Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la melodyne » 20 ruj 2025, 15:47

Znam priče dok je još bio dete (15) u Partizanu da je imao režim treninga kao C. Ronaldo. Da li promenio od kada je otišao u Italiju to je pitanje...

https://x.com/iMiaSanMia/status/1971291603932414405

https://x.com/iMiaSanMia/status/1971293327917195457
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 ruj 2025, 13:25

Valjda kaj bu bilo sa Rupom....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 29 ruj 2025, 07:49

Rummenigge: Anschließend ist Woltemade für noch mehr Geld nach England gegangen. Ich kann Stuttgart nur gratulieren, dass sie einen – in Anführungszeichen – Idioten gefunden haben, der so viel Geld bezahlt hat, weil das hätten wir in München sicher nicht gemacht.

:<:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 ruj 2025, 17:36

Možda čovjek postane i zvijer s 25-26 godina, nije mu kasno kao što to nije Guirassyju bilo pa razara 3. sezonu u nizu.

No za te novce nakon 6 mjeseci... jednostavno marš!

Stuttgartu velike čestitke na podvali Woltesmećea no izvisio je klub dobrano što ne igra 2. sezonu zaredom LP kada ga je unovčio i propalo im je nekih 40 milijuna € ove sezone. Uvijek se očekuje kontinuitet ili mogli bi isto za koju godinu kao Gladbach zadnjih 4 sezone u prosječnost ili dno. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 lis 2025, 15:54

Red passion napisao:Nama treba novi bek, novi stoper i jedan novi vezni te trajno rješenje za strikera br. 2. Onda smo kadar kompletirali.

Planiranje bez Guerreira, Goretzke, pa i Gnabryja već sada treba početi.

Čitam da Gnabry baš želi ostat, pod cijenu "značajnog" smanjenja primanja.
E sad ja nisam siguran jel to istina, ali sam uvjeren da ne može nigdje dobiti više od 10 idućeg ljeta.
Neka je free igrač, neka je u formi, ali će na dan isteka ugovora imati 31 godinu.

Ako Bayern ponudi recimo 8-9, a neki englez recimo 10, a isto trajanje ugovora - mislim da će rađe ostat u Bayernu.
Da se mene pita, Gnabrya bi itekako ostavio PO DOBRIM UVJETIMA, posebno zato što je na 3-4 pozicije iskoristiv, a ekipa ga voli.

----

Kod Leona sve i da pristane na smanjenje - ne bi olako produžio. Iako cijenim njegov mentalitet, ali nikad mi se nije sviđao kao igrač. Plus, Bischof izgleda kao zanimljiv talent, tu je Pavlović, imamo još par mladića koji dolaze iduće ljeto na toj poziciji, a počeli smo uvoditi dečke očito...

Takav veteran daje iskustvo i sve ostalo, ali oduzima mjesto mlađima koji su potencijal da brzo budu možda korisniji od njega, a višestruko jeftiniji.

----

Guerreira se olako otpisuje, nije mu plaća niska pa razumim. Ali šta ako Ito ne bude kvaliteta nakon tolikih ozljeda?

Treba čistit ekipu od velikih plaća, podržavam, ali ako se s Gnabryem može dogovorit nešto da je dobro obima stranama - ja bi ga ostavio možda. Jer tržište je takvo da su ti ofanzivni univerzalci bezobrazno skupi i masTno plaćeni. Ode li Gicbry moramo kupovat i plaćat plaću mastnu, dakle dodatni trošak.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2025, 16:13

Ono kad procitam da ima Gnabry ima 31 godinu, ostanem u šoku i osjecam se jako staro :|
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2025, 18:53

cruz napisao:Čitam da Gnabry baš želi ostat, pod cijenu "značajnog" smanjenja primanja.
E sad ja nisam siguran jel to istina, ali sam uvjeren da ne može nigdje dobiti više od 10 idućeg ljeta.
Neka je free igrač, neka je u formi, ali će na dan isteka ugovora imati 31 godinu.

Ako Bayern ponudi recimo 8-9, a neki englez recimo 10, a isto trajanje ugovora - mislim da će rađe ostat u Bayernu.
Da se mene pita, Gnabrya bi itekako ostavio PO DOBRIM UVJETIMA, posebno zato što je na 3-4 pozicije iskoristiv, a ekipa ga voli.

Ovo za istinu me nije ni briga. Stav kluba treba biti jednostavan da se njega tu više ništa ne pita nakon zadnjih skoro 4 godine već uzmi ili ostavi. Ova uloga 10-tke ili SS-a koju kod nas do ove sezone baš nikada nije igrao i jako dobro se snašao, no moj stav je ipak Michael Olisé i Luis Díaz nakon što smo napokon otpremili Sanéa i Comana.

Bio sam njegov golemi obožavatelj od prvog dana u Arsenalu, a posebice kada je nakon Hoffenheima došao kod nas i krenuo razarati i umirovio legende Riba i Roba kao 4. krilo. Ipak... ovo nakon dobre odrađene jeseni 2021. je sve krenulo u skroz krivom smjeru i neki mali bljeskovi su bili samo nije bilo konzistentnosti, još veće forme i kvalitete u najboljim nogometnim godinama i ponavljanje odličnih partija unatoč gol statistikama između 2021./2022. i 2023./2024.

Zadržao bih ga s dobrano sniženim uvjetima, no pitam se bi li još jedno krilo uz ovu dvojicu, Karla i njega sada u ulozi iza napadača bilo previše ili ne... :idk: :idk: :idk: :idk: :idk: Ja ipak želim još jedno jako krilo da Kompany ima slatke brige i kod ozljeda i pojača motivaciju svim igračima, a opet taj Karl onda ove sezone bi idealno trebao eksplodirati pa bismo lakše to podnosili. No Gnabry iza Jamala primarno kao 10-tka kao ovo sada je onda plan B, sporedna opcija za krila i tu smo dupli, a kratki za jednog kvalitetnog (i iskusnog) krilnog igrača.

Vidjet ćemo.

cruz napisao:Kod Leona sve i da pristane na smanjenje - ne bi olako produžio. Iako cijenim njegov mentalitet, ali nikad mi se nije sviđao kao igrač. Plus, Bischof izgleda kao zanimljiv talent, tu je Pavlović, imamo još par mladića koji dolaze iduće ljeto na toj poziciji, a počeli smo uvoditi dečke očito...

Takav veteran daje iskustvo i sve ostalo, ali oduzima mjesto mlađima koji su potencijal da brzo budu možda korisniji od njega, a višestruko jeftiniji.

On nama ne treba. U nogometu je previše srednjih/zadnjih veznih u cijelom svijetu da bismo se jebali s nekime koji ima golemu plaću, skriva se na nekim utakmicama po terenu i služi kao smetalo. Nama treba mega igrač tu. Krade Bischofu mjesto za razvoj, ali isto i Pavloviću. Oni su budućnost, a Bayern može i mora isto kao i PSG i Barcelona igrati s mladim igračima jednu Bundesligu, pa i razarati na euro utakmicama. Njegovim odlaskom se otvara mjesto za novog, još nekog veznog igrača koji je možda i drugačiji od njih svih.

Gavija nismo doveli.
J. Nevesa nismo doveli.
Fabiana Ruíza nismo doveli.
Pedrija nismo doveli.
Flickovo otkriće Marc Casadó je tu već materijal za dovesti kojeg bi ipak išao okretati da mijenja mišljenje.
Ili recimo Madridov drugi skriveni argentinski dragulj u Comu Nico Paz kojeg su prodali s opcijom povratka jer mali ne može igrati pored svih onih veznjaka. Kod nas već postoji to jedno mjesto.

To su poznata i aktualna imena. No, imaju Eberl i Freund možda neke svoje igrače za koje nitko ne zna, možda nekog drugog Laimera ili nasljednika Schweinsteigera i Thiaga.

anton 1983 napisao:Ono kad procitam da ima Gnabry ima 31 godinu, ostanem u šoku i osjecam se jako staro :|

7 godina je Gnabry u Bayernu i bit će nagodinu 8 godina otkako je stigao i zaigrao.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 03 lis 2025, 20:30

Skroz sam za da se Leon pusti ablösefrei tako se otvara mesto za klince. Mada poznavajuci Bayern znam da ce on dobiti ponudu da ostane sa manjom platom. Cak je Sane letosima ponudu na stolu. :lol: Vidim da je grejao klupu protiv Liverpoola. Mozda su vec skontali da je lik prevara. Bastuber je isto mogao da ostane posle Schalkea ali nije zeleo. Tako da mozda jos gledamo velikog majstora Goretzku. :D Guerreira bih zadrzao svakako, zahvalan je igrac plus moze pokriti nekoliko pozicija.

Red passion napisao:Možda čovjek postane i zvijer s 25-26 godina, nije mu kasno kao što to nije Guirassyju bilo pa razara 3. sezonu u nizu.

No za te novce nakon 6 mjeseci... jednostavno marš!

Stuttgartu velike čestitke na podvali Woltesmećea no izvisio je klub dobrano što ne igra 2. sezonu zaredom LP kada ga je unovčio i propalo im je nekih 40 milijuna € ove sezone. Uvijek se očekuje kontinuitet ili mogli bi isto za koju godinu kao Gladbach zadnjih 4 sezone u prosječnost ili dno. :)

WoltesmeTće je odlicno poceo. Pratićemo ovo sezonu pa ćemo biti pametniji da li je bila pametna odluka dići ruke od njega. S obzirom da je odigrao samo jednu polusezonu bio je papreno skup.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2025, 21:43

3 Melo, minimalno 3 sezone zaredom. Jedna sezona je mjerilo brojnih prevara od velikih talenata koji su još brže nestali nego što su 1 sezonu razorili i možda još jednu odigrali jako dobro.

Rupamecano ima zapravo u Bayernu samo ovu sezonu kao špek, a traži ugovor kao da već 6 godina razara nogomet.

A ima i ona: "Gdje ćeš biti za 5 godina momak?" i što će kroz te iste ostvariti. Goretzka je upravo ove godine bio ta 'petoljetka' pa vidimo gdje je on nakon 2020./2021.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2025, 08:26

Pa ako nas Leon napusti, ja NE BI dovodio "mladog" igrača- To već imamo u BiPsiću i Pavloviću. Ajmo reć da ciljam neš 22 - 25 godina. Mislim to je mladi, ali primarno bi izbjegao igrače od 18 - 20g.

Puno mi naših igrača možemo poterati, ali s obzirom da ih je fakat puno i da treba para da se nadoknade, neće to baš sam tak to bit lako, pa očekujem da će ostati neki za koje mislimo da bi trebali proč.

Jebiga, Upa, Leon, Gnabry, Jackson ako odu (bez nekoga drugoga) i mi ih hoćemo nadoknaditi, skupa je to igra i to nije sam tak jer odšteta baš i ne bude sljedeće sezone. Ajmo reći manje je materijala za prodaju nego ove - Naravno tu ne ubrajam ove koji su na posudbi i mogu otići jer je neš polu dogovoreno, tipa Zaragoza i Palhinha.

No dečki moji, ovo nije sezona gdje se treba gledati na sljedeću sezono. Ovo je itekako sezona koja može postati ta sezone, pa ako postane lako ćemo mi s prodajama i kupovinama.

Sad se treba skoncentrirati na zimski prelazni rok i vidjeti što se nudi za ofenzivna pojačanja prvenstveno, a onda za vezu, pa za obranu. Ne treba isključiti igranje Laimera u vezi sljedeće sezone, a opet bi mi bilo šteta da "manje" zbog toga igra, a s druge strane StaniŠpek mi mora halat :D

Jako je dobra stvar kada mi ZBOG PRETJERANE KVALITETE imamo problem s klupiranjem igrača i slaganjem prvih 11. To je najbitniji znak da imamo širok kadar i kvalitetan kadar.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 04 lis 2025, 18:26

Vec sad gledat da se hapu neko dobro krilo ako hocemo napasti LP!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 04 lis 2025, 19:36

Krilo obavezno. Dajte nam Martinellija u FCB! Der FCB ohne einen Brasilianer macht fast keinen Sinn! 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 lis 2025, 21:29

anton 1983 napisao:No dečki moji, ovo nije sezona gdje se treba gledati na sljedeću sezono. Ovo je itekako sezona koja može postati ta sezone, pa ako postane lako ćemo mi s prodajama i kupovinama.

E to to to!
Identična mi se misao vrti u glavi otkad sam vidio Diaza (...) i pojačava se iz tekme u tekmu.
Ali sam čeko da netko drugi to dekne :D 8-)

----

Nisam namjeravao gledat predaleko, samo sam načeo temu "produžit ili ne" nekim igračima.

----

Što se tiče dolazaka i ove sezone - jedino o čemu treba razmišljat je:
KAKO U JANUARU UBOST...

ko Mamić dodat gas malo više i novi igrač Bayerna je .... :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lis 2025, 10:37

Krilo potentno na zimu i bit cemo top!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 06 lis 2025, 16:12

Lothar Matthäus: If Upamecano does leave Bayern in the summer, there will be a quality and quantity problem in that position. Then FC Bayern should go for Nico Schlotterbeck . He's currently hesitating about extending his contract with BVB beyond 2027, and Dortmund would have to sell him in the summer if they want to get a decent fee.

Schlotterbeck definitely has the quality for Bayern, and a German international is always interesting for them. I think he'll play an important role alongside Jonathan Tah in the national team. Schlotterbeck, as a left-footed centre-back, would also fit in well with Tah, and Bayern's build-up play would be even better than it already is

Even if Upamecano stays, Schlotterbeck is certainly worth considering, as it's unclear what will happen with Min-jae Kim. However, I think they'll try the same approach as they recently did with Nick Woltemade - namely, offer a fee that's not quite in line with the market and see if Dortmund will sell. The risk, of course, is that an English club will come and offer significantly more, convincing both the player and BVB to make a move.[@SkySportDE]
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi