Trollface

Haris napisao:Meni baš fali riječi. Od kako ga je Robben zabio i kad sam umalo infarkt dobio od sreće, poslije toga više gotovo da nisam uspio progovorit ništa. Jednostavno fenomenalno, fantastično i predivno je doživjeti konačno ovo!![]()
Boateng i Martinez, igrači utakmice, vanzemaljci, ljudine, kraljevi, ZVIJERI!

HRVATSKA je sinoć zahvaljujući Mariju Mandžukiću imala pet minuta slave, ali prvi Hrvat koji je zabio gol u finalu Lige prvaka nije htio ni pogledati delegaciju hrvatskih novinara koji su za njim otišli u London.
Mandžo se naljutio na hrvatsku "sedmu silu", ali prava istina je da se Mandžo već godinama ljuti na hrvatske novinare, još od vremena kada je trčao po pašnjacima HNL-a u dresu Dinama.
"Ja sam najsretniji na svijetu, a za vas me baš boli briga. Zašto bih vam išta rekao", rekao je Mandžukić.
"Neću dozvoliti da mi poremetite sreću. Osvojio sam Ligu prvaka i ovo želim podijeliti sa suigračima, obitelji i bliskim ljudima. Ovaj talijanski dnevnik, to što su učinili je prestrašno! Isto vrijedi i za naše koji to odmah prenose bez provjere. Sad se neću zamarati time, ali ću tužiti talijanski dnevnik i sve koji prenose ove izmišljene gluposti", rekao je Mandžukić za Sportske novosti.

Gut 65 Millionen Euro haben die Münchner damit in dieser Champions-League-Saison an Prämien, Ticket-Einnahmen und aus dem sogenannten Marktpool kassiert, der BVB liegt nur unwesentlich darunter.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost