Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 17 stu 2023, 09:25

cruz napisao:
cruz napisao:Pojavilo se novo ime za DM poziciju: Martin Zubimendi
Prošao sve kategorije Sociedada i španjolske repke, 24 godine, ugovor do 2027.
Izvor Sportbild.

Kerry Hau (Sport1; također manje pouzdan izvor) kaže da ima klauzulu od 60 mil.
Vidit ćemo...

Update:

Neće ga Bayern dovoditi sada, transfer dolazi u obzir tek na ljeto.
Ima klauzulu, teoretski je moguće ali očito igrač želi ostat.
S pravom, jer je Sociedad također već izborio 1/8 finala LP, čemu žurba s transferom u sri sezone.

Xabi Alonso je bio trener Zubimendiju dok je vodio drugu momčad Sociedada.

Bild je prvi objavio da Bayern prati igrača, sada su pitali Xabi Alonsa za njega.
Xabi: "Zubimendi je jako, jako dobar igrač, vrlo inteligentan. Uvijek se nalazi na pravom mjestu. Svakom bi treneru bio top top igrač"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 18 stu 2023, 17:35

Skroz sam površno pratio Sociedad ove sezone, a zapazio sam evo da su odlični u LP.

Međutim, nedavno sam pogledao clip gdje su sabrani najbolji potezi Zubimendija i moram reći da me oduševio. Fantastičan igrač i kreativan, a i odličan u osvajanju lopte.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 20 stu 2023, 00:00

Mali je odlican gledo ga sad i repki bumo vidli isplati se uzet svakako.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la jozotg » 20 stu 2023, 11:27

Dovesti na lito njega.Wirtza i vratiti Stanišića; prodati Gnabry-a i Goretzku .

A sad u zimu naći nekog polovnjaka.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 stu 2023, 15:20

jozotg napisao:A sad u zimu naći nekog polovnjaka.

Mislim da je to pogrešan način gledanja Joza.

Svaka sezona je projekt "sad ili nikad" i treba sve snage uložiti u trenutnu sezonu.

Ova je (osim kupa) dobro počela, ekipa pokazuje da se (uz štogod dorade) može mjeriti s velikim konkurentima.

Šta će bit iduće ljeto mene sada toliko i ne zanima. Nego samo kako će ekipa izgledati 1.2.2024. jer tada počinje pravi show.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 20 stu 2023, 17:24

Cruz u pravu si..ali poznavajuci naše
bit ce upravo šta sam napisa...neko kvazi rjesenje..
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 21 stu 2023, 09:45

jozotg napisao:Cruz u pravu si..ali poznavajuci naše
bit ce upravo šta sam napisa...neko kvazi rjesenje..

Razumim te i bojim se da ne ispane neki potrošeni DM kojeg bismo posudili ili preplatili bezveze

Meni je zapeo ovaj tip iz Sociedada. Beli ga nisam gledo nikada cijelu tekmu, ali onako gledajući sažetke i youtube meni on izgleda kompletno. Baš investicija za sada i budućnost.

Ne samo da on nije polovično rješenje glede kompletnosti, nego ni po odšteti. Na zimu ga EVENTUALNO možemo transferirat pomoću klauzule, dakle bio bi 60ak mil. Ali upitno je želi li on napustiti trenutni projekt Sociedada koji je na svom vrhuncu. Da sam na njegovom mjestu vjerojatno bi tek na ljeto išao. Ali dobar ugovor i "pare na ruku" čine čuda.

Sve ćemo tek vidit.

---

Palhinha je isto dobar, bolji je trsač od španjolca a lošiji inžinjer, ali također nije polovično rješenje.
Navodno u Bayernu nije svak iz uprave uvjeren u njega, posebno Rolex misli da nije vrijedan tog novca.

SKY veli da Palhinha ima obećanje Fulhama da neće tražiti preveliku odštetu. (??)
Bild tvrdi da Palhinha forsira transfer u Bayern.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 21 stu 2023, 12:42

Vezano za dovođenje obramenog igrača na zimu.
Klub preferira štopera koji može upast na beka.

Varane se spominje u klubu, odšteta bi bila između 20 i 30 mil, ali tamo ima 17 mil plaću. Tako da ništa od toga, osim da pristane na pay cut, što znači nix da.

Arsenalov Tomiyasu se spominje, problem je što ide na Asia Cup na zimu.

Chabolah odavno više nije opcija.

----

vjerujem da klub ima listu od dosta igrača ali ovo su samo zadnje informacije.

Mene zanima šta bijaše od whats up niskozemca Gertrude...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 21 stu 2023, 15:14

Update Zubimendi

Izgleda da imamo konkurenciju u Barceloni, pošto se Gavi potrgo i neće igrati velik dio 2024. godine, treba im hitna zamjena.

Navodno je Xaviju Zubimendi broj 1 kandidat za tu poziciju, samo ne znam odakle Barci sada 60 mil?
Predsjednik Sociedada je btw reko da ne dolazi u obzir iznos manji od tog iz klauzule.

Nije samo Barci skup... Ali ako je dečko tako moćan onda je pitanje vremena kad će netko potegnuti klauzulu.

Imamo u Javi Martinezu dobro iskustvo s mladim španjolskim DM-om s klauzulom...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 stu 2023, 15:20

Bolje Zubo nek pietugalac ako je slicna odšteta.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 stu 2023, 07:26

cruz napisao:Varane se spominje u klubu, odšteta bi bila između 20 i 30 mil, ali tamo ima 17 mil plaću. Tako da ništa od toga, osim da pristane na pay cut, što znači nix da.

Bild veli da naši nisu toliko zagrijani za Varanea zbog 1) plaće i 2) što smatraju da je Varane u opadanju.
Traže "perspektivnijeg" štopera.

---

Osobno nemam ništa protiv igrača koji više nije u svom zenitu - ako je dobrog zdravlja i nema neku povijest ozljeda.
Jer ipak dovodimo 4. štopera.
Naravno, paralelno s pozicijom 4. štopera ne bi plaća trebala bit kao da je prvi.

---

Stanišić ispunjava sve kriterije, od pozicije, do plaće, perspektive, još je domaći, ne treba ga uigravati, nema povijest teških ozljeda, kad god je igrao bio je dobar a uz to je tip koji šuti, radi i ne žuga.
:neee:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 stu 2023, 12:37

A što se tiče dolazaka naših i unitedovih odlazaka i dovođenja veterana...
Čitam da je upitno dal će Casemiro ostat. :mrgreen:

Samo kažem, ja uopće ne tražim ništa (da se ne zakači netko kako mislim da je realno ili da moramo...ne!)
Ali ono..
1. finale LP 2025 se igra u Allianz Areni
2. ne želim više malen kadar već full loaded sex machine, svaka pozicija doppelbesetzt
3. ako ne uspijemo dovesti top perŠPEKtivnog veznjaka, zar Casemiro mora igrat 50 tekmi, nek odradi 25-30 :mrgreen:
4. uopće nije sad pre star, u veljači puni 32. A nema DMa na tržištu s njegovim iskustvom.
5. Alonsa smo doveli kad je imao 34-35, opet odigrao i više nego dobro.

Naravno da neće tada bit u svom zenitu, ali eno vidjeli smo kako je odigrao protiv nas. Najvažniji igrač je bio.
I naravno, elefant in ze room: keš. Bio bi skup, ali dvi godine si možemo priuštiti valjda. :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 stu 2023, 20:22

Ma kakav Varane Bože mili... On je svoju karijeru sa zlatom i titulom u Rusiji 2018. zapečatio svoju karijeru. Nema od njega baš ništa više kao igrača iako sam se nadao da će možda na Old Traffordu se uspjeti pronaći i vratiti na staro, no sada je definitivno piši propalo.

Niti kao igrač više ima ono što treba za top momčad niti bilo tko normalan bi mu dao više od 11-12 milijuna € godišnje, a i to se čini previše s obzirom da se i stara slava i reputacija plaćaju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 stu 2023, 09:09

Malo sam pregledao koga se spominje u vezi Bayerna, ima par novih imena i update poznatih kandidata:

Ferdi Kadıoğlu - Lijevi bek, Fenerbahce, turski reprezentativac (iz niskozemske), 24 godine, dosta top klubova zainteresirana za njega. (Izvor: BILD)

João Neves - Zadnji vezni, Benfica, portugalski reprezentativac, 19 godina, također dosta zainteresiranih. (Izvor: SKY)

Ronald Araújo - prvotimac Barcelone, jako skup i "nerealna" opcija, no "Bayern je s njim u kontaktu preko 2 godine. Favorit uprave i Tuchela za štopera." (Izvor: SKY)

Florian Wirtz - navodno mu je Bayern prva opcija. Ali se priča o cijeni od 120 do 130 mil eura. Nerealan transfer za tu odštetu. "U klubu misle da on i Musiala mogu skupa igrati ali će se napori pojačati ako Musiala ne produži ugovor." (Izvor: SKY)

Waldemar Anton - Štoper, Stuttgart, 27 godina. (Izvor: SKY)

Leny Yoro - Štoper, LOSC, francuski U-21 rep., 18 godina, konkurenti Real i PSG. (Izvor: Foot Mercato)

cruz napisao:A što se tiče dolazaka naših i unitedovih odlazaka i dovođenja veterana...
Čitam da je upitno dal će Casemiro ostat. :mrgreen:

Samo kažem, ja uopće ne tražim ništa (da se ne zakači netko kako mislim da je realno ili da moramo...ne!)
Ali ono..
1. finale LP 2025 se igra u Allianz Areni
2. ne želim više malen kadar već full loaded sex machine, svaka pozicija doppelbesetzt
3. ako ne uspijemo dovesti top perŠPEKtivnog veznjaka, zar Casemiro mora igrat 50 tekmi, nek odradi 25-30 :mrgreen:
4. uopće nije sad pre star, u veljači puni 32. A nema DMa na tržištu s njegovim iskustvom.
5. Alonsa smo doveli kad je imao 34-35, opet odigrao i više nego dobro.

Naravno da neće tada bit u svom zenitu, ali eno vidjeli smo kako je odigrao protiv nas. Najvažniji igrač je bio.
I naravno, elefant in ze room: keš. Bio bi skup, ali dvi godine si možemo priuštiti valjda. :mrgreen:

TZ i El Nacional pišu o interesu Bayerna za Casemira - za zimski transfer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LINK

Da se razumimo, naravno da je nerealno, ali drago mi je što se moj broj 1 favorit spominje bar. Casemiro i Tchouameni su mi osobno top opcije i odlično bi pasali u momčad. Gotovo je nemoguće ijednog dopetljati, ali never say never. :D

Mislili smo i da je Kane nerealna opcija....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 stu 2023, 11:28

Neben dem deutschen Rekordmeister brachte Plettenberg auch Real Madrid ins Spiel. Zudem beschäftige sich Manchester United "ganz intensiv" mit dem Leverkusener: "Sie haben noch kein Angebot abgegeben oder sind mit ihm in Kontakt getreten, aber sie planen, das zu tun."

Ob es letztlich zum FC Bayern oder ins Ausland geht - günstig würde Wirtz definitiv nicht werden. "Die Preisvorstellung von Leverkusen, egal ob für 2024 oder 2025, ist exorbitant hoch. Der aufgerufene Preis ist mindestens 120 Millionen Euro", verriet Plettenberg. Damit würde Wirtz zum teuersten Deutschen der Historie aufsteigen

Ide on do 100 milja u Bayern
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi