Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2025, 12:36

Tak nes. Ja kad vidim kadar brijem da nam je Coman potrebniji...

Nemremo mi tu nis, neg sam srat i plakat se kak ovo il ono ne valja il bi nes drugo.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 15 kol 2025, 12:57

Im vergangenen Winter, als Bayern Nkunku ebenfalls auf der Liste hatte, forderten die Londoner noch gut 70 Mio. Euro Ablöse. In diesem Sommer sollen es zunächst über 45 Mio. Euro gewesen sein, Chelsea sei aber mit Blick auf den immer näher rückenden Deadline Day zu weiteren Abstrichen bereit. Die „Bild“ spricht von aktuell 35 Mio. bis 40 Mio. Euro, was den FC Bayern eventuell auch von einem direkten Kauf überzeugen könnte. Chelsea hatte vor zwei Jahren noch 60 Mio. Euro an RB Leipzig überwiesen.

Samo posudba.No naši ga budu kupili i bog pomozi.

30 + bonusi bi ja Maks.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 15 kol 2025, 14:10

Nach übereinstimmenden Medienberichten bemüht sich der FC Bayern um eine Verpflichtung von Christopher Nkunku (27). Der Ex-Leipziger gehört zu den Verkaufskandidaten beim FC Chelsea, an den er noch bis 2029 gebunden ist. Die Münchner haben nach Angaben von „Talksport“ und „Sky“ Gespräche mit den Blues aufgenommen, präferieren aber ein Leihgeschäft mit Kaufoption. Chelsea würde den Franzosen jedoch lieber direkt zu Geld machen.

Totototo forsat posudbu!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 16 kol 2025, 15:41

Murta napisao:Ako trener više želi Nkunkua, da. Inače ne. To je isti igrač kao Coman - pun ozljeda i svojih problema, ali i kvaliteta, samo drugog stila igre. Zamjenom Coman -> Nkunku se nećemo ni pojačat, ni oslabit, samo promijeniti.

Kao da smo zaboravili na "lajstung" Comana zadnjih godina.
Lik je bio 2022. već zreo za prodaju.

Knuknu je već dugo bez ozljeda i čak je odigrao jako solidnu sezonu. Zabio je čak 15 golova. Coman nije toliko zabio u zadnje dvije sezone (14 ukupno).

Ok, zanemarimo statistiku. Moj dojam je da je Coman lošiji igrač od Knuknua i ne pruža ništa da možeš reć "treba ga zadržat". Plus kladio bi se da Knuknu neće dobit plaću ni približno visoku kao Coman u nas. A obojica "rezerve".

Uspoređuju odštete Comana i Diaza iako imaju isto godina. Diaz je konstantno bio važan kotač poolove ekipe. Kad je Coman zadnji put bio važan?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 16 kol 2025, 16:23

Ranije sam govorio, Coman je uvijek imao neku svoju korist i zabijao je on bitne golove i kada je manje igrao. Ali da sad ne nabrajamo stvari oko njega. Generalno ovaj transfer kod njega jedino ima smisla što će se osloboditi taj novac od njegove plate, jer se nije mislilo dalje produžavati s njim i dobilo se kakvo takvo, da kažemo solidno obeštećenje koje je moglo biti i veće.

A Nkunku bi bio za nas mislim koristan jer može igrati više pozicija i na krilu, i iza špica, pa po potrebi i na samom špicu. I mogao bi tu određenom kreativnošću pokriti i ono što inače Musiala radi, dok se isti ne oporavi.
E sada da bi ovo oko Nkunkua bilo dobro u korelaciji s ovim gore prvim oko Comana, super bi bilo ili da ga dobijemo na posudbu ili za pare koje su eventualno manje od obeštećenja koje smo dobili za Comana, ili bar za platu manju nego što ju je Coman imao.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 16 kol 2025, 21:39

Odšteta za Comana 25 milja a ti bi da je drugi žabarr ispod toga kak da ne za 20 milja.

Coman je polupropali igrac i vrlo malo koristi od njega i trebao je biti prodan 2023 za 60-70 milja i prošle godine za 40 pošto smo to sjebali sad bumo dobili 25 i to je cak ispod njegove ukupne vrednosti trenutne 30-35 milja.

Tako mi to radimo u većini prodajemo ispod cijene a preplacujemo kad kupujemo to nas je dovelo tu di jesmo.

Prekid toga bude bolan i težak ali može nam jako ponovi neki novi klinac trenutno je to Karl al trener vec najavljuje da nema muda za to vec bude rađe koristio starije propale ili polupropali igrace
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 16 kol 2025, 22:36

doro napisao:Odšteta za Comana 25 milja a ti bi da je drugi žabarr ispod toga kak da ne za 20 milja.

Nagurat će se to s bonusima na 30. A u jednom trenutku je bilo špekulacija da je Chelsea spreman dati Nkunkua za 25 miliona, ipak sada se spominju nešto veće sume i po trenutnom stanju bi morali dati bar 35, ali možda još spuste ili ti ga ipak pristanu na posudbu.
doro napisao:Coman je polupropali igrac i vrlo malo koristi od njega i trebao je biti prodan 2023 za 60-70 milja i prošle godine za 40 pošto smo to sjebali sad bumo dobili 25 i to je cak ispod njegove ukupne vrednosti trenutne 30-35 milja.

Tako mi to radimo u većini prodajemo ispod cijene a preplacujemo kad kupujemo to nas je dovelo tu di jesmo.

Prekid toga bude bolan i težak ali može nam jako ponovi neki novi klinac trenutno je to Karl al trener vec najavljuje da nema muda za to vec bude rađe koristio starije propale ili polupropali igrace

Ma Coman je opet korisniji uvijek evo na primjer i od jednog Gnabryja. Jest da eto ovaj drugi večeras i nije bio loš, ali da li se on može vratiti u formu.
Pa dugo vremena smo mi kupovali jeftino i nismo previše investirali, ali smo od tih igrača s velikim potencijalom gradili zvijezde i onda im nismo dali maknuti. Vremenom se to promijenilo i mi krenuli pratit komercijalizaciju i sve ostalo i došli do toga da napravimo i minuse kod tih transfera.
Ali eto jedan Tel je prodat skuplje nego što je kupljen.
A Coman nije postao novi Ribery, ali je klubu puno dao, pa ono koliko smo u njega uložili i isplatilo se.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 17 kol 2025, 17:57

Bayern gura sex sa opcijom ili obvezom, chelsky samo želi prodaju. Klubovi pregovaraju navodno već od sredine tjedna.

Njima je ova prodaja uvjet za Simonsa, moraju pazit s novcem jer ako nastave ko do sada i iduće će godine platiti 100 mil kaznu za kršenje FFP-a.

Ja bi im dao uvjet "ili Knuknu posudba s opcijom, ili kupujemo simonsa" :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 kol 2025, 19:55

Nkunku je pred raspadom za transfer a i bolje za nas.Samo opcija posudba ništ drugo.

E baš im treba Simonsa zet i dat novce koje imali za Woltea uz dodatak love od Comana i bok pero.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 kol 2025, 08:47

Ako je istina da Chelsea isključivo želi prodaju i da žele Simonsa, sumnjam da će KnuKnua tit prodat za manje od 45.

Rađe onda pljunit 70+5 za Woltemade. Odustajem od nadimka "WS", jer dečko je sve samo ne smeće.

Očekujem da će paketi KnuKnu-a i Woltemade-a biti jednako skupi.

_____

Šta bi ja radio da sam na mjestu Dreesena i Eberla?

Ako je istinit onaj report da je nadzorni odobrio 100 mil za transfere (bez prodaja) i
ako smo sada u plusu 10 mil glede odšteta (dakle ukupno 110 mil na raspolaganju), onda bi išao all in i doveo Woltemade za 70+5.

Zašto?

Bayern je za paket "Woltemade" svakako planirao 100 mil eura.
To bi trebalo biti cca 55 na odštetu + 45: 40 na plaću (kroz 5 godina), 5 za fees njemu i agentu.
Dečko i agent su pristali na smanjenje plaće (10) i uklanjanje fee-a (5), dakle sad nije više 45 nego 30.
Stvorio se višak od 15. Prebacimo li to na odštetu - to je 70 mil.
Stavio bi još 5 mil bonusa za npr 50 nastupa, 30 golova itd. Nešto što će lako dosegnuti za max 2 godine.

70+5 mil je po meni opravdano jer ne samo da nismo morali povećati previše paket,
nego najviše što će igrač pristat na nisku plaću.

Sportski gledano:
1. Trenutno: Kupujemo POJAČANJE.
2. Budućnost: Kupujemo zamjenu za Kane-a.
3. Treba nam igrač koji pokriva dvi pozicije.

_____

Kakav je paket Knuknu? Isto 105 mil!

45 mil odšteta
12 mil plaća na 5 godina = 60 mil
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 kol 2025, 08:54

cruz napisao:Rađe onda pljunit 70+5 za Woltemade. Odustajem od nadimka "WS", jer dečko je sve samo ne smeće.

A ne, ne! :nono:

Sve dok je u kickersima ce bit WS. Kad dode kod nas i bude udaro mrkvicu, mam ce postat WolteŠpek! To je valjda svima jasTno! 8-)

Mislim da se ovdje ne radi striktno o paketima novaca nego o guzici. Konkretnije, o Bayernovoj guzici.

Nas cilj mora biti da ne damo jednom Stuttgartu da nas naguzi jer to je vrednije nego da damo tih par milka vise za WS. I na tome se lome koplja, jer vec smo itekako naguzeni i s tim isto moramo prekinut!

Jos bi sam htio nadodat da je kolko vidimo sa svih strana akta WS za ovo ljeto prekrizena, dok kod kukurikua sam vidim da mi zelimo posudbu.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 18 kol 2025, 09:45

Meni su to podjednako rizični transferi, iako bih možda radije riskirao s malim. Ali što anton kaže - ne može nas Stuttgart guzit. Na ne znam kakvu bi mali sezonu morao imat da nagodinu ide za više od 70. A propast vrlo lako može pa da vidimo...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 kol 2025, 09:48

anton 1983 napisao:
cruz napisao:Rađe onda pljunit 70+5 za Woltemade. Odustajem od nadimka "WS", jer dečko je sve samo ne smeće.

A ne, ne! :nono:

Sve dok je u kickersima ce bit WS. Kad dode kod nas i bude udaro mrkvicu, mam ce postat WolteŠpek! To je valjda svima jasTno! 8-)

:hehe:

anton 1983 napisao:Mislim da se ovdje ne radi striktno o paketima novaca nego o guzici. Konkretnije, o Bayernovoj guzici.

Nas cilj mora biti da ne damo jednom Stuttgartu da nas naguzi jer to je vrednije nego da damo tih par milka vise za WS. I na tome se lome koplja, jer vec smo itekako naguzeni i s tim isto moramo prekinut!

Jos bi sam htio nadodat da je kolko vidimo sa svih strana akta WS za ovo ljeto prekrizena, dok kod kukurikua sam vidim da mi zelimo posudbu.

Da, ali onda imamo blempro. Ionako je već ispalo da ne možemo dobiti Wirtza i Woltemadea (bez obzira na razlog). Ionako smo platili već 70 mil za Diaza. Dakle već smo obilno naguženi ovog ljeta. Šta se onda imaš više čuvat? jel najbitnije pojačat kadar no matter what?

13 dana imamo da pojačamo kadar.

A najveći problem je što bismo zbog tog očuvanja ega (guzice) završili sa nečijim "otpadom" (knuknu) - za kojeg ćemo platiti sličan iznos kao da smo išli po igrača po želji (WM).

____

Granice su pregažene, kad nas već ismijavaju onda ajmo bar ić do kraja i šuknit ga svima na kraju sezone sa 3 trofeja 8-)

Moja solucija je WM 70 i posudba krilnog igrača.

Ako ćemo završiti rok sa Knuknu, šta to govori momčadi o ambicijama kluba?

Dodat još gasa, naoružat se, pa nek momčad radi svoj posao.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 kol 2025, 09:56

Da se razumimo, meni je Kukuriku dobar. Ali preferiram Woltemade.
Kane ode ća za 1-2 godine, moraš tada svakako keširat za vrhunskog napadača.
Bolje ga je sad dovesti za "isti" taj novac i da ima godinu-dvije da se ful uigra.
Plus mladi njemački reprezentativac, prvi napadač repke (a niža plaća prvih nekoliko godina)....

Ako bi se moglo dogovoriti maks. 9-10 mil plaća za Kukuriku, onda sam naravno i za tu opciju.

Briga me za odštete iskreno, samo nek se plaće ne rokaju kao do sada.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 kol 2025, 15:24

Baš me zanima hoće li ispast neko potpuno neočekivano ime.

Mi smo s posudbama Perišića i Coutinha napravili drama posao, dali su ekipi brutalnu kvalitetu u širini.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi