Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la anton 1983 » 18 lip 2017, 12:59

Najlaičkije rečeno, Mi dobivamo sve od mrčendajzinga kada je adidas u pitanju, ali zato real i MUTD dobivaju veće sponzorske ugovore, a manji postotak od prodaje. Al tu mi točne brojke nebumo dotakli...Jer brijem čak da i CR ima neki postotak :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 lip 2017, 13:00

Lewa
Carrasco-Muller-Robben
Thiago-Vidal
Alaba-Hummels-Boateng-Kimmich
Neuer

Gnabry
Ribery-Renato-Coman
Tolisso-Rudy
Bernat-Sule-Martinez-Rafihna
Adler
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 18 lip 2017, 13:09

The Scarface napisao:
doro napisao:Tesko da klub dobi samo 10€ od dresa....drugo nitko nije rekao da bi samo dresovi punili kasu tj vratili ulozen novac... Cjeli spektar je tu u opticaju i skroz je nebitno izracunat dal to tocno poradi nekog igraca vec gledat ukupne povecane prihode... Redom od rezultata doma,evropi,poziva na prijateljske tekme,tv prava, rekvizite,suvenire,broj novih clanova itd . Te jos hrpa toga je u prici...

Slika

Eto ti primjer DFB-a.

Ovisi o ugovoru koji pojedini klub potpise, mi primjerice po nekim teorijama od prodanog dresa dobijemo vise love od primnerice Manchestera kojo zato dobiva duplo vise love za sponzorstvo. Takoder zarada ovisi o direktnoj prodaji dresa, ako se dres proda u vlastitom fan shopu dobiva se zarada od marze kao i licence.

Svakako to nisu velike cifre kako ti i ostali birtijasi mislite.

Kao prvo ovo je dfb a ne klub,kao drugo nagadjas a ne stavljas cinjenice da pobijes nekog i trece nemoj bit papak i pobirat tudje fore i izadji malo u birtiju da nebudes frustriran tako... Oslobodi se zgrabi komada u birtiji bude ti anton pomogo on je iskusan u tome
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 18 lip 2017, 13:18

Evo ti jos jedan link a ti i dalje laprdaj svoje birtijakse fore jer nista drugo niti me znas :
http://m.faz.net/aktuell/sport/fussball ... 2.amp.html

@Cruz
Nije bitno koliko je dresova prodano s njegovim imenom, bitno je koliko je vise dresova prodano zbog Ronalda. Nije svaki navijac kupio dres iskljucivo zbog Ronalda, neki bi ga kupili i bez njegovog imena. Da ne pricam o tome da najveci efekt postoji u prvoj godini kad vecina kupi dres jer je stigao novi igrac, kasnije euforija splasne.
Zadnja izmjena: The Scarface; 18 lip 2017, 13:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 18 lip 2017, 13:22

anton 1983 napisao:Najlaičkije rečeno, Mi dobivamo sve od mrčendajzinga kada je adidas u pitanju, ali zato real i MUTD dobivaju veće sponzorske ugovore, a manji postotak od prodaje. Al tu mi točne brojke nebumo dotakli...Jer brijem čak da i CR ima neki postotak :lol:

Normalno da ima, što misliš zašto se print imena i broja dodatno plaća, niti 1 klub ne želi defaultno davati pare igračima, trošak printa nije veliki.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 18 lip 2017, 13:32

The Scarface napisao:Evo ti jos jedan link a ti i dalje laprdaj svoje birtijakse fore jer nista drugo niti me znas :

@Cruz
Nije bitno koliko je dresova prodano s njegovim imenom, bitno je koliko je vise dresova prodano zbog Ronalda. Nije svaki navijac kupio dres iskljucivo zbog Ronalda, neki bi ga kupili i bez njegovog imena. Da ne pricam o tome da najveci efekt postoji u prvoj godini kad vecina kupi dres jer je stigao novi igrac, kasnije euforija splasne.

Novo antunovo potrkalo... Nesto mi previse te birtije spominjete i to meni koji ih ne volim... Ocito projekcija teska u djiru...ukupna zarada klubu od dresa je sigurno bitno veca od 10-15% ukupne cijene istoga a i sami ste to potvrdili... Sponzorstvo je jedno a prodat artikl u svom fun shopu potpuna druga prica...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 18 lip 2017, 13:52

doro napisao:
The Scarface napisao:Evo ti jos jedan link a ti i dalje laprdaj svoje birtijakse fore jer nista drugo niti me znas :

@Cruz

Novo antunovo potrkalo... Nesto mi previse te birtije spominjete i to meni koji ih ne volim... Ocito projekcija teska u djiru...ukupna zarada klubu od dresa je sigurno bitno veca od 10-15% ukupne cijene istoga a i sami ste to potvrdili... Sponzorstvo je jedno a prodat artikl u svom fun shopu potpuna druga prica...

Spominju se jer si tipican primjer birtijasa koji baca floskule a nista pametno ne kaze. Tip osobe koja laprda u birtiji i pravi se pametan jer misli da zna vise od drugih jer je stariji.

Ja ti lijepo postam par izvora a ti i daljes udaras svoje fore umjesto da se potrudis i potkrijepis svoje navode, nije ni cudno sto te onda neki ne shvacaju ozbiljno.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 lip 2017, 14:03

Jebo Vas Ronaldo i dresovi u šupak! :lol:

Pa mi imamo problema da Alexisa dovedemo! :mrgreen:

Pored Draxlera, jel bi mi bili idioti da dovedemo Carrasca? Ja tog Carrasca baš nepoznam, niti mi zvuči kao neko ko bi bio SEX, više mi je to Draxler kalibar, pa se pitam jel smo bili kreteni i dal ima neki švabo kojem se treba dat prilika prije Carrasca? (Za one koji o njemu znaju više)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 lip 2017, 14:12

Scar... Ovde si bas ljepo opisao sebe s jednom iznimkom a ta je ona stariji.. Znaci projekcija kod tebe u pitanju ok sad znam kako te ljecit ;)
Anton ti si prvi izvredjo moguc dolazak Draxlera sad naravno okreces plocu nist novoga!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 lip 2017, 14:14

doro napisao:Anton ti si prvi izvredjo moguc dolazak Draxlera sad naravno okreces plocu nist novoga!

Drugim rječima vrijeđam dolazak Carrasca, ak to ne kužiš. Zato pitam ako neko zna više ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 lip 2017, 14:17

Krivo sam procito daj stavi zarez :lol:

Pa nema krila brutalnih opcenito a kamoli da je njemac tj ima Reus al on buraz od jeremije inace meni bolji igrac od alexisa
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 18 lip 2017, 22:19

Kicker: dogovoren je odlazak Coste u Juventus za 40, a trenutno se s Alexisom ništa ne događa. :?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 18 lip 2017, 22:35

Ivan Ivković je optimističan oko Bayernove budućnosti.

Nastaje novi Super-Bayern
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 19 lip 2017, 01:37

FCB_general napisao:Ivan Ivković je optimističan oko Bayernove budućnosti.

Nastaje novi Super-Bayern

ja sam jučer isti tekst postao u onoj drugoj temi haha :mrgreen:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 19 lip 2017, 17:29

MU sprema navodno ponudu za Lewu od 150 milja€
doro
Član fan cluba
Član fan cluba