(10.4.2013) Juventus Torino - Deutscher Meister

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (10.4.2013) Juventus Torino - Deutscher Meister

PostPostao/la UltrasMentalita » 08 tra 2013, 21:12

nele-BHF napisao:"Navijača" kao što ih sad ima Barca, Real, Chelsea & Co.

Navijaju kako vjetar puše, to jest, kako im se kurac digne.

Slažem se Nele ne trebaju nam takvi ušljivci , mogu proći mlađe osobe osnovna škola koji tek počinju shvaćati nogomet ali preko današnjih medija će teško naučiti nešto o Bayernu prije će zavoljeti Ballotelija i njegove pizdarije Neymara i slične šminkere
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la UltrasMentalita » 08 tra 2013, 21:14

CroCHEF napisao:Igra se u srijedu, pa se vjerovatno nikom jos neda pisat...

Kako sam ja nabrijan maloprije se dop s ovim jednim momkom iz Mostara trenutno živi u Munchenu i tako se on povezao s nekom ekipom Bayernovih navijača i putuju sad u srijedu za Torino vlakom drama ekipa 40 momaka spremnih za fajta :D
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 08 tra 2013, 23:58

Kopiram tekst sa fb stranice "Bayern fans from Serbia". Ovo je generalno problem u zemljama bivše SFRJ, a i šire. Ljudi iz ove grupe, koja je zvanično priznata od strane FC Bayerna, napisali su tekst koji je objavljen u svim novinama u Srbiji. Nije problem samo RTS, već što se ta Barsa forsira na skoro svim televizijama. Marketing je stvarno čudo. Uglavnom, svaka čast za ideju. :bravo: U nastavku slijedi pomenuti tekst.

AKCIJA PROTIV DISKRIMINATORSKOG RTSa
RTS je na svom sajtu objavio da ce u sredu 10. aprila prenositi utakmicu Barcelona-PSG.
Cinjenice govore da smo Barcelonu na RTSu ove sezone vec gledali nekoliko puta a Bayern i Juventus samo po jednom (19.IX Chelsea-Juventus,5.XII Barcelona-Benfica,20.II Milan-Barcelona,13.III Bayern-Arsenal).Nije u redu da se vrsi barselonizacija Srbije tako sto ce se Barcelona prenositi i po treci put a Bayern i Juventus ostati na jednom prenosu,posebno uzimajuci u obzir da na osnovu rezultata iz prvih utakmica daleko zanimljiviji mec se ocekuje u Torinu (npr Juventus vodi 1:0 i juri 2:0 za produzetke),dok Barcelona da bi ispala mora da izgubi na svom terenu sto je gotovo nemoguce.RTS ce najverovatnije imati priliku da svoju omiljenu Barcelonu prenosi i u nastavku sezone,dok jedan od dva evropska giganta u Torinu sigurno zavrsava ovosezonsku Ligu Sampiona.U Torinu ce igrati dva evropska giganta,nemacki i italijanski rekordni prvaci,sa ukupno 6 titula Lige Sampiona,dok ce u Barceloni igrati Barcelona protiv novokomponovanog PSGa.Svaki pravi ljubitelj fudbala bi radije gledao mec izmedju dva giganta nego izmedju Barcelone i seika.
RTS treba da zna da u Srbiji postoje i ljubitelji nemackog,italijanskog fudbala koji hoce da gledaju najjace klubove iz navedenih zemalja,a ne samo ljubitelji Barcelone koju bi RTS prenosio i da igra protiv Male Mostanice.Ovo nije prvi put da se RTS ponasa diskriminatorski prema Bayern-u i nemackom fudbalu.To se vidi i iz komentara njihovih novinara,i ranijih sezona.Pa je tako npr naglasavano da je Bayern u Minhenu pokrao Fiorentinu,dok se npr ista situacija a na stetu Bayern-a u Firenci nije ni spominjala,kao ni igra rukom Maicon-a u sesnaestercu u finalu Lige Sampiona...
Zbog diskriminatorske politike RTSa (i favorizacije Barcelone) pozivaju se svi gradjani da prestanu sa placanjem TV pretplate (dok se i zvanicno ne ukine).Uskoro ce biti preduzete akcije i na terenu (BG).Svi clanovi koji hoce da ucestvuju u akciji navijaca Bayern-a neka se jave u inbox stranice.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 09 tra 2013, 07:44

Nas Mandza spasava :hehe: :hehe: :hehe: vjerujem da bi i HRT prenosio Barcu.
Npr. svi se sjecaju faze Tottenhama, pa cak je jedanput bio prijenos finala kupa Bayern-Werder zbog Olica :smajl007:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 09 tra 2013, 11:09

CroCHEF napisao:Nas Mandza spasava :hehe: :hehe: :hehe: vjerujem da bi i HRT prenosio Barcu.
Npr. svi se sjecaju faze Tottenhama, pa cak je jedanput bio prijenos finala kupa Bayern-Werder zbog Olica :smajl007:

U Srbiji to maltene ništa ne znači. Evo npr. Neven Subotić igra za BvB, ali će Arena Sport 1 da prenosi Galatasaray vs seljački klub Madrid. :neee:
Ja ne mogu da vjerujem kako se podcjenjuje njemački fudbal. Imaš utakmicu gdje seljački klub ima 3:0 iz prvog meča, gdje ni sva sreća ovog svijeta ne može Turcima da pomogne i meč gdje je apsolutno sve otvoreno i ti biraš da prenosiš ovaj prvi. DEBILČINE KLASIČNE!!! smile44
Ako prenose zbog "vrućeg" terena u Istanbulu, odmah da se zna da nimalo "hladnije" neće biti u Dortmundu. Upravo se zbog ovakvih stvari digla ta fb grupa iz Srbije. Dosta je barselonizacije i madridizacije, jebao ih marketing i drkanje na te odvratne klubove. :sick: Dobro kažu da bi prije prenosili Barsa vs Mala Moštanica nego derbi giganata u Torinu. Jebala ih Barselona sve redom. Kad Bajern osvoji klempavka, nek' nam se svima napuše kurca. Uh, baš me nerviraju! :banned:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 09 tra 2013, 11:32

nele-BHF napisao:"Navijača" kao što ih sad ima Barca, Real, Chelsea & Co.

Navijaju kako vjetar puše, to jest, kako im se kurac digne.

To aspolutno nije tačno. Vjeruj mi da su organizovaniji nego članovi našeg foruma. Već duže prate tekme zajedno, doduše nemaju para da odu uživo da prate Bayerna, ali to ne znači da neće otići. Evo i šalju poruke protiv diskriminacije njemačkog fudbala. Vrlo su informisani, vjeruj mi da objavljuju čak i neke informacije koje se ovdje se ne pojavljuju. :neee:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la melodyne » 09 tra 2013, 13:36

AKCIJA PROTIV DISKRIMINATORSKOG RTSa
Ocigledno je da ne simpatisu Bayern... Ladno prenose Barcu (a budimo realni zgazice ih)
i posle se cude zasto niko ne placa predplatu... Smorovi
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 09 tra 2013, 13:45

barca i real su većini tih debilkana još uvijek "svemir" za ostale.
kad to čujem ranio bih nekoga :neee:

al jbg, tako je kako je.
zato nam je guardiola pun pogodak jer će nas dignuti u tom marketinškom smislu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 10 tra 2013, 02:45

dafuq did i just read ?!

http://www.hrsport.net/vijesti/459484/n ... i-pogodak/

gledam, čitam i ne vjerujem, ovo sam bar smatral jednim respektabilnim portalom koji nikad ne skače pred rudo i ne piše gluposti

i onda u tekstu
rekao je trener F.C. Hollywooda te dodao
(ne podnosim dok netko koristi taj naziv)

reakcija - :nono: :nono:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Speedy » 10 tra 2013, 08:37

Ukoliko budemo pristupili utakmici ko sinoc Real laganini cemo ispasti! Nadam se da to nece biti slucaj. Druga stvar, ne kontam kako vecina vas je skoro pa sigurna da mi prolazimo a tek smo na pola puta. Juve nikad ne treba podcijeniti!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 10 tra 2013, 09:14

Speedy napisao:Ukoliko budemo pristupili utakmici ko sinoc Real laganini cemo ispasti! Nadam se da to nece biti slucaj. Druga stvar, ne kontam kako vecina vas je skoro pa sigurna da mi prolazimo a tek smo na pola puta. Juve nikad ne treba podcijeniti!

mislim da baš nitko ne potcjenjuje Juventusa. Bit je u tome da Bayern ima 2:0 i da je u prvoj tekmi pokazao da može dobiti Juventusa. Borba je neizbježna i ne bi me čudilo da bude knap! Ali sam optimističan, uzeći u obzir kolko je ekipa ozbiljno shvatila ovaj sraz i u kakvoj je formi.

Navijački je da mislimo samo na pobjedu
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 10 tra 2013, 10:33

I Milan je pobijedio 2:0 u prvoj utakmici Barselonu, pa je u drugoj ispušio. Mi smo dobili 2:0 prvu tekmu, nadam se da nam ne slijedi sudbina Milana. Juve nije Barsa, niti smo mi tako loši kao Milan, ali treba biti jaaaako oprezan. Žabarski tim je ispao nakon pobjede 2:0 u prvom meču, nadam se da drugi žabarski tim neće proći nakon poraza 2:0 u prvom meču.

Po meni su šanse 55:45 za nas trenutno. I sve što treba je da ne dozvolimo spuštanje tih procenata u njihovu korist. Fudbal je jako čudna igra, vidjeli ste sinoć npr. u Turskoj. Zakuvalo se opasno jedno vrijeme, o Dortmundu da i ne pričam.

Naši igrači treba da odigraju na istom, ako ne i na još jednom nivou više od meča u Minhenu. Juveu se još jednom mora pokazati ko smo i šta smo. Što kaže Anton, treba da krenemo kao da je 0:0.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 10 tra 2013, 13:21

Mi moramo zabit gol o onda je sve riješeno bez filozofije ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 10 tra 2013, 16:33

Momci jeste li spremni ...samo hrabro samo jako idemo u borbu za polufinale .....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Epic » 10 tra 2013, 16:54

Bit će teško, najteža utakmica dosad ove sezone, ali možemo mi to!

Nismo prvaci Njemačke džabe :navijac:

Das beste Mannschaft in Deutschland und weltweit!
Epic
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka