KO faza Lige prvaka

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: KO faza Lige prvaka

PostPostao/la UltrasMentalita » 14 vel 2013, 11:29

Dat će ima vremena
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Red passion » 14 vel 2013, 12:49

Robbena bih i ja stavio pošto je gostujuća utakmica. Mislim da bi tu dolazio do izražaja više nego na domaćem terenu gdje protivnik se drugačije postavlja. Vidjet ćemo... Važno je samo dobiti utakmice.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la dbriseva » 20 ožu 2013, 12:06

evo opet sam se uzrujao jako, sad sam gledao finale protiv chelsea
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 20 ožu 2013, 12:37

dbriseva napisao:evo opet sam se uzrujao jako, sad sam gledao finale protiv chelsea

zašto si to činiš?

:|

ja nisam nijednom pogledao snimku, niti ću još dugo vremena, to znam!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 12 tra 2013, 11:31

katalonija
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 12 tra 2013, 11:33

Najvažnije je da imamo Mandžukića na Camp Nou. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la panda » 12 tra 2013, 11:35

Murta napisao:Najvažnije je da imamo Mandžukića na Camp Nou. :bravo:

agreed :bravo:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la MaNoo » 12 tra 2013, 11:47

\m/ tako je \m/

ali ovaj ždrijeb smrdi po tome ko da se pokušava namjestiti finalni el clasico
MaNoo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 12 tra 2013, 13:41

MaNoo napisao:

\m/ tako je \m/

Svaki zreb je do sad' smrdeo, al sta je tu je! NAPRED BAYERN!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Svedjo » 12 tra 2013, 14:28

MaNoo napisao:

\m/ tako je \m/

e to ja govorim danas cijeli dan,pa di bi uefa zaradila vise para nego od finala LP (el-clasica) tak i tak je na njima uvijek branje para kad trebaju dati prava na prijenos tekme... al isto se nadam da ce spljugat španjolci pa imam deutscher klasiker :lol:
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 tra 2013, 14:42

Ovo je ono što sam htio, ovo je ono što sam čekao, to je ono što sam sanjao, za to sam živio! Dajte tu Barcu, da im pokažemo kako se igra nogomet, da ih posramimo i da pokažemo da smo broj jedan u u svijetu. Barca WHO, Bayern je najjači kub svijeta...ne bih rekao niti u snu!

Strah, nevjerica, pune gaće! Doći toliko daleko, sada ovo! Pa di baš Barca, zašto baš Barca, kako Barca!?!?!?!

NE BIH REKAO NITI U SNU!!!

Prije samo dva dana, Bayern je suvereno pokrio Torino. Tada je bio favorit broj jedan, odmah uz bok sa Barcom i Realom. Zato mi nije jasTno otkud bi sada trebao nastati strah, nevjerica, sumnja?

Došao je i taj trenutak, kada Bayern, mora igrati sa Barcelonom i igrati će itekako! Napokon susret koji se ove sezone od početka LIGE PRVAKA ćekao. Došao je u pravo vrijeme. Bayern je sazrio da odigra meč u kojem će pokazati da li su "veliki" ili "mali". Sada slijedi ono pitanje koje se svi pitaju: kako će Bayern igrati protiv Barcelone? Hoće li se braniti i stvoriti "pola prilike" u dvije utakmice ili će se muški potući i kada prođe Barcu, da ne bude nikakve sumnje u to koji je od ova dva kluba trenutno jači? Ko to može predvijediti? Što će biti, to ni sam Bog ne zna...

No jednu stvar znamo. U trenucima, kada su drugi klubovi, zaduživali se, dizali kredite, trošili brutalne novce na pojačanja, preživljavali i uzdizali se u nebesa radi "naftaša", "šeikova", "milijardera", Bayern je radio po svom, "ŠVAPSKI". Novac koji se zaradio, taj se i potrošio i zato se danas svaki navijač Bayerna tom činjenicom može ponositi. Bayern je svoju slavu zaslužio, nije ju kupio, za razliku od nekih, niti mu je išta poklonjeno. Zato je i vrijeme da Bayern igra protiv Barcelone. zašto?

Da bi Bayern zaslužio LIGU PRVAKA, on mora pobjediti, "NEPOBJEDIVE". Tako će i biti. Sve dok Bayern ne pobjedi Barcelonu, LIGU PRVAKA osvojiti neće. Pogledate li proteklih 5 sezona LIGE PRVAKA, osvojila ju je Barca ili onaj klub koji je izbacio BARCELONU U 1/2 finalu. I baš zato je sada morala doči Barcelona, protivnik, kojeg niko neće, a MORA PROTIV NJEGA IGRATI AKO ŽELI OSVOJITI LIGU PRVAKA.

Zašto ne BvB? Zato jer je postojao taj "stah" ako BvB izbaci Bayern, da bi Bayern cjelu ovu sezonu upropastio i sve što su postigli u BUNDELIGI u očima javnosti bi palo u vodu i opet nakon ove sezone BVB bi izašao kao veliki pobjednik.

Zašto ne Real? Reala je Bayern izbacio prošle sezone, te je teško dvije sezone zaredom igrati protiv istog protivnika. U "pravilu" to ne završava dobro, a MOU je možda i nešto iz tih utakmica naučio.

Ne bi bilo politički korektno reći, "svejedno koga izvućemo", a kad izvučeš Barcu, da počneš roniti suze. Treba se zapitati što si misle oni u katalonskom kampu. Što je njima prošlo kroz glavu kada su izvukli Bayerna? Da li su rekli, "sva sreća što nije Madrid" ili su rekli, pa di baš OVI Njemci? Osobno ne mislim da su oni u kampu katalonaca previše "oduševljeni" ovakvi ždrijebom, jer i oni znaju koga su dobili i koliko će biti teško ovaj Bayern izbaciti, bez obzira, dal se taj Bayern branio ili taj Bayern napadao. Zapitajte se ovo; da li je nakon ždrijeba Sammer nazvao svog budućeg "radnika", da mu kaže riječ, dvije o Barceloni?

Na kraju krajeva, smatram da se niti jedna strana svog protivnika ne boji. Da se ova utakmica igrala prošle ili pretprošle godine, mislim da bi u kampu Bavarca svi bili razočarani i ne bi se baš previše veseli zbog ždrijeba, jer Bayern onda za ovakvu utakmicu nije bio spreman.

Finale prije finala? Ma dajte, ko to može reči, kada vidite ko stoji sa druge strane i kakve finale može biti...

DEUTSCHLAND gegen SPANIEN! Taj dvoboj željeli smo gledati na EURU, no nažalost nismo. Sada smo dobili nešto bolje!

Barcelona na raspolaganju neće imati Adrina,a Bayern neće imati Manđukića, zbog kartona. Kod Bayerna su ozlijeđeni, Badstuber i Kroos. Dok kod Barce nema najvjerojatnije Puyola i Mascherana. Ko više gubi veliko je pitanje...

Bayernov najveći problem je ozlijeda Kroosa, jer takav igrač ti treba u ekipi kada igraš protiv Barcelone. On je taj koji može kontrolirati igru za razliku od Mullera, te nije "napadač" poput Mullera, već vezni igrač. Još jedan problem Bayerna je što Bayern za tri prednje pozicije ima samo četiri igrača na raspolaganju, a to su Ribery, Robben, Muller i Saqiri. To Bayernu ne daje baš previše prostora za neko iznenađenje. Postoji i shema sa SEXSTEIGEROM na poziciji iza napadača i Martinezom i L.Gustavom na zadnjim veznima. Ovako na papiru to je baš ono što ti treba protiv Barcelone, no to kod Bayerna još nije funkcioniralo ili da budem točniji, kada su god Martinez i L. Gustavo igrali na "šesticama", Bayern je odigrao kriminalno. Bayern ipak nije ekipa, koja će svoju filozofiju promijeniti radi samo dvije utakmice u sezoni, pa nije niti čudo što tako "ne znaju" igrati.

Bayern u prvoj utakmici, nema Manđukića, što znači da mora izabrati između Gomeza i Pizarra. Pad kvalitete u napadu Bayern zbog toga neće osjetiti, ali koji god napadač igrao, taj neće igrati toliko "defanzivno i agresivno" poput Manđe i zbog toga Bayernovi napadi će ipak izgledati malo drugačije. Sve ostalo je ok. Pa di je Bayernova prednost? Bayern će ovu tekmu morati pobjediti na "trku". To znači da će se morati više kretati nego ikada do sada i poanta je u pametno kretanju, a ne samo "nabijanju kilometraže". Trebat će stajati blizu protivnika i suziti prostor, te ne dati igračima Barcelone vremena da razmišljaju. To je nešto što Bayern definitivno može, samo riječi mora pretvoriti u djelo.

Onaj ko je pratio Barcelonu u LP, uvidio je da im njihovi protivnici stvaraju prilike i to prave lijepe prilike poput one od Nianga na Nou Campu. Da je ta lopta ušla u mrežu, veliko je pitanje da li bi mi danas gledali Barcelonu u 1/2 finalu. Protiv Milana Barcelona se "provukla", ali zasluženo prošla, dok je protiv PSG-a opasno visila. Samo malo više sreće, jer je PSG stvorio dosta prilika, sada bi PSG prošao dalje. Bayern je jači u svim segmentima i od PSG-a i Milana, pa onda i sami znate koliko će Barceloni biti teško, pogotovo ako oni igrači Bayerna koji će se nači u tim super šansama, a naći će se, budu točni i pokažu svoj "killer instinkt".

Problem Barcelonine obrane je očit i to svi primjećuju. Kada se igra protiv slabijeg protivnika, onda nije problem da "Messi zabije, više nego što obrana primi", ali kad se igra protiv Bayerna to je onda druga priča. Pokaže li se točnim da Puyol i Mascherano neće moči igrati protiv Bayerna, Barca bi po tom pitanju mogla biti u problemima, jer bi morala ili povlačiti BISKVITA na štopera ili opet staviti Albu na štopera ili nači neko drugo "čudno rješenje".

Tekma je 55/45 u korist Barcelone, no sa tih 5% si "Barca može obrisati rit". Ovdje ide dalje onaj koji je gladniji i to više želi. Koliko je gladna Barcelona sa tri Lige prvaka u zadnjih 6 godina i Bayern, koji je u zadnje tri godine izgubio dva...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 tra 2013, 15:43

Sve to stoji al nama barca manje trenutno odgovara od reala i bvb-a baš zbog naše obrane i njihovih malih ofenzivaca...ako u prvoj tekmi dobimo (a još da ni gol po mogučnosti ne primimo) siguran sam 100% da prolazimo.

Sama pomisao na elkljasikociganija dobijam proljev...zato napred :navijac: i Bvb :prvi:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2013, 16:56

Ovo je sve što sam želio...

Bayern koji ima vrhunskog trenera, koji ima kompletiran kadar, koji je konačno SPREMAN obračunati se sa svima da pokaže da može biti najbolji.

I definitivno ako Bayern prođe ovu seriju s Barcelonom, on MORA osvojiti naslov, MORA. Nema baš nikakve isprike poslije.

Na ovo smo čekali jako dugo vremena, prije smo htjeli izbjegavati ovu ekipu prije finala ili u finalu također, sada želimo da vidimo koliko možemo i koliko zapravo vrijedimo.

Našima želim sve najbolje, a malo mi je žao što će jedan Kroos biti uskraćen za ovakve 2 velike utakmice. Također igrač koji puno s loptom ima za ponuditi i u sredini toga napraviti. Morat ćemo sa napadačima koje imamo na raspolaganju probati ovo izvući.

Ukoliko dobijemo Barcu kod kuće, šanse nam rastu. Onda imamo priliku u uzvratu kroz svoju brzinu(i naše kontre koje rijetko imamo u Bundesligi i ekipa koje se brane) iskoristiti.

Ovo je za mene veći ispit ove sezone nego finale.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 12 tra 2013, 17:17

Bice tesko, bice pravo zajebano ali cemo ipak mi na kraju ponovo zaigrati u finalu.

Barca je davno treba ispasti ali su se nekim cudom provlacili, ovaj put ce naletjeti na jaceg od sebe i mirno ce morati spustiti koplje. Njihov pohod se zavrsava u pretposljednjoj rundi najelitnijeg takmicenja.

Sto se tice drugog para, Real je favorit ali je ovaj put BvB La bestia negra. :a045:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2013, 17:19

Sreća prati hrabre, zapamtite ovo šta sam rekao! ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka