Miki napisao:Anton je u pravu. Ako kupimo De Lihta, a ne prodamo Sulea onda bi nam na klupi sjedio neko od trojca Sule/Lukas/Alaba. Realno, nijedan od njih trojice to ne bi prihvatio. Mada, žalim što nismo doveli De Lihta prije Lukasa, ali to je već druga priča.
Htio bih samo reći nešto da ne bi ispalo...
Bio sam nedavno s ivanom komentirao ŠPEK na klupi di neko mora biti nezadovoljan i to je neminovna stvar. Toga mora biti!
Jedno su stvari koje ja želim, a koje Bayern želi. Osobno nisam protiv dovođenja De Lighta pa taman pod cijenu da Sule bude 3. štoper. No u svemu tome imam neke svoje uvjete koje mogu i moram prilagoditi onome što Bayern želi.
Kako god mi okrenuli mi slijedeće sezone na papiru ziher nećemo imati idealan kadar. Idealan kadar postaje idealnim tek kad mi postignemo ciljeve pa ga takvim oslovimo. U pravilu uvijek će biti nešto što smrdi!
Razlog zbog ćega je mene strah De Lighta je to što se bojim da će nam buđet presušiti a da nećemo napraviti neke druge stvari koje smatram potrebnijima!
Meni je opcija u kojoj je Sule na klupi prihvatljiva i prikloniti ću se "bayernovom planu", ako oni to mogu odraditi na način da:
Kupe De Lighta, Pavrada, Lucasa, Pepea i Wernera, LIJEVOG BEKA! I da kadar izgleda ovako:
Lijevi bek - 25, Alaba, Lucas - 80, De Light - 75, Sule, Pavrad - 35, Kimmich
Martinez, Tolisso, Thiago, Leon
Davies/We Jong, Coman, Gnabry, Pepe - 80, Muller, Werner -40
Lewa, Arp - 3
Ako hoće, neki od klinaca nek ide na posudbu.
Nije to idealno, ali ima glavu i rep, ako je plan igrati 4 - 2 - 3 - 1.
Naravno neće biti idealno, ali kao što i rekoh ne može biti! Uvijek treba ostaviti prostora za poboljšanja!
To košta cca vrtoglavih 340 miljona eura, a za Bou, Hummelsa i Renata u ovom trenutku mi je max predviđenje 60 skupa!
E sad ako taj De Light sjebo planove za napad onda mi je jako teško biti za njegovo dovođenje i baš zbog toga pričam o prodaji Sulea kako bi se namaknule pare jer da ga jebete Pavrad je štoper!
Kako s jedne strane govorimo da je Coman staklen pa nam treba krilo, tako moramo i reći da Kimmich nije staklen i da smo debili ako smo Pavrada za 35 milja doveli kao njegovu zamjenu. Njega će se prvenstveno korisititi za štopera a i tamo bi trebao ako dođe De Light imati malu minutažu pogotovo ako Sule ostane...
Kažem prodaja slijedeće godine nekog nezadovoljnog je opcija, ali nemojte na silu negdje trpat, a nešto drugo zapostavljat jer nedaj Bog da nam jedino pojačanje za napadački dio ekipe bude Werner i da gubimo preveliku vrijednost kod nezadovoljnih igrača.
Donjeli smo nekek odluke i iza njih sad moramo stajati!