ivan napisao:Što vi mislite jel bi mi uspili vratit te novce kad bi uzeli sada ronalda recimo za 150 milja? Znači ne nužno da će nam osvojit LP, nego da vratimo lovu u marketingu, prodaji dresova i jednostavno rast brenda jer ipak Ronaldo ima ponajviše sljedbenika na tim društvenim mrežama/platformama. Dakle čisto marketinški gledano?

Murta napisao:ivan napisao:Što vi mislite jel bi mi uspili vratit te novce kad bi uzeli sada ronalda recimo za 150 milja? Znači ne nužno da će nam osvojit LP, nego da vratimo lovu u marketingu, prodaji dresova i jednostavno rast brenda jer ipak Ronaldo ima ponajviše sljedbenika na tim društvenim mrežama/platformama. Dakle čisto marketinški gledano?
Ovisi koliko on dugo može trajati, da igra na ovoj razini još 4 godine, ja bi dao i 200 za njega. Ali mi je zbog stila slobodnjaka, ajmo reć, sumnjivog roka trajanja, Beckhama su uništila leđa jako brzo, Nesti je isto malo vremena trebalo da dođe od hero do zero zbog leđa.

ivan napisao:Murta napisao:ivan napisao:Što vi mislite jel bi mi uspili vratit te novce kad bi uzeli sada ronalda recimo za 150 milja? Znači ne nužno da će nam osvojit LP, nego da vratimo lovu u marketingu, prodaji dresova i jednostavno rast brenda jer ipak Ronaldo ima ponajviše sljedbenika na tim društvenim mrežama/platformama. Dakle čisto marketinški gledano?
Ovisi koliko on dugo može trajati, da igra na ovoj razini još 4 godine, ja bi dao i 200 za njega. Ali mi je zbog stila slobodnjaka, ajmo reć, sumnjivog roka trajanja, Beckhama su uništila leđa jako brzo, Nesti je isto malo vremena trebalo da dođe od hero do zero zbog leđa.
A one priče kako je Real vratio 100 milja za njega u roku godinu dana? Misliš da nam treba 4 godine da bi vratili lovu? Misliš da recimo 2 dobre godine nisu dosta?

doro napisao:Ajmo ga uzet kad je festa nek je

doro napisao:Tesko da klub dobi samo 10€ od dresa....drugo nitko nije rekao da bi samo dresovi punili kasu tj vratili ulozen novac... Cjeli spektar je tu u opticaju i skroz je nebitno izracunat dal to tocno poradi nekog igraca vec gledat ukupne povecane prihode... Redom od rezultata doma,evropi,poziva na prijateljske tekme,tv prava, rekvizite,suvenire,broj novih clanova itd . Te jos hrpa toga je u prici...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju