uostalom, mislim da će on ovdje ostati 99%, zna se da on želi izvući bijesan ugovor, a kad dođe zimska stanka počet će se pregovarati o tome!

cruz napisao::bravo: zna švajni šta ima u Bayernu, to neće nigdje imati... ovdje si može dopustiti i lošije razdoblje a da ga se ne potjera na tribinu, kao što bi se dešavalo u realu, manchesteru, chelsea-u i slično...
anton 1983 napisao:cruz napisao::bravo: zna švajni šta ima u Bayernu, to neće nigdje imati... ovdje si može dopustiti i lošije razdoblje a da ga se ne potjera na tribinu, kao što bi se dešavalo u realu, manchesteru, chelsea-u i slično...
je al postoji onaj izazov igranja u stranom klubu, u jačoj ligi i na višoj razini. Najbolje za nas bi bilo da mu produžimo ugovor ali tako da kad će imati 29 godina da mu ugovor traje još dvije godine i ond ako želi napustiti klub da mi uberemo dobru svoticu za njega. To bi isto tako bilo i najpametnije za njega jer onda će ići kao zrel igrač u stranu ligu...

anton 1983 napisao:cruz napisao::bravo: zna švajni šta ima u Bayernu, to neće nigdje imati... ovdje si može dopustiti i lošije razdoblje a da ga se ne potjera na tribinu, kao što bi se dešavalo u realu, manchesteru, chelsea-u i slično...
je al postoji onaj izazov igranja u stranom klubu, u jačoj ligi i na višoj razini. Najbolje za nas bi bilo da mu produžimo ugovor ali tako da kad će imati 29 godina da mu ugovor traje još dvije godine i ond ako želi napustiti klub da mi uberemo dobru svoticu za njega. To bi isto tako bilo i najpametniej za njega jer onda će ići kao zrel igrač u stranu ligu...

cruz napisao:
taman sam čitao na tz-u interview sa Günther Netzer, otac svih očeva što se tiče komentara! i kaže da bi švajni mogao otići u inozemstvo samo ako je "opsjednut" tim izazovom, inače ne, jer ko bi normalan napustio treći po (njegovom) redu najveći klub na svijetu....?!ćaća!

SPOX napisao:Prominenter Interessent für Breno: Der brasilianische Innenverteidiger Breno legt dieser Tage zusammen mit Mark van Bommel, Franck Ribery, Diego Contento und David Alaba Spezialtrainingsschichten ein, um bald wieder 100-prozentig fit zu sein. Acht Monate nach seinem Kreuzbandriss will es der 21-Jährige endlich wissen beim FC Bayern. Sollte er den Durchbruch jedoch wieder nicht schaffen, will er sein Glück woanders suchen. Vielleicht ja in England? Die "Daily Mail" berichtet von einem Interesse des FC Chelsea. Angeblich hatte der Abramowitsch-Klub schon vor einem Jahr bei Bayern wegen Breno angefragt, damals lieh der Rekordmeister den Abwehrspieler aber lieber an den 1. FC Nürnberg aus.

Ta greška meni ama baš nikad neće bit jasTna. Tu grešku ja LvG-u oprostim sam ak osvoji LP! Mislim dat najboljeg štopera BUNDESLIGE koji je još uz to navijač Bayern a i gine za klub i jedva je ćeko da poptiše ugovor do kraja karijere za Bayern!

anton 1983 napisao:...ali prodat Lucia! Pa koji ti frik od trenera moraš bit!Ta greška meni ama baš nikad neće bit jasTna. Tu grešku ja LvG-u oprostim sam ak osvoji LP! Mislim dat najboljeg štopera BUNDESLIGE koji je još uz to navijač Bayern a i gine za klub i jedva je ćeko da poptiše ugovor do kraja karijere za Bayern!
![]()
![]()
dovoljno je što iz valencije kažu da više nije na njihovoj listi.... novine ne pišu o njegovim privatnim problemima u ovom članku... možda su se on i ova njegova maca našli na pola puta u valenciji... da spase zaruke u romantičnom gradu hahaha koja Latino sapunicaanton 1983 napisao:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/demichelis-valencia-erwischt-meta-1000919.html
Čopili Michu u Valenciji...

mladjo_dj napisao:navodno da se Brafheid nesta dero na LVG-a u svalcionici pred svim igracima i suspendiran je do zime kad ce ici na prodaju. Covjek se izgleda malo nabildo pa misli da mu niko ravan![]()
![]()
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... fheid.html

mladjo_dj napisao:navodno da se Brafheid nesta dero na LVG-a u svalcionici pred svim igracima i suspendiran je do zime kad ce ici na prodaju. Covjek se izgleda malo nabildo pa misli da mu niko ravan![]()
![]()
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... fheid.html

FCB_general napisao:Pitanje je tko je najgori: Vahid Hashemian, Jan Schlaudraff ili ovaj Braafheid![]()
![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost