Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2017, 14:40

doro napisao:Pa anton sam si si odgovorio zašto muller sad može isto igrat jer nestankom ribery-a a dolaskom alexisa baš trebaš usredini igrača kao što je thiago(player) i živinu pored njega(vidal,renato i sl.) onda to funkcionira jer nemreš uz mullera i vidal recimo stavit još renata il martineza jer nema kreacije :lol: ;)

Ček stvarno? :shock:

Ich bin geschockt! :hehe:

Jel stvarno moguće da ovo kaj sam ja opiso nisi shvatio? Oš da ti sa štapićima ili šibicama to zbrojim?

Jel ti uopće znaš kakav je Alexis igrač?

Ps.

Ja stavljam Verratija, a ne Renata ili Martineza ako ti je to moguće promaklo. 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 27 svi 2017, 10:25

cruz napisao:Vidim da je zavladao veliki interes za Renatom Sanchesom.

Kada su za jednog igrača zainteresirani i ManUtd i City i Juventus i PSG i Inter itd. onda se obično radi o super baš baš potentnom igraču, jel tako?

Kako je moguće:
- da netko može uopće razmišljati da proda takav potencijal? a nama fali jedna nova zvijezda u sredini.
- da ga drugi klubovi lige prvaka žele dovest, da igra u 1. sastavu - a nama ne može igrati?
- da ga platimo 40 milijuna i da ga šaljemo dalje, a njemu 19 godina i nije ni imao kvalitetnu minutažu? Nije korektno da ga se nakon jedne sezone (di nije dobivo minutažu) oštembilja kao fail. Premlad je i pretalentiran.
- da nitko ne razmišlja o budućnosti nego samo o prošloj sezoni? jbt radi se o vanserijskom talentu, a nama Alonso i Lahm odoše (pa još i Kimmich ode desno), znači oslobađaju se dva prčena mjesta u sredini.

Ako Renato nema mjesta i ako ga (ne daj Bože) pustimo da ide - onda treba obisit trenera i onu dvojicu konja.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PEFryiAJRUE[/youtube]

Btw, usporedi ga s ostalim 19-godišnjim veznjacima diljem Europe :bravo:

U Bayernu vlada dezorijentacija kad je u pitanju kadroviranje ekipe. Nema povratka na staro, to je sigurno mada meni stalno smrdi kako bi se mi htjeli ponašati po receptu 2001-2007. To nije izvedivo ni u današnjim uvjetima osim da nam je omladinska škola jako moćna, a i tu se onda mora računati na rizik s rezultatima.

Pravo pitanje je: "Što je klub htio prošle godine sa velikim talentom i ZVIJEZDOM PRVAKA EUROPE Renatom Sanchesom kad ga je kupovao prošlo ljeto?" Tako jednostavno a tako teško pitanje kako stvari stoje kroz cijelu ovu sezonu pa i sada kada se priča o njegovom odlasku.
Netko mora to pitanje maksimalno potencirati u njemačkoj javnosti, a ne se baviti skroz sporednim stvarima oko Portugalca.
Rummenigge je pun sebe, a lik je već zadnjih par godina očajan. Za Hoeneßa ne znam ni što bih rekao, valjda mu zatvor 'udario' od glavu, u njemu više nema nekog velikog žara kao tamo do 2009. kad je bio sportski direktor pa i poslije do 2013.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 27 svi 2017, 11:26

Di Maria je nezadovoljan u PSG-u. Cena mu je 50 miliona.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 29 svi 2017, 14:03

Verratti izjavio da ima ugovor još 4 godine i da očekuje ostanak u PSG-u.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 29 svi 2017, 15:36

Murta napisao:Verratti izjavio da ima ugovor još 4 godine i da očekuje ostanak u PSG-u.

nedavno sam pisao da je Verrattiju najpametnije da ostane i da sam siguran da će dugo ostati.. pročitao sam prije toga ključnu stvar. A to je da su čelnici kluba uzeli upravo njega kao vođu momčadi, glavnu kariku, budućeg kapetana i oko njega žele gradit momčad i uspjeh.
Nije to mala stvar kada ti netko tako nešto povjeri brale, posebno kada arap trpa pare u tvoj klub.
Plus, tu si 5 godina, rastao si s ekipom, tu si se razvio.

znači, Verratti bi bio lud da mijenja klub jer se nalazi u situaciji kakvu bi svaki vrhunski nogometaš samo mogao poželit.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 29 svi 2017, 16:00

cruz napisao:
Murta napisao:Verratti izjavio da ima ugovor još 4 godine i da očekuje ostanak u PSG-u.

nedavno sam pisao da je Verrattiju najpametnije da ostane i da sam siguran da će dugo ostati.. pročitao sam prije toga ključnu stvar. A to je da su čelnici kluba uzeli upravo njega kao vođu momčadi, glavnu kariku, budućeg kapetana i oko njega žele gradit momčad i uspjeh.
Nije to mala stvar kada ti netko tako nešto povjeri brale, posebno kada arap trpa pare u tvoj klub.
Plus, tu si 5 godina, rastao si s ekipom, tu si se razvio.

znači, Verratti bi bio lud da mijenja klub jer se nalazi u situaciji kakvu bi svaki vrhunski nogometaš samo mogao poželit.

Mene fascinira kako je on bio u Pescari dugo označavan kao top talent, u FM-u je bio super, a da ga nitko nije uzeo do PSG-a.

Volio bih Kovačića ili Džejmsa u Bayernu, treba nam jedan srednji vezni koji zna kreirati i može dugo SAM držati loptu u nogama.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 30 svi 2017, 16:52

#16 Daniele De Rossi

Contract until
30.06.2017

Sehr interessant.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 31 svi 2017, 12:19

melodyne napisao:
#16 Daniele De Rossi

Contract until
30.06.2017

Sehr interessant.

Offiziell: Daniele de Rossi hat seinen Vertrag bei der #Roma bis 2019 verlängert!

Poslano sa mog GT-I9506 koristeći Tapatalk
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 31 svi 2017, 12:33

melodyne napisao:
#16 Daniele De Rossi

Contract until
30.06.2017

Sehr interessant.

Zar je interessant? :?

jel i on bio na proslavi 20 godina mature? :haha:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 31 svi 2017, 14:10

De Rossi je stvarno majstor mogao bi ladno da zameni Alonsa i dosta su slicni igraci ali dzaba nam kad je produzio ugovor.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 01 lip 2017, 08:50

De Rossi ide stopama Tottija. Sve ove godine je igrao za Romu jer je išao tim putem, a nije da nije mogao zaigrati za Real ili engleske klubove.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 03 lip 2017, 13:56

Falk je danas napisao na Twitteru da smo jako zagrijani za Sancheza, a da nas Griezmann uopće ne zanima, dok Francuzi navode da je PSG ispao iz utrke za Sancheza, ali i da postoji šansa da ga Wenger uopće neće dati.

Al ovo je bolesna plaća, to je cca 17 milja godišnje:
LigaInsider‏Verified account @ligainsider 1h1 hour ago

PSG zieht sich nach Infos von "Le Parisien" aus dem Poker um Alexis #Sánchez zurück. Gehaltsforderung (320.000 € pro Woche) sei zu hoch.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 03 lip 2017, 15:32

Očito bude to bila trakavica il je već sve dogovoreno samo se mudru šuti..sredine nema!

Sad čitao da se kao zanimamo za perišića 50 milja..danas su svi automatski 50 milja :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 lip 2017, 18:32

Murta napisao:Falk je danas napisao na Twitteru da smo jako zagrijani za Sancheza, a da nas Griezmann uopće ne zanima, dok Francuzi navode da je PSG ispao iz utrke za Sancheza, ali i da postoji šansa da ga Wenger uopće neće dati.

Al ovo je bolesna plaća, to je cca 17 milja godišnje:
LigaInsider‏Verified account @ligainsider 1h1 hour ago

PSG zieht sich nach Infos von "Le Parisien" aus dem Poker um Alexis #Sánchez zurück. Gehaltsforderung (320.000 € pro Woche) sei zu hoch.

ček, ovo on tražio?

On misli da je messi, ronaldo ili ibrahimović ili šta :lol:

ako je zbilja riječ o odustajanju zbog plaće, onda ne vjerujem da će Bayern pristati ako Paris nije..

vidim i Wenger je rekao da alexis i mesut ostaju slijedeću sezonu u assanalu. Može biti trik, ali ako ga wenger ne pušta i ako je spreman ponuditi traženu cifru, neće ti taj nigdje ići
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 lip 2017, 23:31

Alexis u Bayernu ne može imati više od 12 mil. €. Bayern ima težak posao i s odštetom i s godišnjom plaćom. Ostaje vidjeti ovo ljeto što će se dogoditi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi