Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 22 srp 2025, 09:06

Ovaj kadar je nesposoban to pokazuje praksa i nebitno je kaj ja ili bilo ko drugi prica samo praksa,dalje ulje na vatru i totalni kaos radi Uli koji bi jedan mjesec radio kao real,PSG,united i kad ne uspije onda bi radio mjesec dana tiho skromno pa opet ovo prvo to je sad jasno i malom djetetu.

Sancho otišo za 20 milja i malu placu a mi bacamo novce na poluzvijezde i igrace koji odigrali dobre pol sezone itd.

Ovo sto je Anton reko je činjenica u ovoj situaciji daješ sve od sebe da se cim više riješi govna kolko ide u baviš talente svoje plus igrace tipa Sancho ili manje razvikane tipaFofana itd

Mi radimo opet sve krivo,ovo sa cekanjem i sve bude ok bolje da ne komentiram.

Jbt traženje po bogatim klubovima kad nemreš ni Stuttgartu otet igraca za veliku lovu!

Totalno pogubljeni idioti!

Nemreju ni polugovna Zaragoza i boey uvaliti nikom za 15 milja,Nubela ni ne spominju itd.

Rupcagi treba reci nema povišice ako ti ne paše odmah drugi tjedan na tržište i hvatati jednog free i jednog mlađeg stopera do 25-30 milja.

Samo takvim načinom se mogu riješiti nagomilani problemi i velike greške itd a ne labavo...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 srp 2025, 13:50

Ono sto sam ziher je da Pool trazi štopera. Ponudimo mi Upu pa nek se oni s njim bakcaju!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 srp 2025, 15:14

Nadam se samo da Upa neće uć u zadnju godinu ugovora. Ni sada ni (možda) 2029.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 srp 2025, 15:28

Ponuda i ak ne prihvati 35 milja i na trziste. Nema vise sranja, odma penkala u bulju i BTK.

Moramo se vratit kvalitetnom poslovanju jer me ovo frustrira. Ti Bog matet kad su financije postale problematicne u Bayernu dize mi se kosa na glavi! Pa mi SMO BILI fenomen i pojam za financije!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 srp 2025, 16:46

Ne može Bayern više privući ako neće preplatiti.
Ne može Bayern zato ni prodati jer je krno plaće.

Naravno da će Tah u Bayern kad dobije 12 a Barca nudi 7-8.
Naravno da će Musiala ostat ako može zarađivati kao Kane plus dobije klauzulu.
Naravno da će Gnabry i drugi ostat ako drugdje ne mogu ni upola zarađivat ko u Bayernu.
Naravno da če Davies i Upamecano ostat kad su najplaćeniji igrači na svijetu na svojoj poziciji.

Ko to leti u njemačku ligu? Kome je životna želja igrati u BL? Doći će jedino ako je mladić i traži farmu za razvoj, a iskusna zvijezda ili top mladić - jedino ako ga se plati više nego igdje.

Nije Bayern kriv što je BL šugava. Bayern i je jedino svjetlo lige. Još danas kad su svi otvorili granice investitorima a BL ne da - nema novca kao drugdje, nema plaća (osim u Bayernu koji se ponaša ko da je u Premiershipu), a čim nema plaća i imena nema ni interesa, a ako nema interesa nema ni TV novca. Ako nema TV novca kao drugdje onda šta očekivat?

Svaka liga je imala svoje razdoblje. Svi su tili u serie A u 90-im, u Španjolsku nakon toga, pa u Englesku. Kad će više ta BL na red doći?
BL može dovesti Raula, van Nistelrooya i Xabi Alonsa - samo kad su u zalasku karijere a ne žele u Ameriku, Kinu i Arabiju.

Bayern mora davati vanserijske plaće kako bi svake godine imao momčad za LP. A kad igrač opane - ne more ga se riješiti :lol:

Nama prihodi nisu problem, nitko nije reko da su oni razlog financijskih poteškoća. Problem su plaće i rate odšteta. Ali bez toga Bayern ne može privuć Kane-a, Musialu, Olisea, Kimmicha, evo sad Diaza, zamalo Nicu Williamsa.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 srp 2025, 18:39

anton 1983 napisao:Ono sto sam ziher je da Pool trazi štopera. Ponudimo mi Upu pa nek se oni s njim bakcaju!

Top!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 23 srp 2025, 09:29

Branim Diaz je također ime koje se "razmatra" u slučaju neuspjeha kod Luisa Diaza...

Ovaj izvor nije još pouzdan, tek je prije mjesec dana počeo objavljivati i tvrdi da ima informacije iz kluba. Do sada je pogodio sve kandidate - prije velikih medija. Nema nijednu pogrešnu vijest....

Ipak eto doza opreza! Ali nek stoji
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 srp 2025, 09:40

Čujem da je Bayern našao dogovor s Liverpoolom (!)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 srp 2025, 09:43

cruz napisao:Čujem da je Bayern našao dogovor s Liverpoolom (!)

75/14

Skupo bolje da proigrao odmah.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 srp 2025, 09:51

cruz napisao:Pripreme počinju u ponediljak, a idalje smo na 4 senior igrača za 4 napadačke pozicije...

Nije naravno još problem, novi igrači možda brzo stignu. Ali bilo bi dobro da stignu što prije i sudjeluju u pripremama, a ne da se krenu uigravati tek kada sezona već počne.

Pitam se, šta zapravo rade Dreesen, Eberl i Freund?

Imali su cijelo proljeće i prvi mjesec ljeta - da sortiraju tržište i dovedu pojačanja, te da rade na prodaji ako već namjeravaju.

Tah i Bischof su bili početak, kod Sanea i Müllera svakako nisu imali nekog posla.

Ako nekog igrača ne mogu dovest zbog bilo kojeg razloga, zar je problem raditi paralelno na drugim opcijama?

E da htio sam reč još nešto debeloga...

Recimo 2012 kad smo hapili Martineza on je došao 19.8. Znači na kraju prelaznog rokaq, a to nam je bio primarni target tog ljeta. Niti Dante, niti Manđa niti Shaqiri niti Poizarro nisu imali takvu važnost za planiranje kadra.

Naš plan je tak i onak bio hapiti ovu dvojicu, Wirtza i možda, al samo možda zamjenu za Kanea. Nismo mi planirali njih 7 - 8 dovoditi, nego bi se prilagođavali situaciji.

Ja i sada vidim maximalno potrebu za Krilom i tim WolteSmećem, a sve ostalo će biti plod reakcije na prodaju dečkiju...

Nemremo hapit kurac dok imamo Comana i Gnabrya i ostale pizdarije. To ti je tak, gurni prst u pak, Dinamo prvak :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 srp 2025, 09:52

doro napisao:
75/14

Skupo bolje da proigrao odmah.

A prči ga to je taj rizik. Ne volim čut "bolje da proigra". Mnogi to govore ovdje i na tviteru. Razumim sve, ali ne volim čut.

Čak i ako mu tribadne pola godine za uhodavanje, neka od 2. mjeseca "proigra" - ja se neću bunit....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 srp 2025, 09:54

Nije to takva vrsta igrača, on bu odmah pokazo ono kaj zna, e sad je pitanje i odgovor dal bu toi dovoljno. Dost voli delati i inatan je. Nije recimo kao Coutinho. E sad ak bu se htio dokazati onda nemamo brige.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 srp 2025, 11:29

Malo pozitive ipak je južnoamerikanec možda donese pozitivan ciganluk i po faci mi izgleda opasnije nego vecina ovih whatsup šminkica.

Ni ja ne volim Cut puno stvari al takav je zivot jbg.

Ionako smo odlučili s tim jednim ofanzivcem riskirati lova i to.

Ako nejde tu su zapeti ko puške Coman i gnabry :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 23 srp 2025, 14:40

cruz napisao:Branim Diaz je također ime koje se "razmatra" u slučaju neuspjeha kod Luisa Diaza...

Ovaj izvor nije još pouzdan, tek je prije mjesec dana počeo objavljivati i tvrdi da ima informacije iz kluba. Do sada je pogodio sve kandidate - prije velikih medija. Nema nijednu pogrešnu vijest....

Ipak eto doza opreza! Ali nek stoji

Mislis na Brahima Diaza iz Reala??

https://x.com/iMiaSanMia/status/1947783761325605133
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 srp 2025, 15:13

melodyne napisao:Mislis na Brahima Diaza iz Reala??

Da. Tipfeler.

______

https://x.com/iMiaSanMia/status/1948005796467310719

Press Association je jako pouzdan. Obično ne sudjeluju u tračevima o transferima. Objavljuju nešto tek kada je potvrđeno.

Chelsea je trenutno u "vodstvu". Napredovali su razgovori s njegovim agentom.
Bayern bi morao požurit ako stvarno išta želi... Također, RBL preferira prodaju drugima, ne Bayernu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi