anton 1983 napisao:Pa kad smo MI to objavili?

oduvijek je sve isto i nikad nije bilo drugacije. Pa u povjesti Bayerna potencijalni SEX transfer nije ostao nezapazen i o tome se sralo "godinama" prije neg smo hapili igraca. Tako je bilo s Martinezom, Saneom, Diazom, Kaneom, ama bas svakim! I pazite sad ovo: tako je u svakom klubu na svijetu i tako funkcionira nogometni svijet! Ono wtf!

doro napisao:Ne radi se o skrivanju dogovora ili pregovora vec Melo mislio da nikad prije nije bilo toliko odjeba kad se mi sa igracem dogovorimo a drugi dan on potpise za drugj klub.
Stoga manje euforije i vise razumjevanja.

anton 1983 napisao:Ja ne znam kaj vi imate u glavi, ali moja procjena je da u najboljem slucaju Bayrrn za ljetne transfere ima 130 milja.
Uopce necu ulazit u kalkulacije, nego je to moja procjena u maximalnom obliku. Znaci ne one fore tipa prodas ovog, onog, pa zbrojis pa ga metnes. Ak mene pitate za tu neke nase interne Špekulacije ja bi baratao s tom cifrom ni vise ni manje....

anton 1983 napisao:Ja ne znam kaj vi imate u glavi, ali moja procjena je da u najboljem slucaju Bayrrn za ljetne transfere ima 130 milja.
Uopce necu ulazit u kalkulacije, nego je to moja procjena u maximalnom obliku. Znaci ne one fore tipa prodas ovog, onog, pa zbrojis pa ga metnes. Ak mene pitate za tu neke nase interne Špekulacije ja bi baratao s tom cifrom ni vise ni manje....
cruz napisao:anton 1983 napisao:Ja ne znam kaj vi imate u glavi, ali moja procjena je da u najboljem slucaju Bayrrn za ljetne transfere ima 130 milja.
Hmmm.... možda čak i manje.
Ne što klub ne može (jer može),
nego što momčadi ne treba "killer transfer" za prvi sastav.
Da se na Davies-a NE računa - onda bi taj budžet bio veći, ali pošto se (za sada) računa, vjerujem da je odobreno između 80 i 100.
60-70 za napad (backup za Diaza i Kanea)
20-30 za vezu (4. veznjak umjesto Leona)
Jer kontam, očekuje se da će idućih ljeta biti potrebnije više investirati, plus neke investicije poput stadiona Unterhachinga, novi trening centar itd. - zato se sada ne želi blesat ako se ne mora.
Može li bit tako?

anton 1983 napisao:Isus te jebo, mozda bi se trebalo Comana vratiti

doro napisao:anton 1983 napisao:Isus te jebo, mozda bi se trebalo Comana vratiti
Ma kakvi jedino tvog smeca sanea
doro napisao:A lijevi bek ili bek uopce?
Ici sa 7 u obrani i sa 7 u ofanzivi je ful riskantno tj jos losije nego kaj smo ovu sezonu imali.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost