cruz napisao:mislim da bi se većina nas ovdje s tim složila, ali imamo problem ...
Mah...
Jako veliki broj bayernovih navijača voli se pozvati na onu 2013 sezonu i u nju se kunu, no isto tako većina tih navijača ne zna tu istu stvar primjeniti danas, tj. da budem precizniji, seru kada se te metode primjenjuju danas.
Par stvari;
Ajmo reći da se igrači vrednuju od 1-10 + Messi i Ronaldo. Mi smo 2012 imali jako puno osmica, dosta devetki i jako malo desetki. Da bi se 2013 osvojila LP, trebalo je neke osmice zamjeniti s novim osmica samo zato kaj su drugačije, neki igrači uloviti desetke itd.
Imali smo Alabu - NO PIPPING, trebo nam je štoper, došo je Dante koji je u najbolju ruku POTREBNA osmica (iako je igro fenomenalnu sezonu), Imali smo znači Bou koji je posto desetka, Lahma, Schweinija. E onda smo imali LG koji je razaro po kvartu al to nije bilo ono kaj nam je trebalo. Znači imo si fenomenalnog igrača kojeg si moro zamjeniti sa boljim jačim. Sad dal sam realan il ne došo je Javi koji je nekako po reputaciji bio isti rang, ali drugačiji igrač, a na kraju sezone čista desetka od igrača. E tad si imo posloženi prednji red s Mullerom i Robben JE MORAO IĆI NA KLUPU! Bio je nezadovoljan (tog se sjećate - imali smo desetku na klupi zbog izbora trenera) i Manđa je došo umjesto Gomeza - svi bi se zakleli da je lošiji igrač zamijenio boljega, no Gomez nije bio ono kaj nam je u tom trenutku trebalo, najblaže rečeno.
E sad zaš sam to sve napiso. Mi sad više nemamo desetki izuzev Lewandovskog; Neuera i neznam dal još ko tu spada. I mi sad ne dovodimo desetke, neg samo eventualno dovodiš drugačije a ne nužno bolje igrače. Nama je prvih 11 u ovoj sezoni maltene isto kao u prošloj da su svi fit, a opet nije jer se jako mjenja formacija / taktika s obzirom na igrača koji je u prvih 11. Samo smo Lahma i Xabija zamjenili ( s boljim igračima?).
Sada kada se treba naći novog "Javija", trener ga ne nalazi tj našo ga je u obliku Tollisa, e sad...Isto tako zašto se ljudi čude ak Muller doživljava Gomezovu sudbinu? Pa nije Gomez bio loš kada ga je Manđo zamijenio zar ne?
Mi sad jednog Riberya pokušavamo zamijeniti sa Draxlerom (bar mi tu na forumu) i to je osmica za osmicu, a već tu razinu kvalitete imaš u kadru. Uglavnom kada ti fale desetke a kadar ti se sastoji od osmica i devetki onda si u teškoj banani jer neznaš ni ti, niti igrači ko treba igrati i samo dovodiš nezadovoljstvo u ekipu. Kad znaš ko ti je u prvih 11 onda se neplaćeš ak te redom napuštaju LG, Gomez, kad znaš koga imaš u ekipi, a mi se za svaki sad kurac bojimo, od Javija, pa do Mulelra pa Coste itd, a ne znamo ko tu udara mrkvicu.