Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la ivan » 25 vel 2021, 17:57

Ali je razlika u godinama između njih prevelika za tako nešto. Lewa ostaje još kod nas i nitko ne misli o zamjeni dok je ovakav kakav jest. Kako i bi (i zašto)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 vel 2021, 21:49

Krivi tajming jbg.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 02 ožu 2021, 09:21

Ja se ne sićam Antone da je itko govorio lani da je Lewa star :? dapače, pričali smo da s ovakvim predispozicijama može udarat još x godina. Al nebitno.

Haaland je nešto posebno i uvjeren sam da Bayern prati sve. S obzirom da teroristi u vlastima idalje forsiraju lockdowne i te pizdarije, vjerujem da će Raioli stati do toga da Haaland ostane još sezonu, dok najjači klubovi malo ne iziđu iz gliba.
Sad u ovom trenutku, nitko osim par engleza ne bi mogo platit Haalandovu odštetu i bonus za Raiolu.

Šta će bit za godinu dana, ko će znat.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 ožu 2021, 09:30

cruz napisao:Ja se ne sićam Antone da je itko govorio lani da je Lewa star :? dapače, pričali smo da s ovakvim predispozicijama može udarat još x godina. Al nebitno.

čak ti ja nisam niti mislio na prošlo ljeto, nego period kad je Lewa nešto pizadrijo da bi iz Bayerna, a Werner se počeo dizati pa je LEwa zagazio u 30-sete, a Werner olfo kao mladi švaba došao da razara te je bilo prirodno o tome srat da dođe u Bayern. To je neki period i kad je Leon dolazio / došo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 ožu 2021, 14:39

ivan napisao:Ali je razlika u godinama između njih prevelika za tako nešto. Lewa ostaje još kod nas i nitko ne misli o zamjeni dok je ovakav kakav jest. Kako i bi (i zašto)

Vidiš... To je bilo tako i s Müllerom i Boatengom, jel... Van Gaal na Old Traffordu 2014. i 2015., daj 100 milijuna € za Müllera.

Boateng u ljeto 2016. i 2017., PSG kaže daj 70 milijuna € za njega.

Oba su ostala, Müller se oporavio nakon 3 godine pod 3 različita trenera i sad ga ide drugu sezonu zaredom i ima godina.

Boateng je sad tu nešto odigrao u 2020. u završnici LP i pred kraj Bundeslige, a da je prije toga propao - propao je. I sad eto propao je dovoljno da ga zadnja 3 ljeta baš nitko nije htio ni masno platiti ni uzeti ni ništa.
Samo neka Serie A ga pokupi jer je tamo kralj u tim godinama i za njihov nivo nogometa.

Lewandowski ima visoku cijenu i može se za njega tražiti i uzeti ta tržišna u ovoj njegovoj dobi(60 milijuna €).
S njime ti je kao i s Boatengom, Schweinsteigerom i još nekima - igraju super dok igraju i onda dođe tako iduća sezona niz strminu prema dolje i taj trend oni u Bayernu ne okreću, ode 70-80% cijene dolje doslovno preko noći jer mi smo Bayern, Njemačka, Bundesliga, ovo-ono i tako kod nas ide i onda ponude se rade.

Kako ga prodati? Nikako. Zašto ga prodati? Evo gore neki od razloga + Haalandova budućnost.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 ožu 2021, 08:48

Sportbild veli da Haaland ide u jedan od slijedećih 6 klubova: real, barca, juve, city, united i liverpool.
Bayern nije opcija "jer Bayern zna da Haaland ne bi htio bit backup, a klub je svjestan da Raiola svoje skupe igrače ni ne nudi Bayernu".

Haaland navodno puca na real, a real, city i juve su najlogičnije opcije, kako zbog atraktivnosti tako i zbog situacije s napadačima.

za ovo ljeto: Agüero puni brzo 33 god i ugovor mu istječe za 4 mjeseca.

za iduće ljeto: Benzema će imat 34 godine, ugovor mu istječe 2022, kada će Haaland imat klauzulu od 100 mil, jer real si ga ne može priuštiti ovog ljeta.
Ronaldo će imat 37 i pol godina na kraju iduće sezone kad mu ugovor istječe.

Barca je u najvećim financijskim govnima, liverooolov napad nije star, united nije interesantan toliko u ovom trenutku, ali ako nastave ovako u ligi i zbog financijskih mogućnosti možda dogodine budu interesantniji.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 04 ožu 2021, 10:32

Sve što ću reći je Mino Raiola. Uli je njega odavno prekrižio, a svaki njegov igrač je zapravo igra između 2 i 4 sezone u jednoj sredini i onda prodaja. Juventus to zna i zato je De Ligt otišao u Italiju, a ne Španjolsku, Englesku ili Bayern.

Samo je Pogba ispao problem dosad. Ibrahimović je primjer kako to funkcionira. Haaland će isto tako stopama "nomadic striker".
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 04 ožu 2021, 20:38

I ja mislim da će u konačnici Raiola biti glavni razlog što mi opšte nećemo pravo zapeti za Haalanda. Iako je nedavno jedan Bayernov insider sa SPORT1 u jednoj kolumni rekao da je siguran da Haaland dolazi kod nas ali onog tamo ljeta.
Ja imam velike sumnje, a i zbog Raiole ga možda u konačnici i ne bi htio...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 05 ožu 2021, 15:32

Uvijek se moze i agent promjenit.Ak mali istinski zeli kod nas on bude i doso.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 lip 2021, 16:16

Fiorentina ne želi produžiti ugovor Riberyu a mi kajne geld

:smile10: :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 lip 2021, 16:19

Heheheh, samo u Fifi i PES-u. :mrgreen:

Bolje Schweinsteigera natjerati u teretanu i prirodu 8 sati dnevno pa se vrati u sredinu terena. :popcorn:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 06 srp 2022, 10:05

Kaj mislite o Belottiju? Slobodan igrač, čisti napadač, radnik, može zabijat golove, target man, slobodan igrač, relativno mlad, slobodan igrač, ablosefrei. Po meni fakat ne bi bio loša opcija u slučaju da Lewa ode.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 06 srp 2022, 10:19

TZ je pisao o njemu pre neki dan. Dobar je on igrac mada cisto sumnjam da se Bayern bavi njime jer je 'talijan.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 07 srp 2022, 15:02

Dobar, ali ništa više od toga. Jebiga nakon Lewe onaj prvi će govna pobrat. Treba neko da propadne jednu sezonu pa da možemo dalje ozbiljno kad se smanje očekivanja
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 ožu 2023, 09:35

Kane
Mane-Gnabry
Musiala
Leon-Kimmich
Davies-De Ligt-Upa-Cancelo
Sommer

Čupo
Tel-Coman
Muller
Graven-Laimer
Stanišić-Lucas-Pavard-Mazra
Ulreich

To očekujem na ljeto....prodat sabitzera i dodat 70-80 milja i ubost Kane kad je bal nek je bal.

Trampa Sane-Cancelo
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi