Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 11 ruj 2025, 19:01

Znao sam da se budeš ti upecal :lol:

Padne avion i pogine 265 ljudi jel to karma istovremena u tih par sekundi za te sve ljude ili poklapanje?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 ruj 2025, 19:07

Jel bitno kaj je to ili je bitno da se skuzi na sto se misli?

Mos ti to zvat kak oces al moras posjedovat intelekt da bi znao da se tu ne kontrira, nego se slaze jer svako imalo inteligentan zna na sto se misli.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 11 ruj 2025, 19:25

anton 1983 napisao:Jel bitno kaj je to ili je bitno da se skuzi na sto se misli?

Mos ti to zvat kak oces al moras posjedovat intelekt da bi znao da se tu ne kontrira, nego se slaze jer svako imalo inteligentan zna na sto se misli.

Glupavo je da čovjek misli da sve može objasniti svojom ograničenom pameću i intelektom. Iznad svega je Božija volja ili Božije dopuštenje.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 11 ruj 2025, 19:37

Mislim da se itekako skuzilo na sto se misli kod ozljeda.
U svem smo bolji.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 ruj 2025, 19:42

anton 1983 napisao:Jel bitno kaj je to ili je bitno da se skuzi na sto se misli?

Intelekt je ispod duhovnosti a duhovnost ispod osviještenja koja je na vrhu oblasti da nešto razumijemo kak spada

Naše ozljede preceste nisu samo poklapanje ili neki peh vec mix i drugih okolnosti to je sasvim jasno a da bi to kužio nije ti dovoljan samo intelekt vec osviještenje.Etoh onak za laike pojašnjenje.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 11 ruj 2025, 22:35

Miki je u pravu. Na našima je da prate i da spriječe koliko se može, ako se uopće može, pa šta bude.

Ito i Boey su primjeri pravi. Do Bayerna ili jedna ili nijedna ozljeda, dečki fit igraju u kontinuitetu ali u Bayernu pehovi.

To nas dovodi do one priče o širini i kvaliteti kadra i vrsti igrača. Anton je objasnio zašto je kadar ustvari jako dobro posložen s obzirom na okolnosti, ali svim navijačima se duboko usadila ta KONSTANTA da nas svake godine dočeka neki period di se dosta igrača istovremeno potrga. Zato je svak tražio veću širinu naprijed. Ništa drugo. Ta ne sumnja nitko u kvalitetu.

Da nam se ozlijede samo tri igrača u isto vrijeme - to je već škakljivo, jer ne moš s klupe dobit neki impuls.. a da ne pričam o 7-8-9 njih kao lani.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2025, 07:38

Ja oću sam reć da se vidi da se poćelo raditi pametno i da to nije lako. Možda smo naprijed sa 7 igrača "tanki", ali zato imamo 9 iza. Nije sad da je svaki klub svugdje "predebel". Pool je recimo tanak na štoperskim pozicijama, mi nismo. Isto tako mi imamo i dva igrača koji mogu pokriti ofenzivne pozicije - Davies i Raphael, ako se baš mora i na silu Leon može igrati tu "desetku". Nismo tanki, samo u to treba počet vjerovat. pA imamo kadar od 20 igrača!

Evo recimo i Man City su prošle godine sjebale ozljede, pa vidite kaj je bilo. Stepi bilo kojem klubu 5 - 6 igrača i to po MOM odabiru i u vremenu koje ja odaberem i svaki klub će se sjebat.

Evo recimo naš najbolji igrač je Musiala, Poolov najbolji igrač je Salah - nek Pool igra bez Salaha prošlu sezonu, pa bi vidli kaj bi na kraju postigao - samo treba biti realan ništa više. Jebote pa Poolu je Szoboslai zadnje 2 tekme igro DESNOG BEKA i BTJ lik je rastepo :hehe: Zamisli ti tog govna!

Nemre se bježat od činjenice da se žele integrirati mladi igrači i onda se napravi kadar da se oni integriraju i onda se sere o širini. Kad smo "široki" onda se sere kak nema mladih - nejde jedno i drugo!

Meni bi bio SEX da smo uzeli Antonya za kiki riki, ali kak bi onda naš Karl dobio šansu?

Dobro je sve - samo treba support!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 19 ruj 2025, 13:29

https://x.com/iMiaSanMia/status/1968988331473027094

Ja bih probao sa Vlahovicem.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2025, 21:53

Za koliko milijuna € godišnje plaće? I s kojim sign-on-fee i agent fee-om? ;)

Kod nas je trend "što manje plaće to veći klupski uspjeh i glad". :mrgreen:

Vlahović is currently earning €22.5 million (gross) / €12m (net) per season making him the highest paid player in Italian Serie A.

Ja ga ne bih preko 10-11 milijuna € platio, a ne 22,5 milijuna. Previše je zaradio u Juventusu za 4 godine ugovora tako da ono... vrijeme je da novac ode u treći plan, a daleko bolje igre i osobni razvoj u 25-26. godini dođu u prvi i drugi plan.

Njegov potencijal je poznat svima, ali trenutna kvaliteta nije na toj razini zadnje 3 godine. Nije otišao kao igrač još 2 razine gore kao što bi trebao.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 ruj 2025, 07:40

Pa zato nije ni prodan kakvih mrtvih 20 milja ni 10 ne vredi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 ruj 2025, 08:17

doro napisao:Pa zato nije ni prodan kakvih mrtvih 20 milja ni 10 ne vredi.

Prodan? Njemu je kolko ja znam bio isteko ugovor i onda mu ga je Juve za godinu dana produzio.

Mislim da je on prosle sezone bio u Juveu, kao Gnabry kod nas ove. Melo ce bolje znat...

Srbi su stvarno imali potencilane zvijeri od napadaca, ali zbog njihovog mentaliteta ja to nilad ne bi htio u Bayernu. Jedini koji je fakat to uspio odraditi kak treba je Peđa. Sve ovo ostalo je u jednom trenutku samo otislo dole. Kezman, D. Kovacevic, Jovic, pa sad i Vlahovic...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2025, 08:40

Samo Drago je Crnogorac tako da tu opet nije nitko odradio ništa za Srbe i Srbiju.

Potencijali su mnogi igrači, ali to se sve na kraju oslikava na reprezentaciji. Umjesto da su možda 2-3 turnira max. propustili, oni su ih jedno brdo od 7 natjecanja propustili iako su potencijalom i kvalitetom u određenim godinama jednostavno trebali ići na EP i SP.

Na kraju je A. Mitrović daleko najviše od svih srpskih napadača pokazao iako je manje talentiran od svih ovih, ali je uvijek izgledao kao žestoki radnik, daje se za svoju zemlju i zato je uspio u Engleskoj(Fulham) iako nikad u eliti i ostavio neki trag u Anderlechtu prije odlaska u Englesku. 62 gola za reprezentaciju i skoro šiša za 30 golova prvog pratitelja, najbolji ikad.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 20 ruj 2025, 11:11

Dva razloga zašto navedeni igraci nisu postali top top napadači su luda glava i nedovoljan profesionalizam. Dušan je po tome drugačiji. Samo mu nije legao Juventus.

Ni ja ne bih za Vlahovića u ovom trenutku dao više od 10M. (Plata) Ove sezone je na 7 utakmica dao 6 golova i jedan namestio. On bi mogao biti Kaneov naslednik za koju godinu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 20 ruj 2025, 11:41

Svojevremeno bi Vlahovića doveo odmah, baš ono ima nešto ko napadač. Ono jeben baš napadač.
Nekako je i u Juveu bio bitan pa su ga poslije srozali, pogotov Motta. A ima on kvaliteta i moglo bi se razmisliti.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2025, 13:27

melodyne napisao:luda glava i nedovoljan profesionalizam. Dušan je po tome drugačiji. Samo mu nije legao Juventus.

Ozbiljno?
Ja sam doslovno steko dojam da je on europski robinho po količini izlazaka, kurvaluka i pijanstava.

Brutalan igrač, vidjeli ste sad protiv dortmunda šta je radio kad je ušao... ali kad mu ne moš vjerovat dugoročno.

Da se samo posveti nogometu 3-4 godine i ničem drugom - odma dovest. Ovako ne baš, makar bio bez odštete. Ne bi tražio malu plaću
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi