Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la effe__sa » 15 pro 2018, 14:10

ivan napisao:Dobit ćemo Liverpool u osmini i izletit samo tako :D

Ma dobit ćemo protivnika po mjeri (po mjeri za sad... :) ).

Ma ne bojim se iskreno Liverpoola, gadan bi bio taj njihov pritisak, jer odbrana nam je klimava (ali valjda bi do proljeća se trebala stabilizovati bar malo). A mi njima možemo utrpati par golova, šuplji su oni u odbrani i da je Napoli bio prisebniji, ne bi Liverpool ni bio u osminifinala.

Ali pošto je Liverpool veliki klub, to ispadanje bi mu uprava oprostila, izuzev ako baš ne bi stradali.... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 15 pro 2018, 16:27

Ak nemremo Sugavi pool dobit nek krepamo
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 15 pro 2018, 16:29

doro napisao:Ak nemremo Sugavi pool dobit nek krepamo

Možda jest šugav ali dal si vidio kako igraju?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 16 pro 2018, 10:47

ivan napisao:

Jesam..AK smo pravi Znaci zalaganje prolazimo bez greske
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 16 pro 2018, 10:47

ivan napisao:

Jesam..AK smo pravi Znaci zalaganje prolazimo bez greske
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2018, 18:16

Protiv Poola jedinu sansu kaj vidim je to da nisu fokusirani na LP vec PEPL. Inace nas denu na klocne. Tu bi morali imati sve igrace na raspolaganju i niti pomisliti igrat s Mullerom... Al dobro vidjet cemo s kim sutra...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 17 pro 2018, 15:22

Ako želimo išta u ovoj sezoni postići, čak i ne pričam o trofejama već o "solidnim" rezultatima (drugi u BL, 1/4 finala LP i polufinale kupa) - moramo ozbiljno razmisliti o pojačanjima u 1.mjesecu.

Svakako su najavljena velika ulaganja. Znači svakako kaniš pojačat momčad. Zašto ne krenuti odmah?

Naravno zimi je teško dobit šta želiš i generalno je sve skuplje nego ljeti, ali kada velikom klubu poput Bayerna fali kvalitete a ujedno ima ambicije biti u vrhu - dolaziš do zaključka da se na zimu moraš pojačati.

Ne znam zašto bi bježali od toga?!
Čemu kurčenje o prepunom Festgeldkonto ako ga nećeš koristiti kada ti NAJVIŠE treba?
Sada nam trebaju pojačanja najviše.

...ili se pak nastavlja #jošjedanpropust uprave

___

Ako uprava misli da NE TREBAMO POJAČANJA SADA, onda ajmo na kraju sezone upravu vrednovat po uspjesima kluba. Oni su ti koji su smatrali da nam ne trebaju pojačanja. A svakako im ugovori istječu. Taman. :idk:
Ali ne, tada će se dat otkaz Kovaču kao da je on jedini krivac.
Nije Kovač bajan, i ja sam za njegov odlazak, ali svakom si treneru dovodio skupe igrače, pa makar i samo rezervne, a Kovaču?
Kovaču su doveli samo Goretzku i ostavili hrpu prestarih i opadajućih igrača.
Svaka čast uprava kluba :clapping:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 pro 2018, 10:44

Transfermarkt je ažurirao vrijednosti igrača u BL,
10 Bayernovih igračima drastično izgubilo na vrijednosti.
A novi najskuplji igrač lige je (uz Lewandowskog)
Jordan Sancho!
70 milijuna eura, ako ovako nastavi do kraja sezone će biti preko 80.

Kad tad će ga prodati a nazire se odšteta veća od Dembélé-a (115 mil eura, izvor TM.de)

Koji sexualni posao majko mila!
Našli mladića čije državljanstvo samo postiže veliku vrijednost, a još mali igra fantastično. Svaka čast dortmundu

——

Na vrijednosti su nam dobili lideri novog Bayerna: Kimmich, Gnabry, Alaba (!). Remont ne može doći prerano!

Hoću transfere na zimu!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 pro 2018, 11:00

Dovesti mlade igrače iz Engleske! Eto prilike za zaradu, ali i za uspjeh! :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 18 pro 2018, 11:09

A i taj transfermarkt je relevantan u pm...

Ti si cruz baš odljepio skroz :D piši propalo za ovu sezonu, zaboravi preskupe transfere na zimu, ko je tada ikad išta dobro isposlovao? Uprava je sigurno napravila greške, ali brzo si zaboravio da nam je donijela i velike uspjehe bez trošenja do besvijesti, uz puno manje ulaganja nego klubovi poput Barce i Reala. Daj skuži da mi ne možemo na kredit, lako je uzet 200 milja i pljunut na 3 igrača, a što kad to ne donese očekivani uspjeh pa ti za 2 godine opet treba toliko ili više? A u minus ne smiješ?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 pro 2018, 11:20

ivan napisao:A i taj transfermarkt je relevantan u pm...

Ti si cruz baš odljepio skroz :D piši propalo za ovu sezonu, zaboravi preskupe transfere na zimu, ko je tada ikad išta dobro isposlovao? Uprava je sigurno napravila greške, ali brzo si zaboravio da nam je donijela i velike uspjehe bez trošenja do besvijesti, uz puno manje ulaganja nego klubovi poput Barce i Reala. Daj skuži da mi ne možemo na kredit, lako je uzet 200 milja i pljunut na 3 igrača, a što kad to ne donese očekivani uspjeh pa ti za 2 godine opet treba toliko ili više? A u minus ne smiješ?

Zadnji ovako sexualniji transfer na zimu koji je Bayern napravio je Luis Gustavo.

Meni se ivane baš ne sviđa to što je Bayern uspio ljudima oprati mozak da je Kredit = Minus kada je u pitanju kupovina igrača i to je automatski BLJAK.

Pa nije kredit jebeni minus - da je to minus, Bayern bi poslovao u minusu ili bi se to isticalo. Zašto nije minus kada se kreda diže za stadion,, lajstung kurac itd.?

Zašto se uvijek spominje kredit tipa 200 milja eura za igrače?

Zaš ne bi, što ja znam podigli ako baš treba 50 milja kredita za igrače JEDANPUT? :shock:

Mislim meni će jedan Bayern koji predstavlja Njemačku, koja je predvodnica KAPITALIZMA U EUROPI reći da je kredit loš i da se ne smije uzimati!?!?!?!? Pa bit jebenog kapitalizma je kredit!

Da se razmemo, nemora ga se uzet, ali daj začepi licemjernu gubicu!!!!

Kad smo već kod toga, ja nikad nisam bio protiv toga da se diže kredit kada pričamo u sferi City, Chelsea, PSG - digni pa propadni il uspi - mene jebu SUGAR DADYji jer to je ono kaj smatram "nepoštenim".
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 18 pro 2018, 11:27

ivan napisao:A i taj transfermarkt je relevantan u pm...

pajdo potpuno me pogrešno razumiš, ali ajde, zna se kome se treba svaki put ponavljati svaki detalj :roll:
samo ću jedan detalj ponovit:
cruz napisao:Čemu kurčenje o prepunom Festgeldkonto ako ga nećeš koristiti kada ti NAJVIŠE treba?

kakvi krediti kakvi bakrači. Malo bolje pročitaj digod vako :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 18 pro 2018, 11:34

A šta to znači "najviše"?? Najviše je bilo na ljeto i bit će opet iduće ljeto. Jel misliš da nemamo ekipu za osvojiti BL i njemački kup? Pa ja mislim da imamo iako BL nećemo jer to sad uvelike ovisi o Dortmundu a ne nama samima.

Koliko misliš da nam treba igrača da uzmemo LP? Tko su ti igrači? Koliko bi koštali? Jel bi došli kod nas? Mogu li igrati LP? Preplatit masno nekoga i kupovat stihijski (čitaj barca s dembeleom i coutinhom - dobri igrači ali skupo plaćeni više iz straha nego svarne želje/kvalitete) samo da bi prošli pool pa ispali od nekog drugog? A istovremeno si drastično smanjiti budžet za ljeto? Objasni mi to "najviše"...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 pro 2018, 11:39

ivan napisao:A šta to znači "najviše"?? Najviše je bilo na ljeto i bit će opet iduće ljeto. Jel misliš da nemamo ekipu za osvojiti BL i njemački kup? Pa ja mislim da imamo iako BL nećemo jer to sad uvelike ovisi o Dortmundu a ne nama samima.

Koliko misliš da nam treba igrača da uzmemo LP? Tko su ti igrači? Koliko bi koštali? Jel bi došli kod nas? Mogu li igrati LP? Preplatit masno nekoga i kupovat stihijski (čitaj barca s dembeleom i coutinhom - dobri igrači ali skupo plaćeni više iz straha nego svarne želje/kvalitete) samo da bi prošli pool pa ispali od nekog drugog? A istovremeno si drastično smanjiti budžet za ljeto? Objasni mi to "najviše"...

ti se uopće ne trudiš čitati tuđe postove mens čini ali se trudiš pametovati.
Ne moram ništa novo pisati, samo ću se quote-ati :lol:

cruz napisao:Ako želimo išta u ovoj sezoni postići, čak i ne pričam o trofejama već o "solidnim" rezultatima (drugi u BL, 1/4 finala LP i polufinale kupa) - moramo ozbiljno razmisliti o pojačanjima u 1.mjesecu.

Svakako su najavljena velika ulaganja. Znači svakako kaniš pojačat momčad. Zašto ne krenuti odmah?

Naravno zimi je teško dobit šta želiš i generalno je sve skuplje nego ljeti, ali kada velikom klubu poput Bayerna fali kvalitete a ujedno ima ambicije biti u vrhu - dolaziš do zaključka da se na zimu moraš pojačati.

Ne znam zašto bi bježali od toga?!
Čemu kurčenje o prepunom Festgeldkonto ako ga nećeš koristiti kada ti NAJVIŠE treba?

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 18 pro 2018, 12:34

Pa ova je sezona propala, to je činjenica od koje moraš krenut. Drugim riječima bilo bi GLUPO trošiti velike pare sada na zimu iz više razloga. Inače možemo u nedogled...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi