anton 1983 napisao:Dal ste skužili poantu?
Da nisu normalni ni jedni ni drugi? Valjda seru pare..
anton 1983 napisao:Dal ste skužili poantu?

anton 1983 napisao:Ne...
Although he is naturally right-footed, his preferred position is on the left, which allows him to beat opponents in one on one situations, cut into the centre onto his right foot, and either shoot on goal, create chances for teammates, or make attacking runs into the area

anton 1983 napisao:Jel mi uopce imamo muda da probamo Martiala hapit?

anton 1983 napisao:Jel mi uopce imamo muda da probamo Martiala hapit?
AUCH BAYERN IST AN MARTIAL DRAN
Bayern München ist in das Rennen um Manchester Uniteds Anthony Martial eingestiegen. Der 22-Jährige spielt unter Jose Mourinho nicht viel und will deshalb den Klub verlassen. Auch Juventus soll am Franzosen interessiert sein.
Quelle: Calciomercato.com, 16.04.2018

ivan napisao:evo ti baci![]()

ivan napisao:Slažem se, ne očekujem spektakularne dolaske. Već smo hapili bepslatnog Nijemca tako da je sve ok![]()
Ipak vjerujem da je gnabry propao da bi definitivno morali ići po nekoga. S ova dva starkelje opet... Još bi to sve bilo ok da se na kraju ne ozljedi baš jebeni coman. Da mi je netko na početku sezone rekao da će coman bit ozlijeđen a Robben i Ribery zdravi sredinom travnja ja bi rekao da je lud. Nije nas ta sreća mogla posrat koju godinu ranije dok sam ih htio gledat u prvoj postavi...
Ugl mislim da s produživanjem ugovora ovoj dvojici (još nije službeno?) i vraćanjem gnabrija znamo što nas čeka. Eventualno kao što si rekao prodaja neka u vezi zbog dolaska leona. Možda neka zamjena lijevog beka ili tako nešto...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju