Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la nele-BHF » 30 srp 2010, 11:00

steta :D samo si ovo trebo stavit u onu drugu temu :D al nema veze ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 30 srp 2010, 11:06

nele-BHF napisao:steta :D samo si ovo trebo stavit u onu drugu temu :D al nema veze ;)

da skuzio sam kasnije mislio sam se nadovezat na onaj post od prije ... nek admin prebaci
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 16 kol 2010, 11:57

zu Jose Ernesto Sosa (10 Uhr). Der Argentinier bekräftigte seine Wechselabsichten, erklärte aber, dass nur ein Wechsel nach Spanien oder Italien in Frage kommen würde. Dazu passt das Interesse vom SSC Napoli. Sportdirektor Riccardo Bigon erklärte im italienischen "Radio Marta" bereits: "Sosa interessiert uns sehr, er steht auf unserer Liste ganz oben. Wir müssen aber noch abwägen, ob wir einen Spieler mit seinen Charakteristiken verpflichten." Ein offizielles Angebot liegt dem FC Bayern noch nicht vor

Sosa je na vrhu liste za Napoli i vrlo su zainteresirani za njega ... ali jos nisu nista sluzbeno ponudili

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 19 kol 2010, 12:48

Valjda smo se napokon dogovorili s Napolijem. Sosa bi trebao put Italije krenut krajem tjedna.

Odšteta zasad nepoznata.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 19 kol 2010, 16:22

The Scarface napisao:Valjda smo se napokon dogovorili s Napolijem. Sosa bi trebao put Italije krenut krajem tjedna.

Odšteta zasad nepoznata.

nemoj me.....sad sam :cry: ....a baš je igrao odlično ove prijateljske tekme....sretno mu bilo.... :( ...još će se čuti za Sosu.... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2010, 07:50

Ajde, kad će neko neš o Michi napisat! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 21 kol 2010, 07:51

Martin Demichelis želi napustiti Bayern

Centralni branič Bayerna, argentinac Martin Demichelis je izjavio da ima volju za odlaskom iz kluba. Naime, Demichelis je odbio sjesti na klupu za pričuve u sinoćnjoj utakmici protiv Wolfsburga te ga je zbog toga Louis van Gaal izostavio iz momčadi. Kako Bild navodi, Demichelis je sinoćnju utakmicu gledao kod kuće.

"Istina je da je ovo kraj ciklusa i to je bolje, bolje za obje strane da krenemo zasebnim putovima. Mislim da nije dobro za momčad da ostanem naročito ako svi znakovi upučuju na rastanak."

Sinoć su na stoperskim pozicijama igralu Badstuber i van Buyten a van Gaal je na cijelu ovu situaciju rekao sljedeće:

"Demichelis je prošle sezone bio moj prvi izbor ali sada je zamjena."

Na kraju bi nizozemski stručnjak mogao ostati bez Demichelisa a adekvatne zamjene baš i nema. Mladi brazilski stoper Breno još uvijek nije oporavljen od teške ozljede koju je zadobio prošle sezone tako da će van Gaal tu poziciju očigledno morati "krpati" s Andreasom Ottlom i Tymoschukom.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2010, 07:58

svala čast speedy, koda sam nekaj nanjušio! :D

To bi me fakat pogodilo da on sada otiđe a da baš nedopelamo niš za obranu. Opet s druge strane ja znam da ga je bolje prodat i nedopeljat niš nego da on sijedi na klupi kad znam da on nije za to i da bi ga to ubilo. kaj je najgore grozim se moguće odštete jer sam ziher da bi bio neki truli kiki riki koji bi me samo nažiFciro! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 21 kol 2010, 08:06

anton 1983 napisao:svala čast speedy, koda sam nekaj nanjušio! :D

Uff, ta vijest stoji jutros od pola 7 na site-u a znas mene, lijeni cigan... :hehe:

Inace, ako budemo prodavali Michu to ce upravo biti za kikiriki. Klub uvijek izađe u susret igracu koji nas zeli napustiti. Prvo Lucio pa sada mozda i Demichelis. Sto reci, Bravo Gaal ! :bravo: :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 21 kol 2010, 09:31

Zaista sam zaprepašten. Prvo Lucio, pa sad Demichelis. Lucio je otjeran kao naš najbolji štoper, mislim da se to sada isto može reći i za Demichelisa, jer ako bi jedan Badstuber ili Van Buyten trebali biti bolji od njega ja sam Mozzart.

Ovakav rasplet situacije bih mogao podnijeti jedino u slučaju da dovedu nekog vrhunskog štopera kao zamjenu. Problem je samo što sumnjam da će uopće ikoga novog dovest i što taj vrhunski štoper vjerovatno trenutno i ne postoji na tržištu.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 21 kol 2010, 14:38

tiho sam se nadao da će otići van buyten ili htjet sjest na klupu, ali očito njega više voli van gaal...tako da bolje nek badtruba igra u sredini, a contento lijevo i nek ide netko od miche i buytena, nažalost odlazi malo bolji od njih dvojice, jbga....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la CroCHEF » 21 kol 2010, 14:47

izgleda da nista od odlazka danas je bio na treningu

Of these, the Bavaria-Upper wanted to know. "We do well to keep the good forces in our home," Rummenigge said, referring to his "proud Argentinian, who wants to play." On Saturday Demichelis then appeared during training - and Rummenigge stated: "He still has a contract until 2012. He will stay. "

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 21 kol 2010, 15:18

ti mater nebih se čudio da sad dopeljamo Van Der Wiela,taman može igrat stopera i desnog beka..... :lol: :lol: :lol: ....dakle Micho pa.pa.... smile44
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2010, 15:21

Nemora fakat biti da on ide, ali njega na klupi imat, pa to je mam skandal. Mam će sranje napraviti...Ajd da mi oćemo boljeg ali ovak. Najgore je kaj mi fakat neamo argumenata da mu prigovorimo jer činjenice su na van gaalovoj strani, mi jedino imamo razum, ali da je LvG razuman trener mi prošle sezone nebi raznesli nogomet...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 21 kol 2010, 15:24

anton 1983 napisao:Nemora fakat biti da on ide, ali njega na klupi imat, pa to je mam skandal. Mam će sranje napraviti...Ajd da mi oćemo boljeg ali ovak. Najgore je kaj mi fakat neamo argumenata da mu prigovorimo jer činjenice su na van gaalovoj strani, mi jedino imamo razum, ali da je LvG razuman trener mi prošle sezone nebi raznesli nogomet...

isti kur...je bio sa Tonijem....on mora proći....ako jedeš govna jedi ih do kraja.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi