Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la anton 1983 » 24 pro 2018, 07:51

ivan napisao:
anton 1983 napisao:Malo mi budi konkretniji :D

Ovaj dio gdje zanemariš 80 milja za hernandeza :D i gdje misliš da smo spremni investirati 140 milijuna

Evo samo matematika.

Za nekakve podatke uzet ćemo TM DE i pretpostaviti da su točni. Aj nemojte sad laprdat možda jesu, možda nisu - ko ga jebe, za neš se moramo uloviti... Nikada nećemo znati jel Bernat fakat samo 5 i Vidal samo 18, al tok stoji na TM DE i tak bumo računali...

70 milja smo u plusu, Lucas je 85 - 15 smo u minusu.

Ohne wenn und aber Bayern može svake sezone potrošiti čistih 50 milja bez da zalazi u FEST GELD KONTO.

Što znači da je od ove sezone ostalo 35.

Slijedeće ljeto dodaš novih 50 - tu si na 85. Od prodaje igrača ubereš onih 60 milja kao što sam reko i tu si na 145.

Za tih 145 se kupuju, Kai, Odoi i Pavrad = 135, ostaje ti 10, ali to je nebitno. To sam napisao samo da se lakše snađeš.

Pošto sam ti složio kadar vidiš i sam da neće biti potrebe za mega ofenzivca (tu ulogu na opće izenađenje dobit će KAI) nego da trebaju dva defanzivca, a teško pošto su zamjene (ubo si već hernandeza i Pavrda), da će se za njih ostaviti veliki novac, ali ajmo reći da je 70.

Zašto 70 - zato što Bayern kreks wajd open fest Geld konto. Iz njega uvijek uzimamo onoliko koliko možemo potrošiti u jednom transfer roku i to ti je matematika.

Ako sam filo s odštetama kod kupovine, onda sam možda dao premale odštete kod naše prodaje i imajte na umu da sam stavio samo 50 milja da BAyern može svako ljeto potrošiti ne 70...

Ova matematika ziher ne laže...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 pro 2018, 07:57

doro napisao:Ak bi Svi Ovi dosli Martinez ti je nepotreban jedino Moze ostat rezevni stoper u vezi NEMA Kaj Trazit...

Slažem se, MENI je nepotreban.

Nepotreban MI JE i Muller, ali ovaj moj post gore nisam JA, već moja interpretacija onogo što smatram da Bayern kuva, pomoću informacija iz medija koje imam i logike prema kojoj nešto zaključujem.

I varaš se da nema - logički takvog veznog igrača bi trebao imati između njih 6. Prije nema logike imati Tolissa, Leona i Renata u kadru tj. jednog od njih 3...

KHR ti non stop govori, da on nema ništa protiv konkurencije. On želi kadar u kojem se igrači bore za svoje mjesto... No to što možda negdje pretjeruje, a negdje je premalo konkurencijeje druga stvar...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 09 sij 2019, 14:41

Image

Kad se obrišu svi problemi, ne ostane nam gotovo ništa osim puno propuha i koja želja za koju ostaje pitanje hoće li se ostvariti u Bayernu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 sij 2019, 14:54

Njemci se raspisali o prvih 11 novih!

….........Lewa.........
Coman.........Odoi
...........Thiago.........
.Goretzka....Kimmich..
Alaba...........Pavard
..Hernandez...Sule...
............Neuer..........
.......
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2019, 15:23

:hehe:

Svaka im cast sto podrzavaju moju ideju.

Bayern ohne Muller.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 09 sij 2019, 16:58

anton 1983 napisao::hehe:

Svaka im cast sto podrzavaju moju ideju.

Bayern ohne Muller.

To je B momcad zaboravil napisat :haha:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2019, 18:22

E to bi bio sex.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 09 sij 2019, 19:33

Ma meni nekako smrdi da će mali crnjo na kraju ostat u Chelseau...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 sij 2019, 19:57

ivan napisao:Ma meni nekako smrdi da će mali crnjo na kraju ostat u Chelseau...

Nebu se nitko plakal makar Mislim da bu doso ipak smo mi Bayern a ne sugavi celzi
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 09 sij 2019, 21:09

doro napisao:
ivan napisao:Ma meni nekako smrdi da će mali crnjo na kraju ostat u Chelseau...

Nebu se nitko plakal makar Mislim da bu doso ipak smo mi Bayern a ne sugavi celzi

Ali je mali englez...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 sij 2019, 07:56

Ganac :mrgreen:

Plus doso bi u 10 puta Veci klub I dobil garanciju da bude vise igrao.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 10 sij 2019, 12:53

Potpisat ćemo mi Calluma, baš imam super osjećaj. Jednostavno momak je nanjušio nas i daje nekakve pritajene signale kako želi preseliti u Minhen.
Stvar je samo hoćemo li ga dovesti ove zime ili na ljeto.

Nekako sam sklon da svi transferi trebaju biti u ljeto s time da ih već sada u siječnju što je više moguće potpišemo za ljeto, pa eto da i ti elitni klubovi dobiju taj neki svoj 'mir' i prekinu kmečati kako će im sve zbog Bayerna propasti jer nervoza u Londonu je toliko ogromna da na Chelseajevom forumu samo bljuju vatru, prosipaju gorčinu i tuguju nad samima sobom što bi Callum trebao preći u Bayern, a za ego i libido Engleza je to itekako pogubno i tragično + što su "prokleti nacisti/neprijatelji Nijemci" u pitanju. :D

Sezonu trebamo izgurati s ovima ponajviše zbog samog remonta jer što su rezultati lošiji i razočaranje sezonom veće, to je odlučnost i djelovanje u smjeru totalnog remonta veće, a to je ono što Bayern nakon 4 preloša ljeta(2015., 2016., 2017. i 2018.) treba da u naredna 2 ljetna roka dovede 10-12 prijekopotrebnih igrača za prvih 11 i klupu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 sij 2019, 07:16

Ne znam sad dal smijem ovak, pisat, jer tu se već mješam u trenerske vode, a nisam trener , dok se drugi tim poslom bave 20 godina :D

Radi se o budućnosti Jamesa u Bayernu i izjavi Kovača, da u ruck rundi James igra za svoju budućnost:

https://www.transfermarkt.de/bayern-jam ... ews/327466

Naravno pretpostavljena borba je između Mullera i Jamesa, ma kolko god UH šutio o tome.

Što je sad tu po meni nelogično, glupo i pradoksalno.

Naime ovdje se ne radi o igračima istog profila, a kamoli iste pozicije. Muller je napadač dok je James vezni igrač. Ovo bi moglo biti točno da se recimo vodi borba za prvih 11 između Leona i Jamesa! Iako su vezni igrači različitog profila, s tim da svako ima svoje prednosti, ipak se radi o veznim igračima gdje trener zbog neke svoje zamisli rađe preferira jednog nego drugog.

No kada se vezni igrač bori protiv napadača, kak tu uopće može biti borba kad no matter what trener je taj koji u ovom slučaju odlučuje što preferira igrati. Ako je njemu draže igrati s dva "napadača", onda James tu nema kaj tražiti, jer kolko god taj drugi igrač bio loš, ne može mu James biti druga opcija nego treba nabaviti drugog napadača.

Primejrice, Reus tu poziciju Mullera igra u BvB-u. Dahoud da se postavi na trepavice, pa čak i Kagawa (iako je Kagawa na knap), ne može biti konkurecija Reusu niti se boristi s njim za njegovo mjesto, kad čovjek u najlošiju ruku traži nekog poput Draxlera ili šta ja znam Kramarića za tu poziciju.

Oću reči Kovač je taj koji odlučuje dal mu je ispred dva igrača u vezi, igrač koji teži vezi ili igrač koji teži napadu.

To što bi ja rađe htio igrača koji teži vezi to je jedno, ali ako Kovač preferiria igrača koji teži napadu, onda mi tu nemamo kaj pričati....

Ma ja i mislim da je to, to i da zato mi idemo po Odoija, pa ćemo imati 3-4 igrača profila koji bi mogli biti polušpice: Coman , Gnabry - iako oni manje jer sa svoje 23 godine oni su se kolko tolko profilirali, ali Odoi i Davies još uspiju postati bekovi ak treba. Pa je moguće dovođenje još jednog takvog ofenzivnog ali starijeg igrača.

I TO JE OK.

Ono što je smiješno što se prošlo ljeto prodavo Thiago i to baš zbog Jamesa, jer je Thiagovu ulogu u ovoj sezoni (zbog JUPPA u prošloj), trebao igrati James, ali stvar se brzo promijenila :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 17 sij 2019, 09:33

e sad, koliko je uopće dobro ili loše kada trener može birati: s tri veznjaka ili s dva napadača? a imati ovakve igrače...

Sada je Kovač stavljen pred zid zbog isključenja Müllera u najvažnijim dosadašnjim tekmama. Bit će jako zanimljivo gledat kako će pripremati momčad prije Poola, šta će se desiti u ta 3-4 tjedna između utakmica s Poolom, te kakav će biti aftermath.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 sij 2019, 09:52

Niko ne govori o tome da je lose imati izbor, vec da taj izbor ne ovisi o lajstunzima. Primjerice trener oce igrat s 3 igraca po zadi, jednostavno mora imati u tom slucaju 5 stopera u kadru, o tom se radi.

Izbor i ovo sto Kovac govori i o cem mediji laprdaju nema veze. Da je Werner James, e onda bi to sve bilo tocno.

Ili pak igramo s doppel sex i ti velis Jamesu daj se izbori za doppel sex poziciju. Kak?
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi