(2.4.2013.) FC Bayern München - Juventus Torino

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (2.4.2013.) FC Bayern München - Juventus Torino

PostPostao/la Lennon » 02 tra 2013, 10:50

baš si morao....
eto kad si ti reko, otvorit ću se i ja, i priznat, ti šupci od Talijana nam neće proć centar a bit će 2-1 za njih. mrzim Talijane, mrzimmmmmm!¨!!!!!!!!!!!!!!

što očekujem od tekme? totalnu rapsodiju i kanonadu napada od nas. no neće nas slušat lopta i neće u gol. oni neće proć centar i zabit će nam iz kornera, gol dva. i to je to. ti Talijani nam ne leže, i ne leže.. bolje da smo Barcu il Reala izvukli! no daj Bože da se pokažem katastrofalni prognozer!
jeben je osjećaj čitat sportske na kavici ujutro, i kad dođem do stranice - Bayern - Juve, srce počinje brže kucat. 8-)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2013, 10:57

Lennon napisao:baš si morao....

Vidiš i to je bila jedna od onih koju sam vagao. kaj je bolje, dal da se izjadam ili ne...Opet nisam ziher dal sam dobro postupio...No nekako mi je lakše kad svoje patnje sa svijetom podjelim.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Epic » 02 tra 2013, 11:00

marac napisao:Pa Martinez nemre igrat u prvoj, ne?

E stvarno sam na to zaboravio XD

Ništa, Gustavo umjesto njega. Ne vjerujem da će stavit Timošćuka u prvih 11. Volio bih danas vidjeti onog Gustava od prošle sezone.

Antone, daj nemoj bit tako pesimističan :D
Ja osobno ne vjerujem u takve nesreće, jer uvijek tim "nesretnim nizovima" dođe jednom kraj! Recimo, ti tvrdiš da je Bayern uvijek izgubio kad bi se ti posvađao s curom, je li? Možda je danas prvi put da je tvoja intuicija u krivu! Poznam lika koji kad bi svaki put išao na Poljud, Hajduk bi izgubio. I to se jedan dan prekinulo :)

Treba vjerovat u Bavarce večeras i sve će bit u redu. Imam neki osjećaj da ćemo dominirati cijelu utakmicu, ali moguće je i ovo što je Lennon rekao. To najviše mrzim kad se dogodi smile44
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2013, 11:02

Epic napisao:Recimo, ti tvrdiš da je Bayern uvijek izgubio kad bi se ti posvađao s curom, je li? Možda je danas prvi put da je tvoja intuicija u krivu! Poznam lika koji kad bi svaki put išao na Poljud, Hajduk bi izgubio. I to se jedan dan prekinulo :)

Poanta je u uzorku. Ja ti govorim o 4 tekme u dvije godine, a ne ako idem 20 puta u godinu dana. A i Hajduk izgubi, koda je to problem! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 02 tra 2013, 11:06

Kakav je vaš predosjećaj za večeras? Ja sam sanjao da smo dobili 6:0, a to mi se nimalo ne sviđa. Kad sanjam da pobjeđujemo, mi uglavnom gubimo i obrnuto.

Očigledno je da nas eventualni poraz ne smije iznenaditi. Evo i Antonu i meni se desilo nešto što ukazuje na poraz. Daj, Antone, pomiri se sa djevojkom. Jebeni Italijani, dokle više da nas prati to prokletstvo? :neee:

Zato sam i rekao da ne volim 9:2 protiv Hamburga. Mediji su opet nočeli hvalospjeve o nama. To nikako ne volim. smile44
Zadnja izmjena: Miki; 02 tra 2013, 11:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 02 tra 2013, 11:10

jučer sam razmišljao, što bi bilo kad bismo krenuli s dvije špice, Gomezom i Mandžom. i nekako se sam po sebi nametao ovaj sastav :
Neuer
Lahm Boateng Dante Alaba

Muller/ Schweini Kroos Ribery
Robben

Mario Mario

no opet sjetimo se silnih eksprementiranja u polufinalu EP-a protiv Talijana, i odmah mi dođe slabo. da sam na Juppovu mjestu, zaigrao bih kao i uvijek, klasično 4-2-3-1 s Gustavom umjesto Martineza, pa što bude-bude.
u ovoj fazi natjecanja jako je bitan faktor sreća, a ona danas mora bit na našoj strani. u skupinama također moraš imat sreće, no imaš vremena za popravke pa onda i ta sreća pada u drugi plan.. uopće ne sumnjam u dominaciju i prodore po krilima, no pitanje kako i kolko će ući.
dragi Bože, vrijeme je da i tom Bayernu nešto daš, kolko si mu samo uzeo u tim silnim finalima. ako je pravde - mislim da je vrijeme da nam se vrati ove sezone - liga prvaka. no pravda u današnjem svijetu je k....!

ajmo Bayern, 1-0 i ja prezadovoljan!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Epic » 02 tra 2013, 11:17

anton 1983 napisao:Poanta je u uzorku. Ja ti govorim o 4 tekme u dvije godine, a ne ako idem 20 puta u godinu dana. A i Hajduk izgubi, koda je to problem! :lol:

Pa taj ne živi u Splitu, isto je bio na 5-6 tekmi u 2-3 godine :)

Ja sam Dalmatinac i navijam za Hajduka, ali sam se stvarno više navikao na njihove gubitke :lol: Doći će i njihovo vrijeme ponovo, samo treba bit strpljiv. Možda tada i nešto bude od ovog nikakvog HNL-a :)

@Lennon Ne vjerujem da bi Gomez-Mandžukić urodilo plodom u ovoj utakmici. Nije to ustaljeno, kao što si pa kasnije rekao, ne smije se u takvim utakmicama eksperimentirat.
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 02 tra 2013, 11:24

vi i vaši osjećaju prije utakmice :lol:

opustite se i pokušajte ne misliti o "šta ako, kad bi, ovo ono.."

anton je previše praznovjeran i taj osjećaj nastoji riješiti tako što forum i facebook puni svojim strahovima :P

doći će tekma, i kako god završilo, igrat će se još jedna utakmica ..

i da, respekt Juventusu, ALI nemojte ih se previše bojati! ;)

pogledajte ovu sliku i bit će vam mnogo lakše:

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 02 tra 2013, 12:16

Sa MOZZART SPORT.com:

BAJERN – JUVENTUS (tip 1, kvota 1,60)

Bez sumnje ovo je derbi četvrtfinalne runde Lige šampiona. Mnogi očekuju neizvjestan dvomeč jer se sastaju dva najbolja tima Njemačke i Italije. Mnoge kombinacije su u opticaju, nije lako proglasiti favorita, ali mi vjerujemo da su Bavarci bolji, da su u prednosti i da će to večeras dokazati i na terenu. Ne samo zbog one kanonade protiv Hamburga i pobjede od 9:2, već zato što ove sezone zaista djeluju veoma moćno. Istina, ima i Juventus odlične rezultate, ali kod njih to ide na silu, često uz mnogo sreće i ne djeluju ubedljivo kao Bajern. Možda je kvota na keca od 1,60, shodno rejtingu dva tima mogla da bude veća, ali i bukmejkeri su svjesni da bi Bajern mogao da bude nemilosrdan prema Staroj dami. Svaka čast Juventusu, ali večeras je kec najrealniji ishod. Bajern bez Badštubera i Havija Martineza, Juventus vjerovatno bez rovitih Đovinka i Vučinića.

Očigledno ne znaju sa istoriju žabarsko-švapskih duela. :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2013, 12:19

Inaće cruz neda mi se previše gledati tu sliku. Opet ću reč nešto zbog ćega bi možda trebao pregristi jezik. Ribery je u drugom djelu sezone loš. Kod njega je pad očiti i to se vidi. Morti je i vrijeme da on opet uđe u formu.

Što se tiće postave, ja oču Robbena prije Mullera i već sam prije objašnjavao zašto!

Što se tiće napada, tu sam prilično glup i ne znam za koga bi se trebali odlučiti. Nekako sam dojma d ajedino Manđa ne bi trebao igrati, a opet s druge strane on jedini posjeduje dovoljnu dozu ciganizma da "ciganima" zabije gol i napokon idigra jebenu tekmu u LP. Onda tu je "moj" Gomez, za kojeg sam rekao da on treba biti prva špica do kraja sezone, no on je sad imao tu malu ozlijedicu koja je ziher ostavila traga! I kaj sad misliti o Pizarru? Ne bi imao ama ništa protiv da on bude u prvih 11!

Ono što je paradoxalno, je to da je moja prognoza za ovu tekmu 2:1 za Bayern uz loš osječaj! Taj dio me s jedne strane jebe, a s druge mi daje samopouzdanje! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 02 tra 2013, 12:51

ma samo lagano, bit će sve ok..

ja recimo imam super osjećaj u stomaku i JEDVA čekam da krene! Mislim da će utakmica bit super sexualna i da će biti krvi
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 02 tra 2013, 13:14

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 02 tra 2013, 13:17

CroCHEF napisao:http://wp1165368.server-he.de/newsletter/2013_04_02/newsletter20130402.htm

Vrlo vjerovatno i danas bojkot...

neka odjebu kreteni jedni razmaženi. Nitko od normalnih fanova u gradu ih ne podržava i svima su odvratni sa prosvjedima. Oni naprave atmosferu kada je lakši protivnik, ali za ovakve utakmice neće biti nužni, dapače!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2013, 13:18

nnikad mi ti bojkoti nisu bili jasTni, pa što ćeš sa time postići?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 02 tra 2013, 13:41

cruz napisao:
CroCHEF napisao:http://wp1165368.server-he.de/newsletter/2013_04_02/newsletter20130402.htm

Vrlo vjerovatno i danas bojkot...

neka odjebu kreteni jedni razmaženi. Nitko od normalnih fanova u gradu ih ne podržava i svima su odvratni sa prosvjedima. Oni naprave atmosferu kada je lakši protivnik, ali za ovakve utakmice neće biti nužni, dapače!

Mene nervira vise sto ostalih 60k nista ne radi, samo pljescu s onim kosarkaskim sranjima...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka