(07/11/2012) FC Bayern München -:- LOSC Lille

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (07/11/2012) FC Bayern München -:- LOSC Lille

PostPostao/la Red passion » 08 stu 2012, 00:51

Sve si rekao. Kruženje i posjed lopte izbaciti iz igre i to je to. Nama posjed bi trebao samo protiv suparnika koji su naše kvalitete ili pak jači od nas i kad se povučemo, a ne protiv svih ispod nas. Tu samo juriš i rafal. Sve ostalo je sranje, a ne napadačka igra.

Mi se nikad nećemo ni moći 'ubiti' u ljepoti igre kao što je to Brazil 82' napravio, ali ne treba nam ni ono sranje s Pirineja koje gadi nogomet.

No nemam takva očekivanja jer znam da to ipak nije izvedivo kod nas. Ovakva utakmica protiv Lillea i još nekih prijašnjih susreta mi izgledaju samo kao trenutak inspiracije, ne stvar naše navike i svakodnevnice. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 stu 2012, 00:56

Baš sam odgledao ove sažetke. Ma Pizarro je legenda! Njegovi golovi me podsjetili kad je razarao tamo od 2001. do 2007. Totalno prepoznatljiv stil. :legendo: :bravo:

Uopće ne razumijem što je točno Robben gađao, ali neka je on opet zabio. Lopta je zbilja krenula svugdje, samo ne u mrežu dok ovaj nije promijenio kut. :haha: :haha: :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 08 stu 2012, 00:58

FCB_general napisao:
No nemam takva očekivanja jer znam da to ipak nije izvedivo kod nas. Ovakva utakmica protiv Lillea i još nekih prijašnjih susreta mi izgledaju samo kao trenutak inspiracije, ne stvar naše navike i svakodnevnice. :?

Ma ne treba se bunit protiv ovakvih utakmica i prijašnje generacije su znale odigrat i lijepe utakmice a i one prljave susrete. Nama samo treba hladnokrvnosti, cleverness, odvažnosti u utakmicama onim bitnim, najbitnijim, poput finala i slično. Znači treba znati i prljavo pobijedit, kad ne možeš pobijedit lijepom igrom...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 08 stu 2012, 01:05

Ma sve to u redu, slazem se ja sa vama, ali moje citiranje se nije odnosilo na to.
Ne zelim titule pod svaku cijenu (one godine kada je Wolfsburg napravio nezapamcen proljetni dio sezone i rusio mnoge rekorde, medju njima i kantanja naseg Bayerna, ja sam drzao palceve da oni osvoje. iako se u nekoliko prilika stvorila situacija da i mi mozemo do titule. ne, ne zelim trofeje bilo kako, pogotovo nezasluzeno).
E, o tome se radi. Ako zasluzimo neka i osvojimo. Ako znamo sta je BvB radio (ili radila :D ) prosle sezone onda i ne treba da nam bude zao sto smo zweite sieger. ;)
Ali, Chelsea :( ili ono iz `99.

Schweini ce izgleda (zutiran) propustiti Valenciju.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 08 stu 2012, 01:09

DAS SEX

Ovo mi je 1. put u AA i brutalno sam impresioniran, doso sam 105 minuta prije tekme u stadion i taman mi je toliko bilo potrebno da vratim jezik u usta!

e taman vratim jezik u usta kad izlaze momcadi na teren, himna lige prvaka.. ode jezik, najezurim se naravno, itd.

ne znam je li do loseg Lille-a, ne znam kako je Bayern djelovao na tv-u, .... ali uzivo... :o
"--" "--" "--"

nemam vam sta pricat o tekmi, vidjeli ste sami, mogu samo o svojim dojmovima

atmosfera? a ono, dobra je bila, posebno u 1. pol. zbog dobre igre, ali nevjerojatno koliko ono malo navijaca dolje iza gola, sto bojkotiraju - nedostaju! Ali opet se fino navijalo i barem je cijeli stadion sudjelovao..

sto se tice nasih igraca, steta sto nije protivnik odigro nista, ovako ispada ko da nam je momcad savrsena, ali opet su se par njih izdvajali.

ako netko jos jednom ista kaze protiv SEXBOMBENSTEIGERA neka se sakrije!

Sexsteiger i Martinez se brutalno dobro nadopunjuju, bastian dirigira i igra jako jako pametno, a martinez puno trci i super cita igru (skoro ko tymoscuk :D ).
Robben nije imao srece u zavrsnicama (osim slobodnjaka..) ali to je bolan klasa igrac, mozemo mi pricat sto hocemo! ;)
jos sad kad ga puca motivacija, igra na 10ki ko da mu je to prirodna pozicija!

ne mogu vjerovat kak su brzi ribery i shaqiri :shock: :legendo: brutalis, nije ni cudo sto riberya slabo ko moze zaustaviti, to je cudo od igraca!

a meni su sad svi oni cudo, kad sam pod dojmom, ali eto.. da podjelim dojmove. Slike ne mogu sad postat, lego sam u krevet a crkla mi je baterija od fotoaparata pa mi lino ustat, ujutro kad se naspavam.
NAJVECA MANA ove veceri je sto u stadionu toce samo bezalkoholno pivo kad je LP :x od onog smeca samo ti muka dodje!

jesam li ista zaboravio.. a da, CLAUDIOOOO :smile10: kralj zabija golove poput Gomeza, a jos mu i uvik mos dati lotpu!
on ce je zadrzati, zagraditi, odloziti, prodriblati, sta god treba :good: ima golemo iskustvo i mora cesce igrati!

necu vise o igracima, sve ste sami vidili.

odo spavat, treba ovo se prozvakati :)

PREDLAZEM SVIMA, ko god moze skupiti novac za putovanje neka ode na tekmu, ipak je to pre-mocan dozivljaj, posebno kada se toliko voli ovaj klub! ja cu definitivno opet uskoro ici!

laka noc
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 08 stu 2012, 01:10

Lizarazu napisao:E, o tome se radi. Ako zasluzimo neka i osvojimo. Ako znamo sta je BvB radio (ili radila :D ) prosle sezone onda i ne treba da nam bude zao sto smo zweite sieger. ;)
Ali, Chelsea :( ili ono iz `99.

Ma bolje zasluženo i još lijepom, kvalitetnom igrom osvojit nego na guzove. Al i ono na guzove i kroz metiljanje ima svoju draž, pa slatke su mi one titule iz 2000. i 2001. god jer to su infarkt završnice s happy endom :) Iako mi je tad poslije malo bilo žao u prvom slučaju Leverkusena, a u drugom Schalkea, ali naravno prevladala je radost i zadovoljstvo kako smo to uzeli.

E sad ovakvom igrom uzet prvenstvo, pa možda i više od toga, to bi bila isto posebna slast. Sve ima neku svoju čar.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 08 stu 2012, 09:08

cruz napisao:
ne mogu vjerovat kak su brzi ribery i shaqiri :shock: :legendo: brutalis, nije ni cudo sto riberya slabo ko moze zaustaviti, to je cudo od igraca!

E TOTOTOTTOTOOTOOTO!!!!!!!!!!!

To je moj čovjek! Jedinu stvar koju sam te ja htio pitati, je ta, dal si sad vidio koliko je Ribery brz? Ono što mi vidimo na TV i ono što vidiš uživo kad se Ribery sa loptom počne kretati na terenu, nema veze jedno sa drugim, jer na TV se to ne može dovoljno uočiti zbog micanja kamere.

kada vidiš Riberya u pokretu, dobiš dojam, da je od svakog igrača na terenu bar dva puta brži! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 08 stu 2012, 11:05

Im li igdje snimak golova da pogledam ?
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Speedy » 08 stu 2012, 11:09

UltrasMentalita napisao:Im li igdje snimak golova da pogledam ?

Ovdje
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Elber » 08 stu 2012, 11:09

Koliko kesa je kostala ta ekskurzija u Minken ?
Elber
Član
Član

PostPostao/la cruz » 08 stu 2012, 13:24

mali timeline sa tekme

posto mi je crkla baterija nekada u drugom poluvremenu, nemam bas puno slika.. slikao sam tada s mobitela, ali ovaj pc od prijatelja nema bluetooth pa ne mogu sad prebaciti

da krenemo sa ovim cudom crvenim, prebrutalno

iz bliza je jos brutalnije

provjera da li sam ponio najvaznije

malo poziranja..

..und dann, rein damit!

cak i kad je prazna arena, ne mos se nikako nacudit

pravi Bayernovi navijaci stizi nekoliko sati prije tekme na stadion :mrgreen:

jos malo pive, jos malo poziranja

onda izlaze igraci, zagrijavanje na ultra hladnoj areni (btw. smrzo sam se ko picka, to se vidi kod fotografija i videa kako mi drcu ruke..)

i onda pocinje drking "--"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Art1hoX9vI&feature=g-wl[/youtube]

Bayern napada ko torpedo, najprije Müller promasuje stopostotnu sansu, a onda ovo:

kad go ON primi loptu, pola arene vice "Ribery, Ribery, Ribery.."

onda me aparat upozorava da je na rezervi :x , brze vadim kameru, kad tamo gol...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lox-Nbmt3RE&feature=g-hist[/youtube]

imam jos slika i videa, ali necu sada sve postavljat.... :D

imao sam srecu sto sam vidio onako sexualan Bayern, koji je (kako sad saznajem) oborio rekord u ovoj tekmi, jos niko nije zabio 5 komada u prvi 33 minuta u LP, das SEX!

Zaboravio sam pohvaliti naseg drugog najboljeg igraca PHILIPP LAHMA koji se ponovo dokazao da je maher, kako u obrani tako i u asistiranju (3 asista) :legendo:

toliko od mene, odo nastaviti sa alkoholiziranjem
:zivio: PROOOOST :zivio:

POZDRAV iz Hofbräuhausa s Marienplatza - mojim bavarcima s foruma!!!

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 stu 2012, 13:38

Kakva hladnoća, jebote... :D Pa očekivao sam da ćeš se skinuti gol do pasa da te kamere uhvate. Đe su ti nestali geni kameni. :mrgreen: ;)

Sve u svemu, svaka čast. :zivio: Svi ćemo uskoro tamo ići, to je samo pitanje vremena. Ja već razmišljam o idućoj godini da uhvatim love za Wiesn i onda usput pogledam neku domaću tekmu na Areni. Što se mora, mora se. :logo:

p.s. Jes' ti to opet uzeo heim trikot u Münchenu? Rekao si Hićin schwarz maznuti. :lol:
Zadnja izmjena: Red passion; 08 stu 2012, 13:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gunners » 08 stu 2012, 13:40

50 eura ulaznica,pa dobro nije puno skupa :D

Inače odlične fotke,stadion prekrasan :)
ARSENAL!
Gunners
"Crni Džek" Wilshere

PostPostao/la cruz » 08 stu 2012, 13:52

FCB_general napisao:p.s. Jes' ti to opet uzeo heim trikot u Münchenu? Rekao si Hićin schwarz maznuti. :lol:

nisam ga nikako mogo maznuti.. ovo je dres od lani, ali tek sam jucer stavio broj na ledja.. nije mandzo :) 7 driblery ;)

Gunners napisao:50 eura ulaznica,pa dobro nije puno skupa :D

Inače odlične fotke,stadion prekrasan :)

50 pise na njoj, ali ako narucujes preko interneta moras uzeti barem dvije odjednom. znaci 100€ i jos 35€ troskova.. znaci 135€.. nije ni malo, ali eto, ipak je LP, i Bayern ima daleko najjeftinije ulaznice od svih jakih klubova ;)

da, stadion je cudo! najradje bi odma ostao prenociti i skrivati se do subote unutar stadiona :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 08 stu 2012, 14:13

joj brate kako ti zavidim :lol:
dao bih lijevo jaje da mogu otić na allianz arenu, pogotovo na utakmicu lige prvaka.
al valjda ću se i ja zaletit kad se ovo faksa završi 8-)

stavljaj što prije sve slike da i mi malo atmosfere doživimo :D

p.s. schweini će igrati protiv valencije. ima 2 žuta, a ne 3. bild se malo zajebo sinoć ;)
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka