Murta napisao:Ako trener više želi Nkunkua, da. Inače ne. To je isti igrač kao Coman - pun ozljeda i svojih problema, ali i kvaliteta, samo drugog stila igre. Zamjenom Coman -> Nkunku se nećemo ni pojačat, ni oslabit, samo promijeniti.

doro napisao:Odšteta za Comana 25 milja a ti bi da je drugi žabarr ispod toga kak da ne za 20 milja.
doro napisao:Coman je polupropali igrac i vrlo malo koristi od njega i trebao je biti prodan 2023 za 60-70 milja i prošle godine za 40 pošto smo to sjebali sad bumo dobili 25 i to je cak ispod njegove ukupne vrednosti trenutne 30-35 milja.
Tako mi to radimo u većini prodajemo ispod cijene a preplacujemo kad kupujemo to nas je dovelo tu di jesmo.
Prekid toga bude bolan i težak ali može nam jako ponovi neki novi klinac trenutno je to Karl al trener vec najavljuje da nema muda za to vec bude rađe koristio starije propale ili polupropali igrace

cruz napisao:Rađe onda pljunit 70+5 za Woltemade. Odustajem od nadimka "WS", jer dečko je sve samo ne smeće.

anton 1983 napisao:cruz napisao:Rađe onda pljunit 70+5 za Woltemade. Odustajem od nadimka "WS", jer dečko je sve samo ne smeće.
A ne, ne!![]()
Sve dok je u kickersima ce bit WS. Kad dode kod nas i bude udaro mrkvicu, mam ce postat WolteŠpek! To je valjda svima jasTno!![]()
anton 1983 napisao:Mislim da se ovdje ne radi striktno o paketima novaca nego o guzici. Konkretnije, o Bayernovoj guzici.
Nas cilj mora biti da ne damo jednom Stuttgartu da nas naguzi jer to je vrednije nego da damo tih par milka vise za WS. I na tome se lome koplja, jer vec smo itekako naguzeni i s tim isto moramo prekinut!
Jos bi sam htio nadodat da je kolko vidimo sa svih strana akta WS za ovo ljeto prekrizena, dok kod kukurikua sam vidim da mi zelimo posudbu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju