anton 1983 napisao:PS samo bi se htio nadovezati na ove svoje pizdarije.
Recimo ja nebi Draxlera uzeo nema šanse profesore, niti pomisliti!!! I sad on ode u PSG i recimo postane zvijezda i mi ga više "nemremo" kupiti. U tom je problem.
Zbog naših "mogučnosti", mi u pravilu kupujemo igrače kad možemo a ne kad nam trebaju ili ih treba kupiti...
Kad se mi nemremo riješit igrača koji nije izuetno nezadovoljan ili da izuzetno želi otići. Da je Draxler igrao u Španiji, Real bi stepo 40 milijuna € na njega i ako im ne valjda, posjeo ga na klupu. I nitko ne bi riječi rekao. Ako bi ga mogli prodat, prodali bi ga, ako ne, whatever. Kod nas bi se pisali kilometri teksta zašto Draxler ne igra.
Drugi problem je da toliko volimo stare igrače u zadnje vrijeme da to nije normalno. Da Schweinsteiger nije sam htio otići, mi bi se i danas pravili da je on nogometaš, iako je lik propo prije 3 godine, baš ko što radimo to s Alonsom. Imali smo priliku kupit Kovačića, ali šta će nam kad je tu Alonso.
Umjesto da uzmemo nekog na žeton nekog talentiranog desnog beka, app, ako ne tu je Lahm, i dalje se pravimo da Lahm može igrat sve utakmice i da je Rafinha dostojna zamjena. Ipak, čini se da nam ishod na toj poziciji ide na ruku jer je Voller idiot, a svi Švabe ionako žele u Bayern (Henrichs).