Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2017, 16:43

melodyne napisao:Kroos nije hteo da produzi ugovor sto bi znacilo da bi napustio klub sezonu kasnije.

Ne volim kada se iznosi poluistina i proguta se jedan jako važan dio. Po ovome kaj si ti napiso Kroos je pička, a uopće nije tako.

Kroos nije htio da produži ugovor za noFce koje mu je Bayern nudio, a to je nešto sasvim drugo.

Da je danas u Bayernu na razini koju sad drži u Realu, imao bi duplo vćeu plaću od one koju smo mu ponudili tada - znači u samo 3 godine tj. dvije, mi bi ga duplo više cjenili ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 15 sij 2017, 16:47

Pa ok, Kroosa nije trebalo pustit. Ali ne vidim razlog za uzjebitis. Ja nemam osjećaj da bi mi igrali nešto strašno bolje da je on ostao...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2017, 16:50

ivan napisao:Pa ok, Kroosa nije trebalo pustit. Ali ne vidim razlog za uzjebitis. Ja nemam osjećaj da bi mi igrali nešto strašno bolje da je on ostao...

Nije u tom poanta neg što sad ne bi tražio zamjenu za XABIJA i imo bi u ekipi extra WC igrača koji je švaba, a i ko zna kaj bi se desilo da je u protekle dvije godine Kroos bio na Xabijevom mjestu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 15 sij 2017, 16:58

anton 1983 napisao:Nije u tom poanta neg što sad ne bi tražio zamjenu za XABIJA i imo bi u ekipi extra WC igrača koji je švaba, a i ko zna kaj bi se desilo da je u protekle dvije godine Kroos bio na Xabijevom mjestu...

To se slažem ali imamo mi mlade nade...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2017, 17:01

ivan napisao:To se slažem ali imamo mi mlade nade...

U tom i je problem, zato i jesmo slabi ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 15 sij 2017, 17:04

anton 1983 napisao:
ivan napisao:To se slažem ali imamo mi mlade nade...

U tom i je problem, zato i jesmo slabi ;)

Ma napad je naša najslabija karika jer iako mi tamo imamo super igrača, nitko nije na razini Riberija i Robbena od prije par godina (naravno ni oni sami više nisu). Ronalda ili Messija nismo nikad ni imali niti ćemo imat, može se i bez takvih naslove osvojit. Mislim realno gledajući evo ja ne znam koje to krilo postoji da je top i da je dostupno, bez obira na novce...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2017, 17:12

ivan napisao:Ma napad je naša najslabija karika jer iako mi tamo imamo super igrača, nitko nije na razini Riberija i Robbena od prije par godina (naravno ni oni sami više nisu). Ronalda ili Messija nismo nikad ni imali niti ćemo imat, može se i bez takvih naslove osvojit. Mislim realno gledajući evo ja ne znam koje to krilo postoji da je top i da je dostupno, bez obira na novce...

Pa u tome i je problem... :D Makar određeni klubovi u određenom renutku određene igrače naprave dostupnima....

Jel mi moramo halat sa krilima?

Isto tako kada će ti neki i biti dostupni mi nebumo bili spremni uzet ih, tj. došel bu neko drugi i hapil si ih.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 15 sij 2017, 17:24

ivan napisao:Ma napad je naša najslabija karika jer iako mi tamo imamo super igrača, nitko nije na razini Riberija i Robbena od prije par godina (naravno ni oni sami više nisu). Ronalda ili Messija nismo nikad ni imali niti ćemo imat, može se i bez takvih naslove osvojit. Mislim realno gledajući evo ja ne znam koje to krilo postoji da je top i da je dostupno, bez obira na novce...

Pa mi i osvajamo naslove, a za onaj glavni nisam siguran da je moguće, mora ti se nešto nevjerojatno poklopit kao Chelseaju 2012.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2017, 17:25

PS samo bi se htio nadovezati na ove svoje pizdarije.

Recimo ja nebi Draxlera uzeo nema šanse profesore, niti pomisliti!!! I sad on ode u PSG i recimo postane zvijezda i mi ga više "nemremo" kupiti. U tom je problem.

Zbog naših "mogučnosti", mi u pravilu kupujemo igrače kad možemo a ne kad nam trebaju ili ih treba kupiti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 15 sij 2017, 17:44

anton 1983 napisao:PS samo bi se htio nadovezati na ove svoje pizdarije.

Recimo ja nebi Draxlera uzeo nema šanse profesore, niti pomisliti!!! I sad on ode u PSG i recimo postane zvijezda i mi ga više "nemremo" kupiti. U tom je problem.

Zbog naših "mogučnosti", mi u pravilu kupujemo igrače kad možemo a ne kad nam trebaju ili ih treba kupiti...

Kad se mi nemremo riješit igrača koji nije izuetno nezadovoljan ili da izuzetno želi otići. Da je Draxler igrao u Španiji, Real bi stepo 40 milijuna € na njega i ako im ne valjda, posjeo ga na klupu. I nitko ne bi riječi rekao. Ako bi ga mogli prodat, prodali bi ga, ako ne, whatever. Kod nas bi se pisali kilometri teksta zašto Draxler ne igra.
Drugi problem je da toliko volimo stare igrače u zadnje vrijeme da to nije normalno. Da Schweinsteiger nije sam htio otići, mi bi se i danas pravili da je on nogometaš, iako je lik propo prije 3 godine, baš ko što radimo to s Alonsom. Imali smo priliku kupit Kovačića, ali šta će nam kad je tu Alonso.
Umjesto da uzmemo nekog na žeton nekog talentiranog desnog beka, app, ako ne tu je Lahm, i dalje se pravimo da Lahm može igrat sve utakmice i da je Rafinha dostojna zamjena. Ipak, čini se da nam ishod na toj poziciji ide na ruku jer je Voller idiot, a svi Švabe ionako žele u Bayern (Henrichs).
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2017, 18:47

Prvo smo imali jednu od najpotentnijih, di smo se busali u prsa sa našim mladim pogonom, švabizmom, da bi se sad opet morali baciti u kupovinu, a to tak nebu išlo...

I najgore što nam je odgoj u BvB stao :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 04 vel 2017, 23:15

Engleski mediji nešto seru da Agüero napušta city na ljeto..

"--"

Ali da.... Mi imamo Müllera

:cry:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 05 vel 2017, 15:01

cruz napisao:Engleski mediji nešto seru da Agüero napušta city na ljeto..

"--"

I Dele Alli se spominje 100 milja transfer :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 05 vel 2017, 15:03

cruz napisao:Engleski mediji nešto seru da Agüero napušta city na ljeto..

"--"

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 90341.html

Bio bi odlicna opcija u napadu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 06 vel 2017, 10:30

Agüero će najvjerovatnije prema Španjolskoj. Mogao bi se i on vratiti u Atletico ukoliko Griezmann napusti klub nadolazeće ljeto. Svojevremeno ga je i Real htio dovesti kad je bio u Atleticu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi