(13/03/2012) FC Bayern München -:- Arsenal FC

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (13/03/2012) FC Bayern München -:- Arsenal FC

PostPostao/la jozotg » 14 ožu 2013, 08:33

Nikako ne razumim takav pesimizam i takvo preseravanje po igračima.

Svak ko iti malo zna o balunu,jako dobro zna da su to takve utakmice.
Nekoliko je faktora za večerašnji dobrodošli poraz.

1.Jebote, njihovi najbolji igrači su Mertesaker i golman.Pametnom dosta.
2.Iz 2 udarca su zabili 2 gola.,slično Leverkusenu...
3.Mi smo bez obzira što neki mislu da je Švajni prosjek,bez njega podosta lošiji.
4.Niti jedno ubacivanje s lijeve strane nije bilo.I zato bi bolje bilo je igrala Šakira.
5.Pristup "lako ćemo" također nije pridonio atmosferi i zalaganju.
6.Manžukić se nije sastao s balunom.Nek da Gomezu bar 2 utakmice u komadu da odigra.Sigurno neće biti lošiji ......

Ali nakon toliko dobrih utakmica ove sezone,osigurane BL,i kupa,i odlične partije u Londonu da se ovoliko sere po igračima,
NENADJEBIVO.
Kao da dječica komentiraju.Ne znam više šta bi reka.Pratim Bayerna nekih 30+ godina i znam da će biti ovakvih utakmica i uopće se nerviram.nerviraju me samo "navijači".
Znate onu "ko s djecom liže,popišan se diže".
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 14 ožu 2013, 09:21

effe__sa napisao:
Murta napisao:Bayern ima takav mentalitet da ne radi sve dobro kako bi ušao u legendu kao najbolji, nego zato da ima što veći prostor pada.

Uvijek me iznenadiš sa posebnom filozofijom i pogledom na stvari.... :D Sad ovo mislim pozitivno i ovde si postavio zanimljivu tezu, koja jeste interesantna i mogu za sad reči da sam je jednim dijelom razumio.
Ali moraš mi ovo malo razradit, da mogu dalje diskutovat i da viidm jel mi 100 % jasno. Ovako recimo sad, da sam te skontao 80 %.

Možda najbolje objašnjava jozin citat:
jozotg napisao:znam da će biti ovakvih utakmica i uopće se nerviram.

Dugačko objašnjenje bi bilo da Bayern nije klub ljudi koji brinu za svaku pobjedu, koji su bolesno motivirani protiv svakoga, nego je važan konačni rezultat. Od Bayerna nikad nećeš moći očekivati da se igrači ubijaju protiv Braunschweiga, ali kad dođu najveće utakmice - budite sigurni da će najmotiviraniji biti Bayern.

A kad nešto fantastično naprave, to im samo daje propust za sljedećih nekoliko utakmica. Onda počnu kritike, pa opet brilijiraju i onda se opet odmaraju.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 14 ožu 2013, 09:29

nije da branim poraz sinošnji, ali i real i barca su odigrali po kriminalnu utakmicu u 1/8 finala, a mi se s njima mjerimo ;)

Neka smo Dusel-Bayern, ali mi smo dalje, haters gonna hate ;)

Auf Ihr Roten!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ŠUMASTI UDO » 14 ožu 2013, 09:32

Bilo je teško gledati jučerašnju utakmicu.Izgledalo je sve kilavo.Mali Alaba je bio pogubljen cijelu utakmicu.Vezni red neprepoznatljiv.Uobičajno je da Kroos odigra jednu dobru utakmicu pa ga nigdje nema 5-6.To je njegova stalna boljka.Manđo i Gomez nisu dobili niti jednu asistenciju kroz cijelu utakmicu.Ovakva igra Bayerna me podsjeća na igru čelze dok je Mourinho vodio klub.Dobivaju utakmice na "mišiće".Tu i tamo odigraju perfektno i zabiju nekoliko golova ali kad nema Riberya u momčadi onda to izgleda uglavnom ovako.Čitao sam članak na portalu jutarnjeg i tamo je lik naveo da je Wenger "bocnuo" navijače Bayerna da će teško do naslova u ligi prvaka.Tip je bio objektivan.Sa ovakvom igrom koju Bayern prikazuje u zadnje vrijeme,teško da može parirati bržim ekipama poput Barcelone i u zadnje vrijeme Reala.Iako obje te ekipe ne volim ali teško da ove godine Bayern može do kraja.Fali kreator u veznom redu.Još uvijek mislim da su nepotrebno bacili 40 milja na Martineza,umjesto da su za te pare nagovorili Gotzea da dođe u Bayern.Defenzivaca ima previše u ekipi a ovisiti o Kroosu je greška.Za kraj još da kažem da mi je muka bilo vidjeti kako se vesele pojedini igrači Bayerna i daju si petaka nakon ovakvog poraza i prikazane (ne)igre.Za tu lovu koju dobivaju od kluba su dužni navijačima prikazati barem borbenost i ozbiljnost u ovakvim utakmicama.Nadam se da će ždrijeb biti toliko naklon da se izbjegnu Barca i Real jer u ovom momentu Bayern nebi imao šanse za prolaz uz ovakvu prikazanu igru.
Zadnja izmjena: ŠUMASTI UDO; 14 ožu 2013, 09:43; ukupno mijenjano 2 put/a.
ŠUMASTI UDO

PostPostao/la Murta » 14 ožu 2013, 09:35

Ko što kaže Mao: I udarac u guzicu je korak naprijed. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 14 ožu 2013, 09:56

@ Udo

razumljivo je nezadovoljstvo, ali opet..

mislim da nam jedna utakmica ne bi trebala toliko drastično mijenjati mišljenje o našoj momčadi i pojedinim igračima.

zamisli da nam je ekipa izgubila 2:0 od jadnog milana :roll:

Bayern je imao rezultat od 3:1, malo smo se opustili, ali bome smo i fulali brojne prilike. Da smo samo jednu zabili, sve bi komotnije izgledalo.

Uglavnom, Bayern je među 8 najjačih u Europi i mislim da nam to neće biti kraj!

Nema razloga da sad negativno pilamo po igračima
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 14 ožu 2013, 10:07

Mene nervira to sto sad ljudi pisu da Bayern s ovakvom igrom nema sasne protiv klubova reko bi Scoria Reala, Barce, Juvea i PSG :hehe: :hehe: al nitko nece svatit da s protiv tih klubova Bayern nebi odigrao ovako...

I onda otvorim Index i procitam novu informaciju:
Arsenal je 23 puta tukao prema Neueru. Najefikasniji branič Bundeslige Philip Lahm bio je u šoku.

Ako je Wenger bio kritičan prema Bayernu koji se sinoć izvukao bez igre, bez akcije i praktički bez udarca, što je tek morao misliti Jupp Heynckes.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 14 ožu 2013, 10:15

nećemo valjda dopustiti da ti nekompetentni i kratkovidni žurnalisti formiraju javno mišljenje :roll:

uostalom šta nas briga. Znam da će nakon slijedeće dominantne pobjede opet pisati: Bayern je favorit za LP.

takav je to svijet, ljudi jednostavno gledaju samo na trenutni dojam i ograničeni su.

hoćete najnoviji primjer?

Barca izgubi od reala i milana, cijeli svijet bruji kako im je došo kraj

s druge strane, barca idalje ima 13 bodova prednosti, razvalili su milan i odjednom ljudi opet misle da su najbolji

:a045:

čitam da je wenger izjavio "Bayern is not good enough for glory"
:lol:

ja sam prije dva dana reko da ovaj Bayern koji je igrao Vs arsenala nije dobar, zato što ne igraju Ribery, Schweinsteiger, Badstuber i Boateng i što imamo u glavama 3:1.. bilo je za očekivati da ih nećemo pomesti, niti je arsenal erzgebirge aue!

ljudi su glupi, posebno novinari, stoga ko ih jebe, vidit ćemo ih za nekoliko tjedana :a045:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 14 ožu 2013, 11:02

al jesi procitao razlog Wengerove izjave...
We played against Barcelona on two occasions in recent years, and they are the best team"
:legendo:

dokazuje da je sve ludji od neosvajanja trofeja...
prosle godine su igrali finale s 200mil slabijom momcadi... s Olicem, Usamijem, Pranjicem, Petersonom na klupi...
a Wenger prica da nisu spremni za finale...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 14 ožu 2013, 11:18

ma Wenger je izgubio osjećaj za realnost, obviously
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 14 ožu 2013, 11:50

Karl-Heinz Rummenigge: “It was a tough match today, and we can count ourselves fortunate we scored enough goals in London. That's a warning shot across the bows for the Champions League.”

Jupp Heynckes: “Overall, we'll be very critical when we analyse the match. We hadn't planned on falling behind after three minutes. It played straight into our opponents’ hands. We improved after half-time and had better chances than Arsenal, but we didn't control the match and we weren't as composed as normal. We've had a scare but we got away with it. We've won nothing yet. As we've seen today, the Champions League is totally different. It's given all of us something to think about. You can take nothing for granted.”

Philipp Lahm: “As we all saw, Arsenal are a good football team, and on top of that we conceded the early goal. The game meandered on its way after that. Ultimately, we didn't put away our chances, and it was tense at the end. We have to be 100 percent focused at all times. If we're not, it'll be tight. We have to improve. We know we have to work hard to win. We've done that up to now, but not today.”

Arjen Robben: “It shouldn't be happening, but it happens. We spoke about it in the dressing room and we were forewarned. They had nothing to lose and gave everything. We weren't aggressive enough, especially in the first half. But at the end of the day, maybe there's a positive aspect, a wake-up call of sorts. We've been praised from all sides, but look what can happen. We have to maintain our concentration, because it was a close run thing at the end. Overall, Arsenal deserved the win.”

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 14 ožu 2013, 11:55

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 14 ožu 2013, 12:32

CroCHEF napisao:al jesi procitao razlog Wengerove izjave...
We played against Barcelona on two occasions in recent years, and they are the best team"
:legendo:

dokazuje da je sve ludji od neosvajanja trofeja...

Utješit će njega neki novi maloljetni dječak u početnoj postavi(kao i uvijek).

Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 14 ožu 2013, 13:46

baš nešto kontam kako bi Guardiola postavio momčad za jučerašnju tekmu..

mislim da bi postavio ovakav sastav

------------Kroos-----------Martinez----------
--Müller-----------Shaqiri-----------Robben--
-------------------napadač---------------------

ili eto slično ovome:

-------------------Martinez--------------------
--------------Kroos--------Shaqiri-------------
--Müller------------------------------Robben--
--------------------napadač--------------------

bez obzira na 3:1, tandem Gustavo & Martinez je previše oprezan, i vidjeli smo koliko se Kroos morao truditi kako bi povezao redove. Gustavo i martinez nikako ne mogu zamjeniti ulogu Schweinsteigera, jedino Kroos može!
a pro pro Shaqiri, zar netko misli da se ni on ne bi vraćao poput Kroosa prema natrag?!

Gustavo & Martinez u paketu nisu pokazali zavidne sposobnosti izgradnje igre, a mi se pitamo zašto Bayern nije uspjevao postaviti prepoznatljivu dominaciju.. :roll: sredina ti je sve!

moje mišljenje
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2013, 14:42

Znate kaj je meni uvijek čudno. zaš se ti igrači bacaju za tom loptom da što prije nastave utakmicu pa nastane gužva ili svađa? Pa što nema još 50 lopti oko terena koju mu mogu dati klinci pa da se nastavi tekma?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka