smijesan nepostojeci penal za Barcu... golman brani

CroCHEF napisao:barca danas starta s Valdés, Alves, Cesc, Villa, Iniesta, Thiago, Montoya, Adriano, Abidal, Song and Tello #FCBLive

CroCHEF napisao:CroCHEF napisao:barca danas starta s Valdés, Alves, Cesc, Villa, Iniesta, Thiago, Montoya, Adriano, Abidal, Song and Tello #FCBLive
I regularan gol Levanteu ponistili

effe__sa napisao:Meni je Kassai dobar, iako je bilo kritika onda na njegov račun u Madridu, zbog onog penala za Real na početku, ipak je on ono dobro odradio, jer valja na Bernabeu ostat dosljedan pa nama dosudit penal, te ne nasjest na neke još igrice igrača Reala. S izborom sudije sam zadovoljan...

CroCHEF napisao:On mi je bio idealan izbor uz jos dvojcu Skominu i Proenca.

CroCHEF napisao:
Adriano je suspendiran... nisam znao.
Ko ce onda igrat obranu, Dani, Pique, Alba i? Abidal?

dbriseva napisao:ja se samo bojim da ako prvi pirmimo gol da se ne mozemo vratiti...mentalno...

cruz napisao:dbriseva napisao:ja se samo bojim da ako prvi pirmimo gol da se ne mozemo vratiti...mentalno...
mene toga baš nije strah, samo se sjetim prije 3 godine i prve tekme protiv ManU-a (video)
nije Barca ekipa koja se brani kada zabije jedan gol, posebno na početku, a s obzirom kakvi smo u napadu, a kako će im obrana biti krnjava, uopće ne mislim da će nam faliti prilika da nadoknadimo eventualno primljen gol..dapače, prije će Barca psihički opasti ako preuzmemo inicijativu, jer oni jednostavno nisu navikli da im se oduzme lopta i da moraju trčati za njom

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost