FCB_general napisao:I mene baš zanima, trenutno je nerazvikan nogometaš, zbilja nevjerovatno u današnje doba.
Ja sam prošlo ljeto imao dojam da svaki dan ima jedan članak o njemu. Ali od tada je sve zamrlo. Uopće sam zaboravio da taj igrač postoji.
FCB_general napisao:I mene baš zanima, trenutno je nerazvikan nogometaš, zbilja nevjerovatno u današnje doba.

Murta napisao:FCB_general napisao:I mene baš zanima, trenutno je nerazvikan nogometaš, zbilja nevjerovatno u današnje doba.
Ja sam prošlo ljeto imao dojam da svaki dan ima jedan članak o njemu. Ali od tada je sve zamrlo. Uopće sam zaboravio da taj igrač postoji.

treba nam ovaj čovjek 

Murta napisao:Koliko bi morali platiti za Lorika Canu? Nekih 5-7 milijuna €?
Nadam se da shvaćate što bih želio postići ovim pojačanjem.

doro napisao:Mali bumbar shaqiri je pravi mudanja al mislim da nebu dobio neku šansu kod klempavog dede
Ja bi radije trpio da je recimo uzeo Džeku pa da mu sjedi na klupi nego Đerdan.Murta napisao:Koliko bi morali platiti za Lorika Canu? Nekih 5-7 milijuna €?
Nadam se da shvaćate što bih želio postići ovim pojačanjem.

nele-BHF napisao:doro napisao:Mali bumbar shaqiri je pravi mudanja al mislim da nebu dobio neku šansu kod klempavog dede
To radi na svoju vlastitu odgovornost.Ja bi radije trpio da je recimo uzeo Džeku pa da mu sjedi na klupi nego Đerdan.
Đerdan mora da igra. Za Juppovo dobro.

Effenberg23 napisao:Ljudi nama treba WINNER i samo WINNER, bio to napadač ili bio to igrač na nekoj drugoj poziciji samo treba u ovu ekipu svježine.....Mandžo je winner, samo ne znam ima li on klasu da bude i svjetski winner

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju