(25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

PostPostao/la Lennon » 22 svi 2013, 21:44

kad malo bolje razmislim i sjetim se, dosad oni koji su se provlačili kroz natjecanje redovito su i uzimali trofej lige prvaka, jedino mi 2010. nismo uspjeli....
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 23 svi 2013, 10:54

Lennon napisao:kad malo bolje razmislim i sjetim se, dosad oni koji su se provlačili kroz natjecanje redovito su i uzimali trofej lige prvaka, jedino mi 2010. nismo uspjeli....

Nema potrebe da se zamaramo glupim statistikama. Daj Bože da pobijedimo u subotu, ostalo je nebitno. Ako budemo igrali svoju igru, mislim samo da čudo ili neka luda sreća može da nas spriječi.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 23 svi 2013, 11:31

Robben :
LP finalist 2010 i 2012
SP finalist 2010

Ribery :
LP finalist 2012 i 2010(bio kažnjen)
SP finalist 2006

Lahm :
LP finalist 2010 i 2012
EP finalist 2008
SP dva polufinala 2006 i 2010

Schweini :
LP finalist 2010 i 2012
EP finalist 2008
SP dva polufinala 2006 i 2010

Mislim da je krajnje vrijeme da se ovi momci okite jednom internacionalnom titulom. Ovako iz glave mislim da jedino Martinez ima jednu takvu titulu, mada nije puno pridonio istoj.

P.S.
Ima i Tymo jedan Losers Cup sa Zenitom. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 svi 2013, 11:51

I euro Supercup sa Zenitom protiv Uniteda.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 23 svi 2013, 11:55

FCB_general napisao:I euro Supercup sa Zenitom protiv Uniteda.

Jebeš trofej kojeg osvojiš na osnovu jedne utakmice, ta sranja ne brojim. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 svi 2013, 12:01

The Scarface napisao:

Zanimljivo... Ne bih se baš neki složili kad je u pitanju reputacija Guardiole koji je odmah 6 trofeja uzeo(kad ubrojiš i superkupove i svjetsko klupsko prvenstvo). Zbog toga svega je posebno veličan, naravno. ;)

Uvijek se sve gledalo da bi na kraju karijere nekom igraču rekao da pokaže svoje džepove. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 23 svi 2013, 12:14

FCB_general napisao:
The Scarface napisao:

Zanimljivo... Ne bih se baš neki složili kad je u pitanju reputacija Guardiole koji je odmah 6 trofeja uzeo(kad ubrojiš i superkupove i svjetsko klupsko prvenstvo). Zbog toga svega je posebno veličan, naravno. ;)

Uvijek se sve gledalo da bi na kraju karijere nekom igraču rekao da pokaže svoje džepove. :)

Pa tih 6 se spominje zato što nitko prije nije osvojio apsolutno sve, zna se valjda šta je najvažnije. To ga samo izdiže u toj jednoj sezoni iznad Fergusona (1999.) i Mourinha(2010.) koji su osvajali triple.

Da ti probam objasniti na primjeru Fabregasa. Čovjek u svom portfoliu ima osvojen Uefa Super Cup i FIFA Club World Cup, a nije uopće bio u Barceloni kad su osvojili LP-a i samim time dobili pravo nastupanja na ova dva mikimaus natjecanja. ;)

Sad hipotetski gledano Fabregas do kraja karijere ne osvoji niti jednu LP-a, hoće li itko normalan brojati ta dva mikimausa i reći e ipak ima dva internacionalna klupska trofeja. :a045:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 svi 2013, 13:25

Pa svakako da će brojati. Isto kao što će Guardioli brojati eventualni Supercup i SP ukoliko osvojimo euro naslov ove subote. To nema veze, on je dio te momčadi makar 5 mjeseci od osvajanja naslova čiji sudionik nije bio.

Niko Kovač isto tako ima trofej tadašnjeg naziva Interkontinentalni kup.

Honours

Intercontinental Cup winner: 2001
Bundesliga: champion 2002–03; runner-up: 1996–97, 1998–99
DFB-Pokal winner: 2002–03
Austrian Bundesliga: champion 2006–07; runner-up: 2007–08

Vidiš? ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2013, 13:35

Slika

Dres za finale poslan Badstuberu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 23 svi 2013, 14:07

FCB_general napisao:Pa svakako da će brojati. Isto kao što će Guardioli brojati eventualni Supercup i SP ukoliko osvojimo euro naslov ove subote. To nema veze, on je dio te momčadi makar 5 mjeseci od osvajanja naslova čiji sudionik nije bio.

Niko Kovač isto tako ima trofej tadašnjeg naziva Interkontinentalni kup.

Honours

Intercontinental Cup winner: 2001
Bundesliga: champion 2002–03; runner-up: 1996–97, 1998–99
DFB-Pokal winner: 2002–03
Austrian Bundesliga: champion 2006–07; runner-up: 2007–08

Vidiš? ;)

Pa na papiru je ima, ali šta mu to koristi kada nije bio tu kad se prava stvar osvajala? (LP)

Vidim da ne me ne shvaćaš pa nema smislja dalje objašnjavat.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la JM8 » 23 svi 2013, 18:09

nabrijavanje za finale na skroz neobičan način... al je fora

http://www.youtube.com/watch?v=wvFk_E8PfFg

:avogp1:
JM8
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2013, 21:02

KAKO ME NERVIRAJU OVAKVI TEKSTOVI...
godinama imaju banket poslje gostujuce utakmice LP... KHR sad vecinom prica prije je bio Franz (vjerovatno se nek jos sjecaju (a i dosta cesto to prikazuju) Franzovu "zdravicu" poslje poraza od Lyona 3-0.
I onda se neki "novinar" standard mrzitelj englez daily faila usudi napisat ovakav tekst

aily Mail: Bayern već rezervirao prostor za proslavu naslova pobjednika LP

Iako lopta s kojom će se igrati finalna utakmica nogometne Lige prvaka još nije ni krenula s centra, Bayern München već je rezirvirao prostor za slavlje...

Predstojeće subote na londonskom će se Wembleyju odigrati finalna utakmica najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja između dva njemačka kluba - Bayerna i Borussije Dortmund. Iako je "papirnati favorit", bavarski je klub možda ipak prerano počeo slaviti, ako je za vjerovati britanskom tabloidu Daily Mailu.

Spomenuti izvor navodi da je Bayern već osigurao salu u hotelu Grosvenoru, koja prima oko 1800 ljudi. Osim sale, bavarski je klub osigurao da hotelski bar radi do pet sati ujutro.

Ukoliko su navodi Daily Maila istiniti, to je ipak malo arogantno od kluba koji je izgubio u tri od posljednja četiri finala Lige prvaka.

Around 0:00 Bayern will have a banket at the 'Grosvenor House' - BVB will celebrate at the Natural History Museum.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 23 svi 2013, 21:10

Pa da novinari nisu mentalni insuficijenti znali bi da se proslava/banket uvijek organizira unaprijed, da se takvo nešto ne planira unaprijed ne bi je ni bilo jer je teško organizirat prostor za skoro tisuću ljudi u jedan sat. :lol:

Bio je i prošle godine banket nakon finala u Munchenu. ;)

Čitao sam u SportBildu intervju, pa je Kahn izjavio da su Bassler i Jancker čak i nakon poraza protiv Manua '99 plesali po stolu. :haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2013, 21:14

Pa normalno, sjecam se kad sam radio u jednom hotelu u zg (necemo sad pisat kojem) i Dinamo je izvukao Werdera, koji je vec pol sata kasnije slao zahtjeve i te gluposti...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 23 svi 2013, 22:49

The Scarface napisao:
Čitao sam u SportBildu intervju, pa je Kahn izjavio da su Bassler i Jancker čak i nakon poraza protiv Manua '99 plesali po stolu. :haha:

Nedavno je bila jedna emisija na ZDF-u, emituje se mislim srijedom, talk show u pitanju, jedan lik vodi, ne mogu se sjetit kako se zove, jer samo nekad to virnem (talk show nije vezan samo za fudbal, različite teme obrađuje). I tu gostovali Basler i Jancker. Basler je rekao kako je u hotelu slavio i popio dosta, jer kaže kako treba proslaviti i drugo mjesto..... :) Poraz ga jeste pogodio, ali nekako se opet brže oporavio od šoka od ostalih i kaže: Pomislio sam samo, kako ima bitniji stvari od fudbala, da fudbal nije pitanje života i smrti, a jednostavno da sve treba gledat s vedrije strane i proslaviti to drugo mjesto....To je od prilike rekao Basler ....Zamislite samo psihe te...Ali teško je to shvatiti, ali opet je i dobro biti uvijek tako pozitivan.
Evo ja se sjećam da koliko god da mi je bilo krivo i šok na prvu, taj poraz prošle sezone u finalu, nekako sam se brzo digao i pogledao naprijed. Valjda sam navikao da se Bayern i iz pepela digne, proživio i to finale 99, pa 2001. godine (i tad na rubu živaca bio, ali žestoko proslavio poslije), pa onda i to finale dahoam. Nekako mi je 2001. godine pao kamen sa srca i neki sav teret, pa sam poslije sve lakše doživljavao. Ali opet se sam sebi čudim, koliko nekad ludujem prateći utakmice. Ali opet se znam i brzo sabrat.

Ali je ovo stvarno poseban karakter, kada jedan igrač evo, poput Baslera, ovako može sve proživit.
U toj istoj emisiji je Jancker ipak govorio malo drugačije, on je naime nakon tog finala 99 morao se prvo u hotelu dobro ispovraćat. Basler je još samo naveo da su neki bili u tom hotelskom baru i ono bilo im veselo, a da su se neki samo povukli u sobe.
1999. godine se sjećam da se Beckenbauer među prvim uspio nasmijat pred kamerama i našalit na račun tog finala i tada sam skontao da Franza stvarno ništa ne može srušit s nogu. Iako mu jeste bilo žao, opet je bio jak.

Kuffour je koliko se sjećam bio najveseliji 2001. godine (a sjetit će te se snimaka nakon finala 99. te njegovog plača, udaranja od zemlju) i izveo je poseban show na banketu kada je imao poseban, šaljivi komentar za utakmicu, prošao cijeli tok utakmice kroz šprdanciju, a naravno svi drugi se smijali i uživali u tome.

Nadat se da će se ovaj zadnji scenario i ponovit, jer super je bilo gledat ponovno osvajanje salatare, ali sam se zaželio toga da naši momci dignu tog klempu, taj najvrijedniji trofej u evropskom, pa i svjetskom klubskom fudbalu.

A ko što to anton zna reči, onda smo 5 godina mirni..... :D :D Iako je i ovo uslovno rečeno, jer možda onda zaredamo te trofeje evropske... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka