Ime teme sam promijenio koja bi s guštom nakon ljeta mogla pod ključ nakon hrpe godina.
Kako je to krenulo...
Desni bek Mazraoui bez odštete
Srednji veznjak Gravenberch manje od 20 milijuna
Krilo/napadač Mané za manje od 50 milijuna
Stoper De Ligt za 70-80 milijuna
Ostaje samo zadnji vezni i pravi napadač, sve idemo pokrivati.
Sada se piše o zamjenskim lijevom beku kad smo već Richardsa prodali.
Znači još Sosa dođe, Laimer ili neki drugi i sad napadača Tala ili nekog trećeg i mi smo napravili sve što se trebalo napraviti u remontu koji je onda i zaključen.
A ostaje prodati jednog stopera od Pavard, Upamecano ili Nianzou + još Chrisa Richardsa utopiti za 15 milijuna negdje što se piše za Englesku.
Lewandowskog smo za 45-50 prodali, Rocu smo za 12 milijuna, prodali smo O. Richardsa za jako dobre novce, hoćemo I Sabitzera za 15 milijuna isto jer on višak postaje i Austrijanac se može nadati da bude nešto ko Mario Gómez u drugoj sezoni u Bayernu.
Gnabryja smo potpisali tako da ništa od 50-60 milijuna odštete, dao nam je mir.
Riješili smo se i legende Arpa i njegovog mega ugovora od 5 milijuna godišnje.
Što reći... Nikad veća aktivnost Bayerna u zadnjih 11 godina od ona 2 prijelazna roka 2011. i 2012., ma milina jer to nikako nisam mogao ni maštati poznavajući Bayerna I iskustva od zadnjih 15 godina.
Imam sam riječi hvale za upravu kako aktivno(ne pasivno) djeluju i bit će fenomenalno ljeto ako prodamo navedene igrače i još ove spomenute 3 pozicije dovedemo.
Stav je bitan, a sada ga imamo kao nikad prije i to još do kraja ljeta imamo pokazati kad je prodaja preostaih igrača u pitanju jer na tom polju nismo jaki.
Salihamidžić, Kahn i Hainer sada rade ono zbog čega su tu. Na kraju će Uli to sve pohvaliti nekim svojim Santom Subitom.
Ukoliko bude kritika na račun nečega, barem neće biti na račun rupa u momčadi i slaboj, nedovoljnoj širini kadra već koji igrač se pokazao ili nije i je li trener odradio sezonu prema očekivanjima ili ne.
Uprava je zapravo sav posao odradila i loptica će biti na drugoj strani ukoliko zaključimo jos 2-3 igrača, a ne neusklađenost između svlačionice i ureda, terena i lože. E to se uvijek tražilo prije 2020.!
Razumijevanja ima i bit će ga, ali nema prostora za maskiranje kako je to bilo u ljeto i jesen 2020. i 2021. i 5 godina prije toga od ljeta 2014.
Novog napadača ćemo tražiti isto ko i golmana svojevremeno, ali pronaći ćemo ga. Tu treba biti realan i pametan i udarati u prazno pošto ne živimo već dugo u eri top špica gdje ih ima na vagone.
Sretan sam što je Nizozemac s nama, njegov sam fan i nadam se da neće razočarati kao igrač u budućnosti, posebice sada kao Bavarac.

Stoperi koje sam vidio u ljeto 2019. sada su realnost.