Jucer cito nes da Valencija ima "pole position" za Demichelisa! 
Jucer cito nes da Valencija ima "pole position" za Demichelisa! 

Speedy napisao:Sad se poslije Contenta i Micho povezuje s Kolnom, gdje ide ovaj svijet!Jucer cito nes da Valencija ima "pole position" za Demichelisa!
anton 1983 napisao:Mi kao prodamo Braafa, michu i Bommela, ja ću se već bolje osječat...

FCB_general napisao:anton 1983 napisao:Mi kao prodamo Braafa, michu i Bommela, ja ću se već bolje osječat...
A Buytena?
anton 1983 napisao:
Ja ti dam čak dva prsta a ti bi cijelu ruku!![]()
Gle nemremo mi sad na zimu popraviti sve greške, nekaj treba i za ljeto ostati..

Is the Bayern captain really in the winter break from board? The poker game for Mark van Bommel certainly seems to be hotter. According to "image" the negotiations with Wolfsburg already. Transfer fee is around five million euros in the interview. Hertha manager Dieter Hoeness said: ". We always want players who are bilious As van Bommel"
Ni ne cudim se, ipak je rijec o Wolfsburgu! 

According to "image" the

CroCHEF napisao:vidim google translate je u igri

Speedy napisao:CroCHEF napisao:vidim google translate je u igri
A sto ne? Da sam stavio na svapskom onda bi nele opet napisao post tipa, Was?
anton 1983 napisao:Mi kao prodamo Braafa, michu i Bommela, ja ću se već bolje osječat...

mladjo_dj napisao:idesss ja ne vjerujem![]()
Vjerujem da iznos nije toliki ali u svakom slucaju za te novce ja bi ga prodao bez razmisljanja...

Speedy napisao:mladjo_dj napisao:idesss ja ne vjerujem![]()
Vjerujem da iznos nije toliki ali u svakom slucaju za te novce ja bi ga prodao bez razmisljanja...
Stvar je u tome sto je ta ponuda ako je i postojala a vjerojatno je bila u zadnjim danima zimskog prijelaznog roka, tako da bi bilo tesko naci zamjenu, a ostati na samo jednom napadacu bi bio veliki debilizam!
Jedva cekam reakciju naseg cijenjenog kolege Cruza, brijem da ce ga srcani spiciti kad ovo vidi, ako vec i nije!![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 22 gostiju