Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 03 kol 2024, 19:59

Taj mali Due je bezpotrebni i jako riskatni transfer te se nadam da nece uspjet.

Kombiniraj prema protivniku Palihna-Pavlović ili Palihna Leon i bok.Zapeli ko mutavi za tog klinca i Xavi umjesto da pola te energije i vremena potrošili da se riješe comana,daviesa i šanea za cim više love koja se može dobit taman i 30 milja po igracu.

Meni je Pavlovic uber talent koji paše uz Palihnu i iza Musiale a Leon može uskocit ako bude ostao.

Necu te balava kmice precjenjene više u klubu baš smo postali smiješni te ponavljamo iste greške kao idioti.

Imaš i malog Tela odlicnog klinca kojeg šikaniraš totalno debilna politika i nacin vođenja u klubu!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 07 kol 2024, 18:28

Zasad Freund i Eberl isto plivaju ko jazavci u transferima. Zaragoza i Boey su čisti promašaji, posebice Španjolac koji je još 6 mjeseci ranije doveden i sada ga se doslovno posuđuje Valenciji ili bilo kome tko može davati mu plaću ili barem 70-80% nje, a to je ravno katastrofi jer ispada kako se igrača nije dovoljno poznavalo već ga se dovodilo kao nekakvog Hashemiana, Andersona Costu(da, Dinamov napadač s gledanja VHS-a), Julija Dos Santosa, Fiete Arpa i brojne druge primjere iz nogometa.

Doué je preskup transfer i ekstremno rizičan transfer kada u kadru imamo igrače startere u sredini poput Kimmicha(Kompany ga vidi u sredini), Palhinhe, Laimera i Pavlovića(u glavi imam 4-3-3 dok je 4-2-3-1 opcija jedino s Müllerom i Jamalom na 10-tki), a još nismo riješili neke igrače poput Goretzke U prijevodu, mali se nema prostora razvijati u Bayernu.

55-60 milijuna € je previše i mi te novce nemamo za bacati više da repriziramo nove Sanchese, Götzee i slične mlade igrače koji su došli i nisu se do kraja razvili ni ušli u najbolje nogometne godine ni bili pred ulazom u njih.

Zaragoza je lekcija kako ne radiš trostruko sranje i onda 6 mjeseci poslije ideš otpisati igrača kojeg si od prvog dana stavio na tribine, a momak je u trenutku dovođenja vrlo ozbiljno kotirao kao jedan od 26 putnika za Europsko prvenstvo. Nisu germanski jezici koje Španjolac krivi za to.

I najjače od svega, mi još razmišljamo o Simonsu cijelo ljeto... krajnje sludo i potpuno neozbiljno za jedan ovakav klub koji se (dosad) nije ponašao kao teškaši iz Premier Lige poput Chelseaja, Cityja i Uniteda.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 kol 2024, 08:07

Eberl i posebno Freund su dovedeni što su na prethodnim poslovima dokazali da imaju nos za mlade igrače.

Na tim poslovima su morali "vidjeti" daleko u budućnost i prepoznati ono što ne vidi baš svak.
Sada imaju posao čišćenja i obnove momčadi.

A uza sve to, imaju još jedan jako težak zadatak - rezanje razine plaća.

_____

Ne usudim se davati izjave poput kolege Generala, kako "plivaju ko jazavci u transferima". Na kraju krajeva, još imaju preko 3 tjedna za transfere.

_____

Želim reći, Doue i Olise su u krugovima skautinga - u kategoriji nadolazećih mladih igrača - top nivo. Ja se u to ne razumim, zato sam čitao šta pišu neki iz branše i konsenzus je će Bayern napravit vrhunski posao dovodeći Olisea i Doue-a (ako uopće i dođe, al recimo da hoće). U tim krugovima ta dva momka su kategorija "ogroman potencijal".

Ovaj transfer rok se vjerojatno ni ne može odraditi kako oni žele, morat će zadržati Leona, Gnabrya, možda Comana, Sanea. On je jednako vizionarski kao i "sadašnji".
Ali hipotetski, ako Sane, Davies i Müller ne produže, ako prodamo Leona i jednog od Comana i Gnabrya, imamo za 2025. mladu ekipu s dosta potencijala: Musiala, Tel, Olise, možda Doue, Pavlović, Stanišić, Ito, Aznou itd, uz par iskusTnih igrača poput Kanea, Kimmicha, Palhinhu i pokojeg štopera.

______

Dakle, ovaj prijelazni rok se možda čini bezveznim, ali gradi se (jako) talentirana momčad, koja bi u ovoj sezoni trebala napadati postojeći "prvi sastav". Ekipa u kojoj će samo apsolutna svjetska klasa imati preko 15 mil. plaću.

Ja sada vidim kaos koji je nužan za budući red. Teško je praviti velike rezove, to valjda znamo. Moramo očekivanja stoga prilagoditi da se neće moći sve izvest, posebno jer je tržište tako teško sada. Možda sam preoptimističan ali smatram da ovo ide u dobrom smjeru.

Mi smo od dolaska van Gaala pa sve do Treble 2013 imali isto kaos. Ali imali smo viziju. Igrali su nam svakakvi igrači poput van Buyten, Lell, Breno, Sosa itd. Ali to je bio put do one super momčadi koja je ušla u povijest.

_______

Zaključak je da trebamo sačekat i vidit šta će bit. 1) Smanjenje plaća, 2) prodaja igrača kojima je dobro i 3) vizionarsko pojačavanje momčadi - to su jako jako teške zadaće.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 kol 2024, 15:30

Bit ce presretni ako prodaju comana samo uz još tipa Mazra.

De Ligt visi a problem veliki je Davies jer nemaš pravu rezervu za njega a preglupo ga ostavit i gradit momcad na njemu kad ide proc 3025 to je nimalo vizionarski.Kimmich se mora riješit unutar sljedecih 7 dana a davies se trebao odavno riješi!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 08 kol 2024, 18:20

https://x.com/iMiaSanMia/status/1821592566376362468
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 kol 2024, 19:51

To su nasi odlucili ili? Pametna odluka.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 08 kol 2024, 21:07

According to @BILD, Jonathan Tah to Bayern is not off yet. Bayern's management is still keen to sign Tah if Matthijs de Ligt leaves the club.

Bild javlja da Tah thema nije zavrsena. Sve zavisi da li ostaje de Ligt u klubu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 kol 2024, 21:09

Ništ cudno kad imamo Kima,Rupa ostaje,Dier,Ito a vidimo da Kompany Stanišića vidi više na stoperu nego na beku gdje bude ocito bar ispocetka bio rezerva.Znaci sa De Ligtom 5 stopera no baš me zanima ako se davies frkne dal bude netko došo novi i tko il ako ostane što je koma kaj bude s njim?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 09 kol 2024, 07:55

Brojeve možda imamo, ali nije mi baš najbolje posloženo. Desno smo ajmo reć ok ako i ode Mazra, ali tko je zamjena za Daviesa koji svi već mislimo da odlazi? Guerreiro i Ito. Jedsn potrgan drugi samo čekaš da se potrga.
A i stoperi... Dier ne može bit prva opcija. Imaš Kima, Rupu i potrgani Ito. de Ligt na izlazu i Stanišić koji to baš i nije igrao.
Nisam presretan
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 kol 2024, 11:04

doro napisao:a problem veliki je Davies jer nemaš pravu rezervu za njega a preglupo ga ostavit i gradit momcad na njemu kad ide proc 2025 to je nimalo vizionarski.Kimmich se mora riješit unutar sljedecih 7 dana a davies se trebao odavno riješi!

Davies ostaje i već sam reko da ne smatram uopće da je glupo.
Kod njega je komplicirano i zato ima smisla ostavit ga do kraja ugovora (ili čak potpisat tijekom godine novi ugovor).

1. Real ne želi plaćati odštetu ni veliku plaću
2. Bayern ne želi plaćati veliku plaću
3. Bayern ne želi malu odštetu za njega
4. Davies traži veliku plaću što vjerojatno odbija druge zainteresirane
5. Sumnjam da je Davies zainteresiran za druge klubove kako ga već real želi dogodine

Status quo. Ako sada nema motiv da odigra dobru sezonu onda ne vridi ništa. A odigrat će valjda.
Bolje ga ostavit nego nekome davat za manju odštetu. Da ga prodamo sada - moramo dovoditi igrača za (vjerojatno) veći novac.
Niti smo ga puno platili niti ima neku veliku plaću za prvotimca.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 kol 2024, 20:52

ivan napisao:Brojeve možda imamo, ali nije mi baš najbolje posloženo. Desno smo ajmo reć ok ako i ode Mazra, ali tko je zamjena za Daviesa koji svi već mislimo da odlazi? Guerreiro i Ito. Jedsn potrgan drugi samo čekaš da se potrga.
A i stoperi... Dier ne može bit prva opcija. Imaš Kima, Rupu i potrgani Ito. de Ligt na izlazu i Stanišić koji to baš i nije igrao.
Nisam presretan

Ako De Ligt ide a izgleda sad da ide 90% samo se ceka suma za koju idu oboje Ligt i Mazra mi hocemo 70 ispod 65 fiksno nebi smjeli dat a MU hoce dat 50-55 milja za oboje na što nikako nesmijemo pristat.

65 plus bonusi i nosi.

Sto znaci da dolazi Tah.Ovaj mali Due nam ne treba osim ako prodamo comana i šanea ili Gnabrya znaci 2 ofanzivna sto bude teško.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 09 kol 2024, 22:15

E ne mogu tog Taha nikako probavit, gore od ovog mladog Francuza iz Rennesa. Znači lik je godinama bio teški prosjek i povremeni kikser koji je uspio skupit solidnu sezonu i sad je odmah igrač za Bayern.

Upamecano je toliko bolji igrač od Taha da je to smiješno. Radije bi Hincapiea iz Leverkusena, ako smo već nesposobni naći stopera bilo gdje drugdje.

Da nije Nijemac, ne bi ni pogledali Taha.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 10 kol 2024, 12:24

Kad vidiš koji su sve igraci za Bayern zadnjih 4-5g Tah je još i ok.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 10 kol 2024, 15:45

doro napisao:mislim da previše idemo na klince umjesto da radimo na nosiocima prvih 11.

Mislim da smo s Palhinhom doveli nosioca na poziciji di nam je kronično trebalo.

Tebi smeta to, ali zašto je opravdano?

1. Jako je teško prodati Gnabrya, Comana, Leona i Sanea. Da su svi otišli, naravno da bi doveli jači profil. Svima nam to smeta, ne samo tebi, ali je jednostavno tako sada.
Ovako se klub pomirio s činjenicom da ostaju. Tako da ne možeš - radi njihovih plaća - dovoditi igrače s istim primanjima.

2. Zato je pametnije dovesti talentirane dečke koji su gladni dokazivanja a nemaju prevelike plaće.
Ito, Olise, Doue mogu biti konkurencija postojećima. Ako se poklopi možda uzmu svoje mjesto u prvom sastavu. A ovi spomenuti stariji igrači sada moraju dati gasa...

----

Mislim da sada imamo zdravu kombinaciju iskustva, mladosti, onih u najboljim godinama i veterana.
Samo imamo nezdrave ugovore (...), klub je to prepoznao i radi se na tome.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 kol 2024, 21:43

Imali bi previše klinaca tu se gubi balans,naravno da sam sa mlađe igrace ali balans sa srednjim i starijim,ovako kako radimo imali bi previše klinaca.

Naravno da je teško prodat sva 4 naša asa al dvoje se može kak god okreneš ami nismo još ni jednog.

Nitko nije realno ocekivao da budu sva 4 otišli.

Za comana se grebu psg i barca a šane se može prodat samo naši nisu dali gasa da se to i ostvari.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi