Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 05 lip 2026, 14:12

anton 1983 napisao:Morti se dogodi da samo zememo Browna i Šarbinija i to bude to. Svasta se da iskombinirati.

Po meni tako ce i biti osim ako Kima ne uvalimo nekome.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2026, 14:37

Tolko kombinacija ima da je to za vrisnut, tak da morti i ne treba s tim razbijat glavu. Kimova prodaja ne mora nuzno trigerirari kupovinu igrača, jer njegovim odlaskom mi i dalje imamo 4 štopera u ekipi.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 05 lip 2026, 15:38

Mi smo trenutno u "Inter 2009." i "City 2016." fazi di imamo zrelu momčad koja je neko vrijeme skupa i koja je dokazano dobra, ali nije uspjela osvojiti UCL.

Hoćemo li mi to uspjet kako je Inter ili ćemo se i dalje zabijat u zid ko City do sljedeće generacije, vidjet ćemo.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 05 lip 2026, 16:50

anton 1983 napisao:
doro napisao:Ne radi se o skrivanju dogovora ili pregovora vec Effe mislio da nikad prije nije bilo toliko odjeba kad se mi sa igracem dogovorimo a drugi dan on potpise za drugj klub.

Stoga manje euforije i vise razumjevanja.

Ne to on uopće ne misli - i ovdje mislim na effea. On baš misli ono što sam ja argumentirano demantirao ;)

Malo kasnije sada odgovaram, repliciram. :D Dosta novih tema izletilo (možda se i na to kasnije osvrnem).

Pa Doro je ovde otprilike dobro shvatio. Samo što tu nije problem samo u odjebavanju, nego u momentu šta i kada se nešto plasira u medijima.

Pa ću probat skratit koliko mogu, ali navesti slične primjere iz jednog dužeg razdoblja ali opet ne tolika prošlost, radi se o transferima čiji tok smo gotovo svi ovde upratili na forumu.
I evo tih primjera: Makaay, Martinez i Kane. Ovde npr ne navodim Riberyja, Tonija i Robbena (veliki transferi ali ekspresno odrađeni. Tako tih ekspresno odrađenih transfera smo imali mnogo u prošlosti, dobro sada to se i ne može tako ekspresno odradit, drugačija vremena itd).
Ali vratimo se na ova 3 odrađena u različitim periodima ali u posljednih 20-tak godina.
Kod sve trojice mi smo otprilike brzo postigli dogovor s igračima. Oko Kanea smo duže pripremali teren duže se vrtila ta priča, ali i kod njega u datom trenutku navedeno je kako je postignut dogovor.
Kod sve trojice klubovi su faktički znali da gube te igrače, doveli smo ih pred svršen čin...Ali sva 3 kluba su otezala, pokušavala nešto dodatno izvući, neke provizije, dodatke itd...Ali igrači su do kraja nas čekali i rekli su mi idemo samo u Bayern. I svaki pojedini je došao kod nas.
Ima i jedan sličan primjer trakavice: Vidal. Poslije je došao kod nas iz Juvea, ali ono kada smo htjeli dovesti iz Leverkusena. I s njim smo se brzo dogovorili, Leverkusen zatezao, zatezao i proda ga na kraju u Juve, jer Vidal više nije mogao nas čekati, vidio da je to nemoguća misija.

E sada dolazimo do ovih nebuloznih, totalno negativnih primjera koje sam ranije naveo: Wirtz i Gordon (Gordon je tu eklatantniji primjer). Kod Wirtza nešto se mi vrtimo dugo, skoro 2-3 godine o njemu se priča i drugi zainteresovani, naše šanse se i ne čine velike. I onda paf jednog proljetnog dana se objavljuje Wirtz dogovorio s Bayernom, dolazi u Bayern. Aliiiiiiiiiii......Par dana poslije Wirtz dogovorio s Liverpoolom, Liverpool vidi se dogovara sve s Leverkusenom. Gotova priča za nas.
Gordon: Priča se vrti par sedmica, postoji interes, ispituje se teren. Onda izliječe informacija: Gordon se dogovorio s Bayernom. Možda čak da ni 48 sati nije prošlo dolazi vijest da se Gordon dogovorio s Barcom, a samo malo kasnije se i realizuje taj transfer.
Postavlja se pitanje koja je to kurčeva glava počela objavu takvih informacija i u jednom i u drugom slučaju. Dobro u prvom mislim da je krenulo od Falka. Ali još veće pitanje koja kurčeva glava plasira informaciju i za jednog i drugog medijima.
Na kraju meni je super ispalo prošle godine i moguće da mi je i bolje što je došao Diaz na kraju. Ali nije to poenta, nego je poenta da u tim borbama je klub ispao kao gubitnik. Pogotovo ovo kod Gordona, kao dogovorio si se s njim, a on te i ne čeka nego poleti za drugim klubom. Ili se znači nisi opšte dogovorio, nego neko to prosere u medijima, ili si čak objavom pokrenuo Barcu da prije završi posao.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2026, 19:17

Ja tebe effe ne kuzim da ga jebes :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 lip 2026, 21:38

S Vidalom je bila jasna situacija prije 15 godina - Völler nam ništa nije htio prodati već drugima ili inozemstvo. Vidal je telefonski Heynckesu rekao kako će čekati istek ugovora do idućeg ljeta i 2 tjedna poslije prevario je i svog učitelja Heynckesa i Bayerna. Nikada mu to nisam oprostio i kada je došao u vrijeme Guardiola u ljeto 2015., nisam ga mogao smisliti tog borrachoa.

Pitanje nije loše. Je li uprava Bayerna daje informacije medijima pa sve ode u klinac i drugi brzinski bace svu lovu bez razmišljanja za Engleza ili su u Newcastleu pustili tu vijest i onda je ispalo to sve tako.,

Saznanja oko stvarnog dogovora ili samo izmišljene priče dođe tek mjesecima ili godinama poslije ili ne dođe nikako, a mi to već svi sada i odmah želimo znati što bi i bio red kada je već igrač u Španjolsku otišao.

Treba razumjeti i da igrači sjebu klubove isto, vrte oko prsta i vagaju što i gdje im se više sviđa ma koliko god nekima to danas bilo čudno i da je to rezervirano tamo od 1995. i 2010. kao slučajevi Figo, Robinho i još neki jako poznati igrači, potpisi za 2 kluba istovremeno pa transfer propao i takvi nekadašnji scenariji koji su bili tipični prvih godina nakon ukidanja 8+3 pravila o strancima.

Ko što se vidjelo na predstavljanju, Gordon habla español. Kada ti Alexander-Arnold i on kao Englezi krenu prije dolaska već učiti jedan strani jezik što je van svake pameti oduvijek bilo, onda se zna koliko je sati u današnjem svijetu. Jebiga, Nijemci nemaju sreće ni sa temperamentom a ni sa geografskim položajem. Da, on je idealan i u samom središtu Europe, ali nema klimu i 250-300 sunčanih dana i despacito estilo de vida donde el clima determina el carácter de la gente. :mrgreen: 8-) :uziva: Mittag machen von 12 bis 14 Uhr ist keine Siesta.

Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lip 2026, 07:38

U Spanjolskoj u proljece i ljeto 40 stupnjevah hladu, fala lepa na njihovom suncu.

Real i Barca su komercijalno i sa snobovskog aspekta ipak najzvucnija imena nogometa i to jako zaintegrira prosjecni nogometasov mozgic,cast iznimkama izuzecima.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 08 lip 2026, 13:14

Tek sam sad malo bolje pregledo vijesti.
Znači ozbiljno se gonja Šajbarija i Browna, s tim da nije još rešeno s klubovima. SFrankfurtom je navodno teže nego s PSV-om, traže dosta više nego što je Bayern zamislio.

Sviđaju mi se oba igrača, posebno ideja Brown-a i njegove pozicijske i taktičke mogućnosti. Što se tiče tehničkih mogućnosti - on je napradak u odnosu na sve naše bekove, uključujući i Daviesa.

Što se tiče te "zamjene" za Lijevo krilo, ne samo da Saibari može to tuć, već i Davies. Zašto bismo inače plaćali 50+ milijuna za beka?!

Saibari nije "zamjena za tog i tog", već na njega gledam kao posebno oružje - da treneru donosi nešto ekstra, da ekipu učini još više 'nepredvidivom'.

______

- Pošto izgleda da nećemo po Eichhorna, po meni bi Leimer trebao upasti kao 3./4. opcija u veznom redu.
- Pošto se gleda prodati Kima/Ita (mislim da neće nitko otić, ali nije još isključeno) - čime Stanišić postaje 4. štoper (ostaje 2. RB)

...zato se nameće dovođenje desnog beka.

Ali nekako mi je to više kategorija "AKO se uspije prodati štogod".
Ako prodamo sve/nekoliko posuđenih igrača, plus jednog obrambenog, čime generiramo nešto odštete - išao bi na desnog beka.

Za špicu ne znam šta očekivat. Jackson je pokazao da špica može imati solidno minuta i da može biti važna. Nameće se Gicbry. Vidit ćemo
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 lip 2026, 14:28

Ključ je u 7 - 4 - 7, a kombinacije zbog igraca poput Laimera su bezbrojne...

Naravno zemes Browna da ces kao pisati da je to 8. obrambeni igrac, no BTK za takav podatak kad Davies moze krilizirat, a Laimer vezirat...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 08 lip 2026, 14:34

Tako je, ne mora uopće bit "na svakoj poziciji po dvojica".

S takvim igračima imamo na nekim pozicijama po 2, po 3, po 4....
A svi više igraju.

Nećemo uopće imati malen kadar, "bez klupe". Kad pogledaš, sa tom dvojicom novih - bit ćemo bolje posloženi nego u prošloj sezoni, bez obzira što odlaze Guerreiro i Goretzka.

Nadodaj par ovih iznenađenja (Bara, Aseko) od kojih netko možda bude taj 4. ili 5. veznjak...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 lip 2026, 14:40

Na neki nacin ce i biti jer se ne buju svi prodali, a i postoje ova 3 whatsupa da tu i tam zarade minute, a da ga jebes Bayern bi si to moro moc priustiti u BL. Malo ne ganjat jebene rekorde nego se ucit dizat vrijednost ekipi + malo vise neke standardne odmarat...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 08 lip 2026, 17:19

If both Saibari and Brown end up joining Bayern, the club is currently not planning to go for an additional winger (Martinelli, Rashford, Kroupi, Godts, etc rumours are wide of the mark)

Rio Ngumoha was pursued when it became clear that the Anthony Gordon deal was complicated. The club held several talks with the LFC winger and his camp - his brother was even at Säbener Straße and a 5-year contract was agreed. But in the end there was no contact with Liverpool and the deal fell through.[@Plettigoal]

:a045:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 lip 2026, 17:57

Danas se uprava sastaje,ocekujem sutra ili srijedu transfer jel u cet pocinje SP.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 09 lip 2026, 08:00

Konkretes Interesse an Baturina, der großen Anteil an Comos CL-Einzug hat, sollen laut Gianluca Di Marzio vor allem zwei Premier-League-Vereine haben – zuletzt habe sich aber auch der FC Bayern nach dem Kroaten erkundigt
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 lip 2026, 08:25

melodyne napisao:
If both Saibari and Brown end up joining Bayern, the club is currently not planning to go for an additional winger (Martinelli, Rashford, Kroupi, Godts, etc rumours are wide of the mark)

Rio Ngumoha was pursued when it became clear that the Anthony Gordon deal was complicated. The club held several talks with the LFC winger and his camp - his brother was even at Säbener Straße and a 5-year contract was agreed. But in the end there was no contact with Liverpool and the deal fell through.[@Plettigoal]

:a045:

Ovo također ide u prilog ideji o Daviesu na krilu.

A možda čak trener i zblesa pa Brown bude ta zamjena krila...

Vidit ćemo. Prvo da vidimo oće li fakat dovesti ovu dvojicu. Osiguramo li takva dva tipa igrača, otvaraju se razne mogućnosti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi