ivan napisao:anton 1983 napisao:Malo mi budi konkretniji
Ovaj dio gdje zanemariš 80 milja za hernandezai gdje misliš da smo spremni investirati 140 milijuna
Evo samo matematika.
Za nekakve podatke uzet ćemo TM DE i pretpostaviti da su točni. Aj nemojte sad laprdat možda jesu, možda nisu - ko ga jebe, za neš se moramo uloviti... Nikada nećemo znati jel Bernat fakat samo 5 i Vidal samo 18, al tok stoji na TM DE i tak bumo računali...
70 milja smo u plusu, Lucas je 85 - 15 smo u minusu.
Ohne wenn und aber Bayern može svake sezone potrošiti čistih 50 milja bez da zalazi u FEST GELD KONTO.
Što znači da je od ove sezone ostalo 35.
Slijedeće ljeto dodaš novih 50 - tu si na 85. Od prodaje igrača ubereš onih 60 milja kao što sam reko i tu si na 145.
Za tih 145 se kupuju, Kai, Odoi i Pavrad = 135, ostaje ti 10, ali to je nebitno. To sam napisao samo da se lakše snađeš.
Pošto sam ti složio kadar vidiš i sam da neće biti potrebe za mega ofenzivca (tu ulogu na opće izenađenje dobit će KAI) nego da trebaju dva defanzivca, a teško pošto su zamjene (ubo si već hernandeza i Pavrda), da će se za njih ostaviti veliki novac, ali ajmo reći da je 70.
Zašto 70 - zato što Bayern kreks wajd open fest Geld konto. Iz njega uvijek uzimamo onoliko koliko možemo potrošiti u jednom transfer roku i to ti je matematika.
Ako sam filo s odštetama kod kupovine, onda sam možda dao premale odštete kod naše prodaje i imajte na umu da sam stavio samo 50 milja da BAyern može svako ljeto potrošiti ne 70...
Ova matematika ziher ne laže...
width="960"