Rummenigge: Anschließend ist Woltemade für noch mehr Geld nach England gegangen. Ich kann Stuttgart nur gratulieren, dass sie einen – in Anführungszeichen – Idioten gefunden haben, der so viel Geld bezahlt hat, weil das hätten wir in München sicher nicht gemacht.

Red passion napisao:Nama treba novi bek, novi stoper i jedan novi vezni te trajno rješenje za strikera br. 2. Onda smo kadar kompletirali.
Planiranje bez Guerreira, Goretzke, pa i Gnabryja već sada treba početi.

cruz napisao:Čitam da Gnabry baš želi ostat, pod cijenu "značajnog" smanjenja primanja.
E sad ja nisam siguran jel to istina, ali sam uvjeren da ne može nigdje dobiti više od 10 idućeg ljeta.
Neka je free igrač, neka je u formi, ali će na dan isteka ugovora imati 31 godinu.
Ako Bayern ponudi recimo 8-9, a neki englez recimo 10, a isto trajanje ugovora - mislim da će rađe ostat u Bayernu.
Da se mene pita, Gnabrya bi itekako ostavio PO DOBRIM UVJETIMA, posebno zato što je na 3-4 pozicije iskoristiv, a ekipa ga voli.
Ja ipak želim još jedno jako krilo da Kompany ima slatke brige i kod ozljeda i pojača motivaciju svim igračima, a opet taj Karl onda ove sezone bi idealno trebao eksplodirati pa bismo lakše to podnosili. No Gnabry iza Jamala primarno kao 10-tka kao ovo sada je onda plan B, sporedna opcija za krila i tu smo dupli, a kratki za jednog kvalitetnog (i iskusnog) krilnog igrača.cruz napisao:Kod Leona sve i da pristane na smanjenje - ne bi olako produžio. Iako cijenim njegov mentalitet, ali nikad mi se nije sviđao kao igrač. Plus, Bischof izgleda kao zanimljiv talent, tu je Pavlović, imamo još par mladića koji dolaze iduće ljeto na toj poziciji, a počeli smo uvoditi dečke očito...
Takav veteran daje iskustvo i sve ostalo, ali oduzima mjesto mlađima koji su potencijal da brzo budu možda korisniji od njega, a višestruko jeftiniji.
anton 1983 napisao:Ono kad procitam da ima Gnabry ima 31 godinu, ostanem u šoku i osjecam se jako staro![]()

Red passion napisao:Možda čovjek postane i zvijer s 25-26 godina, nije mu kasno kao što to nije Guirassyju bilo pa razara 3. sezonu u nizu.
No za te novce nakon 6 mjeseci... jednostavno marš!
Stuttgartu velike čestitke na podvali Woltesmećea no izvisio je klub dobrano što ne igra 2. sezonu zaredom LP kada ga je unovčio i propalo im je nekih 40 milijuna € ove sezone. Uvijek se očekuje kontinuitet ili mogli bi isto za koju godinu kao Gladbach zadnjih 4 sezone u prosječnost ili dno.

anton 1983 napisao:No dečki moji, ovo nije sezona gdje se treba gledati na sljedeću sezono. Ovo je itekako sezona koja može postati ta sezone, pa ako postane lako ćemo mi s prodajama i kupovinama.

Lothar Matthäus: If Upamecano does leave Bayern in the summer, there will be a quality and quantity problem in that position. Then FC Bayern should go for Nico Schlotterbeck . He's currently hesitating about extending his contract with BVB beyond 2027, and Dortmund would have to sell him in the summer if they want to get a decent fee.
Schlotterbeck definitely has the quality for Bayern, and a German international is always interesting for them. I think he'll play an important role alongside Jonathan Tah in the national team. Schlotterbeck, as a left-footed centre-back, would also fit in well with Tah, and Bayern's build-up play would be even better than it already is
Even if Upamecano stays, Schlotterbeck is certainly worth considering, as it's unclear what will happen with Min-jae Kim. However, I think they'll try the same approach as they recently did with Nick Woltemade - namely, offer a fee that's not quite in line with the market and see if Dortmund will sell. The risk, of course, is that an English club will come and offer significantly more, convincing both the player and BVB to make a move.[@SkySportDE]

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost