Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la Murta » 19 ožu 2011, 10:43

Ma to je vijest iz onog smeća Daily Maila. :neee: Hughes je rekao da mu je čast što ga se povezuje s Bayernom, ali da je ovog trenutka zadovoljan i da ne planira ići u inozemstvo u bližoj budućnosti. Ali, da jednog dana želi probati trenirati klub izvan Engleske.

Do Manchester Cityja sam ja imao jako visoko mišljenje o njemu. Imao je super rezultate, jako dobar odnos s igračima i lijepu igru. :bravo: Ali, u Cityju se u mojim očima totalno srozao zbog nekih nerazumljivih poteza i slabih rezultata. Da ne spomijem debilne transfere. smile44

Ako želimo nekoga iz te mlađe generacije trenera, onda ne bi bilo loše porazgovarati s Laudrupom o njegovim planovima. :bravo: Villas-Boas je također zanimljiv trener. ;)

Što se tiće Heynckesa, niti ja baš nisam siguran. Onim rješenjem da on bude trener godinu dana, pa da onda dođe Low sam bio prezadovoljan, ali duže od godine dana ga baš i ne bih htio.

Kad su jučer izvučeni parovi LP ja sam bio presretan što će se Barca i Real susresti toliko puta u samo par tjedana jer bi Real onda mogao izgubiti sve trofeje. To bi možda značilo da Mourinho dobije otkaz. :D A onda, ako do tad mi ne bi imali trenera... :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 19 ožu 2011, 11:00

Hahahahah, taj zadnji scenarijo ti je jako zanimljiv :D I privlačan jebo te xD Nisam ni protiv toga :P Hajmo Barcaaa :lol: :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 19 ožu 2011, 11:16

Da... I ja nekako od mlađih preferiram Michaela Laudrupa. Dobro nas je onda namučio s Getafeom a valjda i ima nešto znanja... Iskustva je nešto skupio vodeći takav mlad klub do četvrtfinala EL, a koliko je spreman voditi nešto totalno ozbiljno i veliko... to nitko ne zna.

Dok za Marka Hughesa ne znam ni što da mislim. Tip se nikako nije proslavio tamo gdje je imao sve na dlanu, u Cityju. Ne treba reći da je limitiran ili da je Bog zna što, ali koliko je Bayern uopće spreman riskirati kada je želi ni s vratarima nikako, ostaje vidjeti.

Jupp Heynckes možda je trenutno debelo uvjerljivo favorit za novog trenera iduće sezone. Trebao bi doći, biti do 2013.(ako ga ne bude i on prije nešto zabrljao :) ) i onda opet tražiti novog trenera. Jednostavno, nama u povijesti su očito najbolja 2 trenera bila(a da baš se može reći ko da su rođeni za to bili) su Udo Lattek i Ottmar Hitzfeld. S njima je dugoročno štimalo, trofeji su bili općeprisutni, jednostavno sve je gotovo savršeno bilo. Zato nisu bezveze njih 2 vodeća i najuspješnija trenera u Bayernovoj all-time history. :|
Meni je i više nego jasno da mi pokušavamo otkriti novog čovjeka koji bi bio baš poput Latteka ili Hitzfelda. Prvi je sveukupno vodio 9 godina naš klub, a drugi 7 i pol. To je jako teško, a normalno je da se priželjkuje takve osobnosti i velemajstore imati. :bravo:

No jedno je sigurno... Vrhunskih trenera u Njemačkoj itekako, NEDOSTAJE!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 ožu 2011, 13:02

Kaj nema novih imena:?! trener,golman,bek,stoper i 2 srednjaka ofenzivna!

Jupp,Neuer,Beck,Mertesacker,Gundagon,Farfan=70 milja :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 ožu 2011, 15:12

J astvarno ne razumijem ove pojedince što bi voljeli vidjeti Mertesackera ovoga Gundogana u Bayernu :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la doro » 19 ožu 2011, 16:59

UltrasMentalita napisao:J astvarno ne razumijem ove pojedince što bi voljeli vidjeti Mertesackera ovoga Gundogana u Bayernu :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:

A kog bi ti htjel vidjet ja sam bar realan...Gundogan je ioanko da popuni kadar moja želja je Frafan za ofenzivca!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 ožu 2011, 17:37

doro napisao:
UltrasMentalita napisao:J astvarno ne razumijem ove pojedince što bi voljeli vidjeti Mertesackera ovoga Gundogana u Bayernu :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:

A kog bi ti htjel vidjet ja sam bar realan...Gundogan je ioanko da popuni kadar moja želja je Frafan za ofenzivca!

Pa radije bi da igra Batstuber nego onaj Merte .....Mi sredinu i ne trebamo pojačavati imamo schweinija gustava i tyma .....stoperi ako se ikako može vratit lucio vratio bi njega i još doveo howedesa .....lijevi bek probat još jednom s bainasom jer na m treba bek koji je bolji u obrani nego prema naprijed ne treba nam ofanfivan previše bek a bainas je idealan spoj .....krila gervinho i farfan može proći ...u zadnje vrijeme mi je se počeo sviđati kraft šteta bi ga bilo pustiti iako je neuer strašan golman
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 19 ožu 2011, 19:45

Ne kužim zakaj sad ljudi misle da bi mi mogli vratiti Lucia?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 ožu 2011, 20:11

anton 1983 napisao:Ne kužim zakaj sad ljudi misle da bi mi mogli vratiti Lucia?

Pa pojavile su se inf da bi se mogao vratiti u bayern kad i gdje ne znam ............ali sigurno nam treba provjeren stoper a ne neki talenti ...........čujem da se interesujemo za Udineseove igrače
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 19 ožu 2011, 20:20

m ajoj ljudi čitaju samo ono kak im paše. Ovog ljeta neamo teoretske da ga vratimo. To je shema tek slijedeće ljeto ak ga Inter nebi htio, al se mi javimo!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 ožu 2011, 21:35

anton 1983 napisao:m ajoj ljudi čitaju samo ono kak im paše. Ovog ljeta neamo teoretske da ga vratimo. To je shema tek slijedeće ljeto ak ga Inter nebi htio, al se mi javimo!

Ma kakav crni jebeni lucio kaj je vama :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 20 ožu 2011, 22:40

Danas na utakmici Zrinjski vs Sarajevo bio prisutan skaut Bayerna prema informacijama pratio je mladog napadača Hajduka IVana Lendrića koji je došao na posudbu u Zrinjski dečko briljira danas je zabio 2 gola te Marina Aničića koji igra na poziciji stopera a danas je također kao i inače odigrao strašnu tekmu
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 20 ožu 2011, 23:38

Danas je Nerlinger bio u Stuttgartu! Kaj je moguće da mi hoćemo Arnea friedricha dofurati?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 20 ožu 2011, 23:48

UltrasMentalita napisao:
anton 1983 napisao:Ne kužim zakaj sad ljudi misle da bi mi mogli vratiti Lucia?

Pa pojavile su se inf da bi se mogao vratiti u bayern kad i gdje ne znam ............ali sigurno nam treba provjeren stoper a ne neki talenti ...........čujem da se interesujemo za Udineseove igrače

Demantiro je Lucio tu vjest odma drugi dan.
reko je tek u slucaju kad mu istekne ugovor i ovi iz Inter nehtjednu produzit.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 21 ožu 2011, 09:54

anton 1983 napisao:Danas je Nerlinger bio u Stuttgartu! Kaj je moguće da mi hoćemo Arnea friedricha dofurati?

E ako mi njega kupimo ja ću poludit. :twisted: Prošle godine je bio slobodan, a sad sigurno ne ide ispod 5 milijuna. On je bolji od svih naših obrambenih igrača, ali smo imali puno bolju priliku. Bolje bi bilo da Tascija žele. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi