Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 29 kol 2025, 13:47

Zamjenski napadač i talent za krilo. To bi već bilo ok.
Navodno je Jacksonov prelazak gotov. Radit će jedan dio medicinskih pretraga u Londonu, drugi dio u Münchenu.

A što se tiče ovog George-a, teško da Chelsky i njega posudi ako nam posude Jacksona. Morao bi Bayern plaćati odštetu. Svašta se može promijeniti naravno. Možda ispane neko skroz treći.

Čitam da agencije šakom i kapom nude igrače Bayernu....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 kol 2025, 16:01

Taj milimetar ak napravimo, imamo perfektan transfer rok! Samo nam milimetar fali!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 29 kol 2025, 16:14

Sve bi bilo drugačije da nam je i dan danas Nagelsmann trener i to baš sada u zadnjoj godini 5-godišnjeg ugovora kojeg je potpisao. Kakve gluposti smo radili zadnjih 5 godina, katastrofa... znači ne mogu reći da bismo razarali Njemačkom, Europom i svijetom, ali ne bismo ovako pali i došli u jednu situaciju gdje se stvari više ne mogu raditi kao prije.

Woltesmeće će čekati Bayerna godinu dana... :haha: :haha: :haha: Imao sam neki osjećaj u nekim trenucima ovog ljeta da bi mogao netko uletjeti i napraviti ovo što je Newcastle napravio jer mi dalje od svojeg nismo htjeli ići i da se razumijemo - nismo ni trebali preko 30-35 milijuna € za Nijemca. Kao što sam rekao, Newcastle je ponovio Hojlunda, Jovića, Mudryka, Caiceda

No kako je ako se sjećate Arturo Vidal u ljeto 2011. nakon što se Heynckes vratio u FC Bayern došao do onoga da će ga voljeni trener odvući, a Völler nema Boga da pusti. Godina dana ugovora ostala, uslijedio je telefonski poziv Juppa da će ga dovesti onda naredno ljeto, Čileanac mu obećao da može i ostat će još godinu dana u Leverkusenu do isteka ugovora kad ono... u samo 1-2 tjedna pozirao s dresom Juventusa u rukama u Torinu na službenom predstavljanju. :haha:

cruz napisao:Uli živi u 2001. godini.

Najjača je bila "onda ćemo WS dovesti iduće ljeto".
Je je... kao da se to podrazumijeva, kao da igrači samo čekaju na Bayern.

Uli je odavno izgubio sjaj, a nevinost da ne pričamo. Nakon zatvora ni ja ga nisam više mogao slaviti kao prije, a i jednostavno njegova uloga se stalno i postepeno smanjivala. Problem su u klubu bankari i dioničari koji ga podupiru umjesto da mu ukažu da se odmakne od svega ili vrati u posao i preuzme svu odgovornost. Ovo je nešto najodvratnije kada sam svoje djelo(čitaj: klub) prljaš i uništavaš zbog ni sam ne znam čega jer glupost je što vlada na Säbneru zadnjih 5 godina i otkako je Salihamidžić otjerao Flicka iz Bayerna i klub nije odgovorio na nastavak istih potreba koje su bile tijekom 2019./2020., a to je širina ekipe i nadasve kvaliteta širine iste.

S Nagelsmannom i možda jednom od 3 najgluplja otkaza ikad u povijesti nogometa je krenula ova silazna putanja, Tuchel je to ajme produbio i za sve to vrijeme rusvaj, prodaje, igrači i dalje ulaze u zadnje godine ugovora itd.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 kol 2025, 16:15

anton 1983 napisao:Taj milimetar ak napravimo, imamo perfektan transfer rok! Samo nam milimetar fali!

Ako još dobijemo takva dva igrača onda ću bit zadovoljan.
Perfektan? Ne bi koristio taj epitet, ali se tijekom sezone to možda ispostavi (...)

Koji su bili zadaci?
- Drastično smanjit budžet plaća
- Uvrstit 3-4 mlada igrača
- Prodajama generirat novac za kupovinu
- Ne izgubit kvalitetu, po mogućnosti povećati.

Doveli su Diaza - po meni napredak u odnosu na bivše.
Rezervistu Diera zamijenili prvotimcem Tahom.
Palhinhu zamiijenili FREE Bischofom.

Kada se Musiala i Davies vrate, moje mišljenje da ćemo biti jači neg lani.

___

kad sve to gledam - i ako naprijed poradimo na širini - ovo teoretski djeluje kao dobar transfer window.

Ali nešto u meni nije baš zadovoljno. Možda sam previše očekivao.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 kol 2025, 16:32

Pa čekaj da vidimo milimetar! Ak ga uocimo e onda cemo komentirat!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 29 kol 2025, 17:10

Nisi zadovoljan jer smo 1-2 ozljede udaljeni od toga da ti Karl i onaj drugi mali kak mu je ime startaju tekmu protiv PSG u Parizu. Treba bit realan da su šanse veće da će ti klinci propast nego uspjet, ali ne kažem da ne podržavam da se da šansa. Ali ne možeš onda treneru nogu usred sezonu jer ti klinci ne mogu lieferat.

I sad se pregovara dovođenje nekih polusmeća koji nisu uspjeli u lošijim klubovima.. ne znači da neće bit dobri kod nas ali to ti mačak u vreći - malo manji od klinaca ali puno puno skuplji

I jel moguće da nigdje osim u Engleskoj ništa nema?!?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 kol 2025, 19:06

Baš smo našli englesku za igrace dovoditi :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 kol 2025, 19:11

doro napisao:Baš smo našli englesku za igrace dovoditi :lol:

Pa to je dobra stvar.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 29 kol 2025, 20:29

anton 1983 napisao:
doro napisao:Baš smo našli englesku za igrace dovoditi :lol:

Pa to je dobra stvar.

Je ako pogodip kao sa Oliseom no odmah si spušio sa Palihnim itd.

Daj malo Šaraj France,dutch liga itd ak hoces talenta a da ne košta 70-80 milja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 29 kol 2025, 22:34

Nije to baš šaraj... kad se pogleda, imali smo do prije 4 godine gotovo 10 Francuza u kadru prve momčadi(Coman, Tolisso, Pavard, Hernández, Sarr, Nianzou, Cuisance...) pa gdje smo na kraju s njima prispjeli koliko god da su prije 5-6 godina doslovno slovili da imaju 3 reprezentacije za najveće domete. :) Ima 4-5 priča za svakog od njih kako i zašto su otišli iz kluba.

Iz Portugala nam jednostavno baš ništa ne ide. Guerreiro je ispao najbolji a stajao nas je 0 € odštete i ne nekog velikog ugovora(8 milijuna €). Sanches i Cancelo nisu uspjeli, a hvala dragom Bogu da nismo nijednog trenutka razmišljali o J. Félixu.

Nizozemci su bili u par valova i ništa osim one stare škole poput Makaayja i Van Bommela te malo mlađeg Robbena nije se ukorijenilo u Bayern. De Ligt je baš ono pravo razočaranje za mene, a umirao sam od želje prije 8 godina u ovo vrijeme da ga imamo. Gravenbercha isto pa je došao skoro do depresije u Bayernu pod Nagelsmannom po njegovim riječima.

Nizozemska i Portugal jesu baš zemlje za nas po tržištu, talentu, odštetama i sve to, ali jednostavno nas ne ide. Francuska kao što sam prethodno spomenuo.

U Belgiji ništa ne pronalazimo, u Danskoj nikako se više ne rađaju Laudrupi, u Švedskoj Melberzi, Ljungberzi, Larssoni, Svenssoni itd.

Argentina i Brazil su nam otrovno voće mada smo tu trebali najmanje 4 igrača u zadnjih 15 godina ići dovesti - nismo ni pokušali se zainteresirati. Urugvaj, Kolumbiju i Čile nikada nismo ni poznavali gdje recimo jedan Atletico Madrid i još neki Španjolci su pecali buduće urugvajske i svjetske zvijezde unazad 25 godina, a Portugalci(Porto u prvom redu) uredno Kolumbijce.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 30 kol 2025, 08:29

Jamili smo Jacksona!

Navodno 15 milja leihgebuhr i opcija od 80 milja... sad ne znam dal je ovih 15 s placom ili je to bez place...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 30 kol 2025, 08:49

Bayern einigt sich mit Chelsea auf die Verpflichtung von Nicolas Jackson, alles unter Dach und Fach!

Zunächst eine Leihgabe mit einer Leihgebühr von 15 Millionen Euro für eine Saison, die Kaufoption für 80 Millionen Euro ist nicht verpflichtend.

Die Vereinbarung würde auch eine Weiterverkaufsklausel für Chelsea enthalten, falls die Kaufoption im Jahr 2026 greift.

Jackson wird noch heute mit seinem Agenten Ali Barat nach Bayern fliegen, da alles zu 100 % vereinbart ist.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 30 kol 2025, 08:52

Sigurno s plaćom. Preskupa posudba, pre pre preskupa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 30 kol 2025, 08:56

Ajmo još samo jednog! Još samo jeeeednog za PERFECT PLEX!!!!! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 30 kol 2025, 09:13

15+65 :lol:

Top posel to je lova samo za posudbu,zanima me kaj s placom?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi