Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 14 svi 2026, 15:32

A jel bi se negdje možda našo neki Kvara-Čelia za nekih 110 - čak bi i Kanea dao u trampu ako treba :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 14 svi 2026, 18:03

Kim ili Palhinha plus Ablöse?!

https://x.com/iMiaSanMia/status/2054963490725527740
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 svi 2026, 19:14

Palinja :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 14 svi 2026, 19:23

Za kojeg smo krilnog igrača još zainteresirani osim Gordona? ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 14 svi 2026, 20:07

Austrijanci pisu da je Xaver Schlager zamena za Laimera. (Cruz je rekao da je imao previse povreda sto je istina)

https://www.oe24.at/sport/fussball/inte ... /669448713

Igor Thiago!

https://www.fichajes.net/noticias/bayer ... 60214.html

Danas sam negde video da nismo zainteresovani za Charles De Ketelaere. :bravo:

https://x.com/iMiaSanMia/status/2054957074027524487

Mika Godts (20)

https://www.bild.de/sport/fussball/fc-b ... c47001f9d4
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 svi 2026, 21:55

https://x.com/iMiaSanMia/status/2054959979342221642

Bayern have done everything to sign Kennet Eichhorn. There have been two meetings with the player. Vincent Kompany is determined to sign him and explained his plans with him in detail, Eichhorn is seen as an immediate reinforcement and would be part of four midfielders in the squad with Kimmich, Pavlović and Bischof. The 16-year old would get game time from the first season. Bayern are now waiting and hoping for the player's approval. Manchester City (via loan to Leverkusen) is seen as the most serious competitor to Bayern for Eichhorn's signing

Ovo mi se sviđa. Idemo se okrenuti Kimmichu, Pavloviću, Bischofu i Eichhornu. Ta četvorka je nešto što mi se jako sviđa mada ne bih imao ništa protiv kada bismo i njima pridodali Aseka ma koliko god bio višak u cijeloj priči.

Koliko god sam htio Laimera vidjeti da razara u sredini terena, sada mi se čini kako bi mogao i napustiti nas zbog novog ugovora i tako to.

Krilo, Eichhorn, napadač br. 2 i još jedan bek.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 svi 2026, 07:57

Mislimda se nece ici na cistog napadaca oko se uspije Gordon dofurat vec on i cisto krilo ako to propadne onda krilo i neka povoljnja spica.

Bas me zanima koja krila gledamo.

Laimer bude produzio znaci on i
Stanisic desno znaci treba nam.lijevi bek jer Stanisic lijevo mi je u banani a to trener preferira.

Stopersamo ako idu proc azijati.

Sad znamo okvir pojacanja i nece bit jeftino ova 4 su oko 200 milja minus ako kaj prodamo svog smeca.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 svi 2026, 08:14

Slagat naš kadar za sljedeću sezonu bit će puno teže nego kaj sam mislio. U pravilu se tresu brda, a rodi se miš, ali prošla sezona je već bila brutalna po izmjeni našeg kadra i kak sad stvari stoje i ova će biti.

Nisam siguran da će se ciljano tražiti igrač koji će u novoj sezoni dobiti mjesto u prvih 11, kao što su to bili Diaz i ajmo reć Tah - tah nije bio ciljan, nego splet okolnosti, ali dobro.

Sada imamo možda neke pozicije koje nam ne pašu, ali ne vjerujem da će Bayern kupovati ljevog beka koji je na papiru bolji od Daviesa. Možda kupimo desnog beka koji na papiru bolji od onog što imamo. U vezi ne vidim da ćemu uzeti izazivača, za Pavleta i Kimmicha, a u napadu Gordon, ako ga uzmemo će prijetiti svima, ali isto tako ne bu bio planiran za cementiranje kao Diaz.

No naš kada je strašno sjeban. Ne bum ja sad napiso nešto wow jer već sve znate, ali ajmo bar reći da stratamo od ovih 16 igrača:

Davies, Ito, Tah, Kim, Upamecano, Stanišić, Laimer.

BiPsić, Kimmich, Pavlović

Diaz, Karl, Musiala, Gnabry, Kane, Oliseh

Znači ako nam niko od ovih ne ode, a ima dosta kandidata koji bi mogli otići i onih za koje želimo da odu: Ito, Kim, Laimer - jedan je onak, možda ode, drugog želimo da ode, a treći ak ne produži bi trebao otići :D Sexualno zar ne.

Ako ništa drugo u vezi i napadu nema kandidata za odlazak, a to i nije tako loša stvar.

Onda imamo one padobrance - Boey, Palhinha, Zaragoza koji bi mogli zasmetati i one klince tipa Sapoko, Akoko, Pizdoko, Kurcoko itd... koji kolko tolko mogu popuniti kadar.

Boey i Zaragoza me uopće ne zabrinjavaju i ne šteta nam nešto posebno, ali Palhinha bi mogao postati problem i to se nadam da ćemo nekako uspjeti dobro odraditi.

Gledajući da imamo 16 igrača i da nam je to start, ono što je MUST je to da moramo dovesti 3 igrača ohne wenn und aber. Zašto velim 3? Ako ih imamo 16 i niko ne ode, sa 3 nova imamo 19 i onda se još od dva, 3 klinca dobije ta "dvadesti igrač". Znam sad će doro poćet srat kak treba 6 krila, napadač i ovo ono, ali o tom ne pričam i s tim se okvirno slažem. No ono što je po meni minimalno je 3 igrača i onda vidjeti kakav je kadar i stanje na tržištu da se vidi što se još može napraviti.

Ono što isto moram reći, da je za mene VEZNI IGRAČ i bilo što ofenzivno MUST kupnja.

Naš kadar je brutalno polivalentan i zato ga je jako teško složiti tj. zato jako puno dumamo. No brijem da je tako sada svudgdje u svijetu i da samo oni izraziti štoperi imaju pouiciju štopera, a ovo sve sotalo hala di god da deneš :D Ak igraš bilo koju poziciju bočnu, brijem da si podložan da igraš sve pozicije u današnjem nogometu.

Ako bi nam ostalo 6 ovih obrambenih igrača i ako se ne bi dovodio bolji obrambeni od onih koje imamo, s tim bi mogao preživjeti. Ono što nikako ne bi mogao preživjeti je da ne dovedemo veznog igrača - znači to mi je must, pa taman bio ovaj klinac Finkel. Jednog dana će ljud skužiti zakaj je Finkel, a ovi malo stariji će se sjetiti Ace Venture i sve bu im mam bilo jasTno. :D

Ako bi se moglo Finkela dofurati za male noFce i Albiona za velike noFce mi smo maltene riješili kadar za sljedeću sezonu i onda možemo kemijati prema prodaji igrača i stanju na tržištu - bar bi ja to tak napravio.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 15 svi 2026, 11:29

Evo trener Newcastle-a je na presici indirektno rekao da Gordon maltene sigurno odlazi i da je to razlog zašto ga ne stavlja.

"When you get to this stage of the season, part of what we will be doing will be looking to next year naturally. Anthony has just come back from injury, I think the team has played well in his absence, and with a partial view to the future, yes"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 svi 2026, 14:33

Sljedi sapunica oko odstete jer mali hoce ful u Bayern.

Pa 3 igraca su.must have minimalno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 15 svi 2026, 14:48

Bayern hat das Interesse an Givairo Read offenbar zurückgefahren, da er aktuell keine Priorität mehr ist.

Der Fokus liegt jetzt auf Verstärkungen im Mittelfeld und Angriff
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Transferi