Malo sam pregledao koga se spominje u vezi Bayerna, ima par novih imena i update poznatih kandidata:
Ferdi Kadıoğlu - Lijevi bek, Fenerbahce, turski reprezentativac (iz niskozemske), 24 godine, dosta top klubova zainteresirana za njega. (Izvor: BILD)
João Neves - Zadnji vezni, Benfica, portugalski reprezentativac, 19 godina, također dosta zainteresiranih. (Izvor: SKY)
Ronald Araújo - prvotimac Barcelone, jako skup i "nerealna" opcija, no "Bayern je s njim u kontaktu preko 2 godine. Favorit uprave i Tuchela za štopera." (Izvor: SKY)
Florian Wirtz - navodno mu je Bayern prva opcija. Ali se priča o cijeni od 120 do 130 mil eura. Nerealan transfer za tu odštetu. "U klubu misle da on i Musiala mogu skupa igrati ali će se napori pojačati ako Musiala ne produži ugovor." (Izvor: SKY)
Waldemar Anton - Štoper, Stuttgart, 27 godina. (Izvor: SKY)
Leny Yoro - Štoper, LOSC, francuski U-21 rep., 18 godina, konkurenti Real i PSG. (Izvor: Foot Mercato)
Ali ono..
1. finale LP 2025 se igra u Allianz Areni
2. ne želim više malen kadar već full loaded sex machine, svaka pozicija doppelbesetzt
3. ako ne uspijemo dovesti top perŠPEKtivnog veznjaka, zar Casemiro mora igrat 50 tekmi, nek odradi 25-30
4. uopće nije sad pre star, u veljači puni 32. A nema DMa na tržištu s njegovim iskustvom.
5. Alonsa smo doveli kad je imao 34-35, opet odigrao i više nego dobro.
Naravno da neće tada bit u svom zenitu, ali eno vidjeli smo kako je odigrao protiv nas. Najvažniji igrač je bio.
I naravno, elefant in ze room: keš. Bio bi skup, ali dvi godine si možemo priuštiti valjda.

TZ i El Nacional pišu o interesu Bayerna za Casemira - za zimski transfer
LINKDa se razumimo, naravno da je nerealno, ali drago mi je što se moj broj 1 favorit spominje bar. Casemiro i Tchouameni su mi osobno top opcije i odlično bi pasali u momčad. Gotovo je nemoguće ijednog dopetljati, ali never say never.

Mislili smo i da je Kane nerealna opcija....