Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Axe » 12 srp 2010, 21:51

http://www.transfermarkt.de/de/arjen-ro ... eite1.html

Kakvih sve gluposti neces naci na transfermarktu. :? :?
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 12 srp 2010, 22:21

mozda u menageru
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 13 srp 2010, 22:08

anton 1983 napisao:
FCB_general napisao:Uvijek se pisalo 6 mil. €. I ja isto tako mislim da je toliko transfer iznosio. U svakom slučaju blaži je nego Brenov od onih 10-12 mil. €. To će u svakom slučaju biti veliki promašaj ako on ne bude počeo igrati u našoj momčadi.

Ja rijetko na to tako gledam. Pojedinačno može se reči da je određeni igrač promašaj ali je na kraju samo bitan uspjeh kluba. Klub kao klub ima određenu svotu koju troši da bi došao do određenog cilja i ako se taj cilj ostvari onda nema promašaja ako me razumijete. Ako ćemo mi ostvarivati dobre rezultate sa nekim drugim igračima tipa Buyten ili Micho mene ne zanima kaj je Breno "promašaj". Mi smo recimo fulali sa Gomezom al smo stepli sa Olićem i na kraju su rezultati odgovarali tako da se ja sa tim neopterećujem ako gledam Bayern u cjelini.

uspjeh je jedino što se gleda!

a što se tiče ovih transfera, ja sam gore istakao ovu antonovu rečenicu... zašto? zato što je Bayern često u takvoj ekonomskoj situaciji u kojoj je rijetko koji klub... kojoj? u situaciji ogromne zarade. mi rijetko spominjemo porez koji Bayern mora plaćati svake godine, ta svota bi trebala biti ogromna svake godine.... Bayern kao dioničko društvo dvostruko se oporezuje, isplaćuje uz dividende - porez na dividende + porez na dobit...
kako umanjiti taj porez?? jednostavno, investicijama! ne samo da se umanjuje dobit, nego se dobiva i povrat poreza za investicije (kolko ja znam čak i na igračke transfere, koje se smatra investicijom, a ne tekućim troškom; ali nisam 100% siguran, ako netko ima informaciju mene zanima kao ekonomista ;) )

no dobro, nije ovo baš u sklopu teme, zato mijenjam temu :)

šta je sad sa Tymoschyukom, zna li itko? :?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 srp 2010, 11:08

Tymo razmišlja dal da ide ili ostane u principu nitko ga ne tjera pa je na njemu odluka...inaće ja bi ga prodao....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 14 srp 2010, 16:59

Da bi se smanjila cijena vdW-ovog transfera u Amsterdam bi mogao bti poslan Edson Braafheid. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 14 srp 2010, 17:11

Murta napisao:Da bi se smanjila cijena vdW-ovog transfera u Amsterdam bi mogao bti poslan Edson Braafheid. :bravo:

to bi bilo supač!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 15 srp 2010, 12:10

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 15 srp 2010, 12:28

od tamo je i došel pa nek se vrati...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 15 srp 2010, 14:51

Danas sam na transfermarktu dok sam nešto tražio o Stuttgartu našao jednu zanimljivu informaciju o kojoj nisu pisali mediji, a na službenoj stranici je bilo, ali nitko na forumu nije popratio.

Vjerujem da svi znate Georga Niedermeiera, našeg bivšeg juniora i igrača koji u Bayernu nikada nije dobio priliku te je zato u prvom mjesecu 2009 poslan na posudbu u Stuttgart. Uglavnom, posudba je završila krajem ove sezone i Stuttgart ga je odlučio zadržati za 3.5 milijuna €. Iznos nije iznešen u javnost, ali ovaj piše na TM.de.

Evo našao sam i link koji govori o tome:
Transfer perfekt: Niedermeier endgültig zum VfB
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 16 srp 2010, 12:45

Murta napisao:Danas sam na transfermarktu dok sam nešto tražio o Stuttgartu našao jednu zanimljivu informaciju o kojoj nisu pisali mediji, a na službenoj stranici je bilo, ali nitko na forumu nije popratio.

Vjerujem da svi znate Georga Niedermeiera, našeg bivšeg juniora i igrača koji u Bayernu nikada nije dobio priliku te je zato u prvom mjesecu 2009 poslan na posudbu u Stuttgart. Uglavnom, posudba je završila krajem ove sezone i Stuttgart ga je odlučio zadržati za 3.5 milijuna €. Iznos nije iznešen u javnost, ali ovaj piše na TM.de.

Evo našao sam i link koji govori o tome:
Transfer perfekt: Niedermeier endgültig zum VfB

vidio sam ja to prije nekolko dana kad sam čitao u bildu neke Bayernove vijesti, pa pisalo ko je došao do sad a ko je otišao...

malo sam ostao.... nako :?

ako je talentiran, ako je štuttgart spreman dati 3ipo milijuna, ako je domaći igrač (kojeg možemo prijaviti da bi ispunili kvotu domaćih igrača......) i ako ima potencijala (?!)... zašto ga možda ne bi isprobali kod nas (kao lani Müller i Badstuber i Contento i Alaba)

jedini realističan odgovor je DA NIJE DOVOLJNO DOBAR...

pretpostavljam da će u Študgartu biti rezerva, zar to nije mogo biti i u nas....

imamo mi tu dovoljno igrača, breno, štrudla, micho i buyten, ali dogodine nema više buytena, pa vjerojatno ni miche (ugovor do 2012.....), ma ko će znat....

uglavnom, malo mi je čudno bilo isprve

odmah sam se sjetio (nesretnog) Matsa Hummelsa :idea:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 16 srp 2010, 13:00

Hummels je bio veliki talent svojevremeno koji je igrao s 18 godina u Bundesligi. Meni je bilo žao što smo ga prodali.

Niedermeier je prvoligaški nogomet uhvatio s 23 godine. U Stuttgartu je na klupi. Da ja bram cijenu sve iznad 1.5 milijuna bi smatrao pohlepom. Ovo je za Bayern super posao. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 16 srp 2010, 16:24

Murta napisao:Hummels je bio veliki talent svojevremeno koji je igrao s 18 godina u Bundesligi. Meni je bilo žao što smo ga prodali.

Niedermeier je prvoligaški nogomet uhvatio s 23 godine. U Stuttgartu je na klupi. Da ja bram cijenu sve iznad 1.5 milijuna bi smatrao pohlepom. Ovo je za Bayern super posao. :bravo:

Sa Hummelsom je uprava pošteno sjebala al sad bu se antun javil da nije imao budučnost moš mislit pogotovo kaj smo nakon toga uzeli Brena šmrkavavca za 12 milja Elberov posel stoljeća....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 17 srp 2010, 11:58

Slika

Marca :lol:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 srp 2010, 12:10

hahahaha
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 17 srp 2010, 13:55

sha znaci to ? :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi