nikako igrao bez Robbena. Njega se boje, on lomi i pokušava i smatram da nam trebaju raspoloženi Ribery i Robben, kako bi im nabili strah u kosti!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 07 tra 2013, 19:10

anton 1983 napisao: Ja neam ništa protiv toga da nam trojac u sredini budu LG, Martinez, SEXSTEIGER i to iz razloga da se više trči i lomi protivnika, ali ne i da se to postavi kako bi se čuvao rezultat, jer mi to baš i ne znamo.

Taj "Mourinho style" sa razbijačima nama nikako ne odgovara niti ga znamo igrati.
Njih trojica zajedno u sastavu su garancija za pizdarije i nemoć u napadačkom dijelu.
Trebamo igrati svoju igru, a ne se prilagođavati protivniku jer to ne znamo raditi.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2013, 19:13

TiLe napisao:Taj "Mourinho style" sa razbijačima nama nikako ne odgovara niti ga znamo igrati.
Njih trojica zajedno u sastavu su garancija za pizdarije i nemoć u napadačkom dijelu.
Trebamo igrati svoju igru, a ne se prilagođavati protivniku jer to ne znamo raditi.

Ovisno o tome što mi mislimo sa tim postići. Juve nije "kreativna" ekipa pa da mi po tom pitanju imamo kaj za razbijati, pa si razmišljam da bi baš zbog toga, to protiv njih moglo funkcionirati...a i velika je razlika onda dal je Robben ili Muller na krilu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 07 tra 2013, 21:36

anton 1983 napisao:Ovisno o tome što mi mislimo sa tim postići. Juve nije "kreativna" ekipa pa da mi po tom pitanju imamo kaj za razbijati, pa si razmišljam da bi baš zbog toga, to protiv njih moglo funkcionirati...a i velika je razlika onda dal je Robben ili Muller na krilu.

A možda bi i moglo funkionirati, ne znam, ali činjenica je da smo najlošije utakmice sezone odigrali onda kada su Martinez i Gustavo zajedno igrali. Taj dvojac nam treba ulijevati neku obrambenu sigurnost, a kad ih se upari primamo golove lakše no inače.
Bayern se ne brani bunkerom nego posjedom lopte i prevlasti na sredini terena.
Sa njima dvojicom to nismo stanju ostvariti i zato sam protiv tih eksperimenata.

Neka igra standardna veza:

----švajni----javi/gustavo------

-------------muller----------------

S ovom postavom smo sigurni da nećemo biti izdominirani na sredini.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 tra 2013, 10:21

E sad tu srijedu treba dočekati. Ti mater koda idem na klanje...

Koja god postava mi padne na pamet, nije mi dovoljno dobra. Juve bi trebao imati više problema sa sastavom nego mi, al ja kao da si sam stvaram probleme oko tog našeg sastava i kao da mi nismo prvu tekmu dobili 2:0. Ne bojim se Juve, al se bojim nas i neke gluposti koja bi ovako dobru situaciju mogla sjebati. Uopće ne sumnjam u to da ću se nadprosječno znojiti.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 08 tra 2013, 12:00

Sudac je spanjolac Carlos Velasco Carballo
Puno zutih, cesto i crveni... Bayernu sudio jedanput, gostujucu protiv OMa (0-2)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 08 tra 2013, 12:07

CroCHEF napisao:Sudac je spanjolac Carlos Velasco Carballo
Puno zutih, cesto i crveni... Bayernu sudio jedanput, gostujucu protiv OMa (0-2)

A moguća su tri Španjolska kluba u polufinalu. Nije mi jasno zašto nam onda baš Španjolac mora suditi. :evil:

20 Spiele leitete Carballo (von Beruf Ingenieur) 2011/2012 in der Primera Division. Dabei gab es 125 Gelbe Karten und 16 Platzverweise. Diesem Mann sitzen die Karten verdammt locker.

:twisted:

Pregled svih naših žutih :

1 žuti karton do suspenzije: Lahm, Dante, Gustavo, Mandzukic

2 žuta do suspenzije: Schweinsteiger, Martinzer (skupili 3 žuta dosad), Boateng, Müller, Ribery, Tymo, Shaq, Gomez, Pizarro, Rafinha (1 žuti imaju)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 08 tra 2013, 13:36

Lahm bi nam ful nedostajao.. Dante takodjer
Ali nekako najizgledniji za zuti dobit je Mandzo, cak i prije Gustava..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 08 tra 2013, 14:14

5 zutih je dao u toj tekmi... Basti je dobio onaj namjerno, a vidim da su i Alaba i Gustavo dobili zute oko 89. z bog kojih su kasnije bili kaznjeni i nisu igrali finale...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 08 tra 2013, 19:43

Šta je ovo bola nigdje nikog koda sa Zvijezdom iz Gradačca igramo :shock:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 08 tra 2013, 19:59

Igra se u srijedu, pa se vjerovatno nikom jos neda pisat...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Epic » 08 tra 2013, 20:19

Ljudi, najebali smo ako Lahm dobije žuti! Znamo svi da Rafinhine mogućnosti, iako je solidan igrač, nisu ni blizu Lahmovih, tako da bi mnogo izgubili po desnoj strani, a kad kažem mnogo, mislim MNOGO!

Danteova suspenzija nas eventualno ne bi toliko pogodila da je Holger zdrav. Ali ovako, obranu bi predvodili Buyten i Boateng, što mi se baš mnogo ne sviđa. Gustavo, hajde, može proći. Ionako su Martinez i Basti tu, pa neće bit problema.

Što se tiče Mandžukića, naravno da ne bi bilo nimalo dobro za nas, ali smatram da ne bi trebalo biti straha dok je Gomez tu. Gomez je strašno moćan u europskim utakmicama i prilično sam uvjeren da bi mogao zabit.

Naravno, ako uopće PROĐEMO u polufinale! Treba dočekat utakmicu hladne glave i spremni na sve mogućnosti, jer Juve nije neki osrednji klub da samo tako napravi kiks.
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 08 tra 2013, 20:21

a i ovo je uzvrat, ako odigramo sa pressingom kao i prošli tjedan, ne bi trebalo biti problema i u Torinu pobjediti
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 08 tra 2013, 20:39

http://www.kurir-info.rs/navijaci-bajer ... nak-732843

Sve vise navijaca Bayerna na Balkanu!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 08 tra 2013, 20:51

"Navijača" kao što ih sad ima Barca, Real, Chelsea & Co.

Navijaju kako vjetar puše, to jest, kako im se kurac digne.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka