anton 1983 napisao:U NAJKRITIČNIJEM TRENUTKU MOG ŽIVOTA, JA DOBIM MUTAVI POSO, TZV. ŠLJAKU KOJU ĆU MORATI RADITI MJESEC DANA! ZNAČI NE STALAN POSAO NEGO GHNOOOJ!!!! ALI MORAM GA ODRADITI.
IMAM KARTU ZA BARCELONU, KOJU TREBAM PLATITI 91 EURO, TE MI JE PRIJEVOZ PLAĆEN, ZNAČI JOŠ SPAVANJE I IZJEDANJE KONZERVI.
ALI JE PROBLEM U TOME ŠTO NE ZNAM DA LI MOGU TA DVA DANA BITI SLOBODAN!!!!!!!!

anton 1983 napisao:U NAJKRITIČNIJEM TRENUTKU MOG ŽIVOTA, JA DOBIM MUTAVI POSO, TZV. ŠLJAKU KOJU ĆU MORATI RADITI MJESEC DANA! ZNAČI NE STALAN POSAO NEGO GHNOOOJ!!!! ALI MORAM GA ODRADITI.
IMAM KARTU ZA BARCELONU, KOJU TREBAM PLATITI 91 EURO, TE MI JE PRIJEVOZ PLAĆEN, ZNAČI JOŠ SPAVANJE I IZJEDANJE KONZERVI.

The Scarface napisao:anton 1983 napisao:U NAJKRITIČNIJEM TRENUTKU MOG ŽIVOTA, JA DOBIM MUTAVI POSO, TZV. ŠLJAKU KOJU ĆU MORATI RADITI MJESEC DANA! ZNAČI NE STALAN POSAO NEGO GHNOOOJ!!!! ALI MORAM GA ODRADITI.
Slobodno proslijedi kartu.

anton 1983 napisao:A RADI SE O BARCI!!!!!! Možda mojoj zadnjoj utakmici, ali sigurno mojoj NAJVEĆOJ UTAKMICI!!!!

panda napisao:ja ću malo skrenut s teme, zašto zadnjoj ?![]()
anton 1983 napisao:panda napisao:ja ću malo skrenut s teme, zašto zadnjoj ?![]()
kad prođeš 30-etu, onda ti se stvari u životu promjene i na takve stvari "nesmiješ" više drkat. ti to sve oćeš, ali onda već misliš sa glavom-glava te gadno sjebe. nemreš doči ženi (jer frendova više nemaš, oženjeni svi) i reć idem ja za vikend na tekmu. Ne ide to tak više...
Ako sam na zadnjoj bio 2010, onda ne znam zašto mi ova ne bi bila zadnja.
PS nije da ja to želim, ali to je lako moguće...
neću se ja ko Katsche skrumpat

panda napisao:
pa dobro, baš na utakmicu otić oke, ali na okupljanja dolazit je i dalje onda u igri
The Scarface napisao:Ajmo da čujem mišljenja za kojeg ste napadača u uzvratnoj utakmici protiv Barce ?
Gomez ili Đilkoš ?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost