Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la cruz » 03 srp 2012, 10:24

zato što me je potaklo na razmišljanje, imam osjećaj kao da se "okrenula nova stranica" pa sam stoga zbunjen šta li slijedi itd. itd.

nema se u ovoj momčadi šta vele raditi ili doraditi, ali bi nam jedan igrač mogao drastično igru promjeniti..

valjalo bi kad bi se mogao napraviti interview sa Sammerom o njegovoj viziji sadašnje ekipe i budućim smjernicama.

to je to što me zanima i šta mi je "mistično", ne mogu nikako skontat šta ovaj potez treba značiti, a s druge strane sam punim uvjeren da je Sammer dobar potez :)

Bayern je u zadnje vrijeme djelovao kao "ni tamo ni vamo", iako je stalno pri vrhu - nikako osvojiti titulu.

"NEŠTO" nam još fali, zanima me dal Sammer ima odgovor za to "NEŠTO"... :roll:

razumiš?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 srp 2012, 10:27

razumijem, ali si ti to napisao, kao da ja i on neš znamo, a nećemo reč! :mrgreen:

Ja sam isto zbunjen ko ti, no mogu nagađati što to znači! Jebiga, na jobu sam pa nemrem u detalje!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 03 srp 2012, 10:30

Murta napisao:Ne, da je Nerlinger htio jednog igrača. Ime sutra. :mrgreen:

onda? :a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 03 srp 2012, 10:31

ja ću ti sam reči da su Alaba i Manđa re Robben to u KRAJNJEM slučaju. Znači Šečiri i Muller kak treneru paše. A sad zaš to Šečiriju nebi pasalo neznam...

Jebote kak sam ja dobio dojam da je Muller propao u našim očima, a kada spomenem prodaju, oči mi želite iskopati...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 03 srp 2012, 10:31

:) a eto tako ispada

vi ste dokazali da znate srati o nečemu o čem ništa ne znate i tako ste me uspjeli konfuzirati :P

@ LuctL

Alaba, Šaćiri i Robben

nije tu ništa dvojbeno
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 03 srp 2012, 10:53

CroCHEF napisao:
Murta napisao:Ne, da je Nerlinger htio jednog igrača. Ime sutra. :mrgreen:

onda? :a045:

Bio je jedan komentar na TZ-u da je Nerlinger htio Aguera, no da uprava nije htjela dati novce za njega. I da će sve to sutra biti u Bildu.
Ali taj je komentar nestao pola sata nakon kaj sam ja napisao onaj post tako da je sigurno riječ o potpunom lažnjaku. Uostalom, u Bildu nije bilo ničega o tome.

anton 1983 napisao:ja ću ti sam reči da su Alaba i Manđa re Robben to u KRAJNJEM slučaju. Znači Šečiri i Muller kak treneru paše. A sad zaš to Šečiriju nebi pasalo neznam...

Jebote kak sam ja dobio dojam da je Muller propao u našim očima, a kada spomenem prodaju, oči mi želite iskopati...

Ovo bi mogao biti pravi razlog, slično kao s Buttom, Kraftom i van Gaalom. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 03 srp 2012, 11:41

LuctL napisao:Tko nam je zamjena za Riberya?

Alaba? Krajnje neozbiljno mjenjat mu poziciju non stop.
Shaqiri? Krajnje neozbiljno mjenjat mu poziciju kada se na jednoj i više nego dokazao.
Muller? Nedovoljno dobar, ali može proć.
Mandža? Ne dolazi u obzir.
Robben? To može proći.

I, tko je po vama zamjena za Riberya?

Robben to je jasno ko ljetni dan ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 srp 2012, 12:22

anton 1983 napisao:Jebote kak sam ja dobio dojam da je Muller propao u našim očima, a kada spomenem prodaju, oči mi želite iskopati...

činjenica je da je odigrao lošiju sezonu nego prethodne, lutao je po pozicijama

ali opet ga ne bi prodavao ni pod koju cijenu, razlozi su što je domaći igrač, što je pokazao da može biti jako koristan igrač i što je IDALJE u fazi mentalnog sazrijevanja..

i kod njega i kod Robbena se očekuje ponovno vraćanje u "prvošnju" formu!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 03 srp 2012, 12:33

Mullac meni nikad nece pasti u ocima, cijelu sezonu ga jebu da je los i da je u katastrofalnoj forumi i onda zabije gol u finalu LP :cry:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 03 srp 2012, 13:45

Ma Muller je naš najjači igrač uz Riberyja. Momak ima sve, što jedan igrač Bayerna treba imati. Ali je problem što je on to do sad pokazao u onoj prvoj sezoni svojoj, na SP 2010. godine, a poslije pao s tog vrhunca forme i ne može pravo da se digne. Znači to što on nije top, tu imaju neki faktori uticaj. Možda ga sad Sammer digne, ja mislim da je Mulac baš njemu igrač po mjeri.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 03 srp 2012, 17:06

Ovu zadnju sezonu smo ponajviše i popušili jer nam je nedostajao taj utjecaj Müllera i Robbena u igri, što nije bio slučaj još 2 sezone prije. Trebao bi naš Müller opet biti onaj stari prepoznatljivi, korisniji, efikasniji i opasniji igrač.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 srp 2012, 18:09

FCB_general napisao:Ovu zadnju sezonu smo ponajviše i popušili jer nam je nedostajao taj utjecaj Müllera i Robbena u igri, što nije bio slučaj još 2 sezone prije. Trebao bi naš Müller opet biti onaj stari prepoznatljivi, korisniji, efikasniji i opasniji igrač.

Defintivno smo pali zbog mulca,2 polovicu zbog schweini-ja i katastrofalnog robbena koji je sjebo sve živo kaj se moglo sjebat kad se sve lomilo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 04 srp 2012, 13:29

Ja nisam nikada bio protiv Müllera....uvijek mi je bio drag igrac i nikada ga nebih prodavao...
on je odigrao losiju sezonu iz razloga sto ga je trener drko na raznoraznim pozicijama, uvodio ga sa klupe i krpio sa njim rupe....nista vise...treba robbena smjestit na klupu a müllera staviti na desnu stranu gdje je najjaci i najopasniji....on kada je igrao na desnoj strani i imao one svoje poznate upade u sesnaesterac najbolji je bio i zabijao pun kurac golova...

mi smo losi bili jer schweinsteiger nije bio na nivou, i sto je robben glumio konja i primadonu u isto vrijeme...trebao ga je ribery jos malo ispleskat kada ga je sakom opalio....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la cruz » 05 srp 2012, 10:19

zadnjih dana smo dobili potvrdu onog što smo već znali

Bayern službeno želi Martineza i/ali ne želi plaćati veliku cifru

dolazimo do logičkog zaključka da će interes Bayerna uskoro nestati (ukoliko se ne dođe do razumnog dogovora)

stoga je vrlo moguće da se Bayern okrene drugom kandidatu (posebno ukoliko tymoščuk napusti klub, sada ili na zimu, svejedno......)

više je ljudi oko Bayerna pričalo o Belhandi, i po komentarima njemačkih navijača vidim da je slabo ko protiv njega.. ni ja!

...and now, let the fapping begin 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 05 srp 2012, 10:43

Ja sam za Belhandu jer nama prvenstveno treba netko tko će ubrzati igru i dati ofenzivni doprinos iz sredine. I mora se jako dobro uklopiti u ovu ekipu, a opet mora donijeti nešto novo. Zato je svako pojačanje za sredinu terena vrlo delikatno pitanje.
Mislim da su i Martinez i Belhanda jako dobri kandidati.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi