Kakvih sve gluposti neces naci na transfermarktu.

anton 1983 napisao:FCB_general napisao:Uvijek se pisalo 6 mil. €. I ja isto tako mislim da je toliko transfer iznosio. U svakom slučaju blaži je nego Brenov od onih 10-12 mil. €. To će u svakom slučaju biti veliki promašaj ako on ne bude počeo igrati u našoj momčadi.
Ja rijetko na to tako gledam. Pojedinačno može se reči da je određeni igrač promašaj ali je na kraju samo bitan uspjeh kluba. Klub kao klub ima određenu svotu koju troši da bi došao do određenog cilja i ako se taj cilj ostvari onda nema promašaja ako me razumijete. Ako ćemo mi ostvarivati dobre rezultate sa nekim drugim igračima tipa Buyten ili Micho mene ne zanima kaj je Breno "promašaj". Mi smo recimo fulali sa Gomezom al smo stepli sa Olićem i na kraju su rezultati odgovarali tako da se ja sa tim neopterećujem ako gledam Bayern u cjelini.

Murta napisao:Da bi se smanjila cijena vdW-ovog transfera u Amsterdam bi mogao bti poslan Edson Braafheid.

Murta napisao:Danas sam na transfermarktu dok sam nešto tražio o Stuttgartu našao jednu zanimljivu informaciju o kojoj nisu pisali mediji, a na službenoj stranici je bilo, ali nitko na forumu nije popratio.
Vjerujem da svi znate Georga Niedermeiera, našeg bivšeg juniora i igrača koji u Bayernu nikada nije dobio priliku te je zato u prvom mjesecu 2009 poslan na posudbu u Stuttgart. Uglavnom, posudba je završila krajem ove sezone i Stuttgart ga je odlučio zadržati za 3.5 milijuna €. Iznos nije iznešen u javnost, ali ovaj piše na TM.de.
Evo našao sam i link koji govori o tome:
Transfer perfekt: Niedermeier endgültig zum VfB

Murta napisao:Hummels je bio veliki talent svojevremeno koji je igrao s 18 godina u Bundesligi. Meni je bilo žao što smo ga prodali.
Niedermeier je prvoligaški nogomet uhvatio s 23 godine. U Stuttgartu je na klupi. Da ja bram cijenu sve iznad 1.5 milijuna bi smatrao pohlepom. Ovo je za Bayern super posao.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost