Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 18 ožu 2012, 12:32

cruz napisao:šteta za Bayern što se Ola ne vidi u ulozi rezerve..

s onakvim fizičkim osobinama on komotno može igrati do 35. ili 36.godine, a sad ima 32

u koju god momčad ode u BL - bit će pojačanje!

A gle sam si je kriv i to je njegov odabar kolko kužim Bayern bi ga zadržal kao rezervu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 18 ožu 2012, 12:38

Ista stvar je s Kloseom bila. 1-godišnji ugovor, a on htio 2-godišnji i mislim po istim uvjetima kao što je imao. Razlaz je bio neizbježan. Tako je i sa Olićem koji se ne vidi kao rezerva.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 ožu 2012, 13:34

baš me zanima jedna stvar. Koliko para bi vi tražili za BadGnjilog? Ajmo reći da postoji neka cifra za koju bi vi njega prodali, koliko bi ona iznosila. Ja sa tim nisam načisto jer ne znam kako da se kod njega postavim i kaj bi trebali mi napraviti da nam neko za njega ponudi 25 milja. kao prvo mi niti nismo klub koji prodaje igrače pa mi se teško uopće u tu poziciju staviti. npr da nam sad neko ponudi 50 milja za Riberya dal bi ga prodo ili ne...Znam tu bi odgovor bio ne kao i za Lahma, schweinia itd...

No kolika bi recimo bila ta cifra kod BadGnjilog?

ne pitam vas to bezveze :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 18 ožu 2012, 13:51

I ja ne znam kako realno da procijenim Badstubera, bolji stopera od njega ima, a na jedan način on je 100 % Bayern, ne samo da je tu ponikao, nego je čovjek koji se ne da zajebavat, koji ima tu neku oštrinu, borbenost, ne predaje se nikad, zagalami kad treba.....
Napretka u samoj igri mu još treba, ali npr. pas igra mu je izvrsna, u duelu je bezkompromisan, a uz to čovjek zan izvest dobro slobodnjak i korner (samo u zadnje vrijeme nema potrebe da to izvodi :) )....

E sad ima tu mana, nekad se uspava pa postavljanje bude katastrofa, pa onda nekad djeluje sporo, ali zbog ovih gore odlika i njegovi godina , te mnogo prostora zbog istih za napredovanje ja ga ispod 20 miliona ne bi nikad dao :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 18 ožu 2012, 14:24

moj stav je nepromjenjen! ne dirajte mi Badštrudlu :nono:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 18 ožu 2012, 16:36

On u principu nije loš igrač, mlad je njemac, tu ponikao itd.ali ja njega vidim kao nekog kiksera, npr. ja sam siguran on će u 10 utakmica bar imati 7 ili 8 katastrofalnih pogrešaka, da će npr. ostaviti samog napadača u duealu sa Neuerom - isto kao da nekad izgubi koncentraciju, ali mlad je....i to meni kod obrambenih smeta....npr. ja jednog Boatenga(iako nije ni Boateng do idealnog) nebi dao ni za 100 Badtruba :!:

Moje mišljenje, 15 - 18 milja i može ići, bolji se od njega može za te pare naći....bolji njemac čak :!:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Hantraga » 18 ožu 2012, 17:56

Samo mi nije jasno zasto ne poradi na fizickoj snazi. To bar nije tesko. ;)

Nabildaj se malo brate dragi, imas sve uslove.

Napredak je svakako evidentan kod Strudle. :)
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la cruz » 18 ožu 2012, 21:39

Hantraga napisao:Samo mi nije jasno zasto ne poradi na fizickoj snazi. To bar nije tesko. ;)

Nabildaj se malo brate dragi, imas sve uslove.

Napredak je svakako evidentan kod Strudle. :)

ovo sam čekao da netko napiše :)

badštrudli je pubertet kasnio, tako da je se kasTnije razvijao i onda kad ga je van Gaal uzeo on je doslovno tek narastao.
kad se usporedi sadašnji badštrudla sa ondašnjim vidi se razlika...

evo ga, müller deblji od njega i skoro visinom isti
Slika

badstuber danas: 8-)
Slika

a kakav će tek biti.. iz godine u godinu on će se poboljšavati i imat ćemo vrhunskog defanzivca!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 ožu 2012, 21:46

Truba mora raditi samo na eksplozivnosti, tj. brzini. Da bude još pokretljiviji i brži stoper, to njemu treba.

Cruz je sve ostalo rekao. ;) :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Hantraga » 19 ožu 2012, 21:26

Ne cini mi se bas da je Muller deblji od njega na toj slici, al' dobro. :mrgreen:

FCB_general napisao:Truba mora raditi samo na eksplozivnosti, tj. brzini. Da bude još pokretljiviji i brži stoper, to njemu treba.

E to je vec malo teze.
S tim se radjas, tu se ne moze napredovati previse. Mada je mnogo igraca na njegovoj poziciji napravilo veliku karijeru, a da su bili poprilicno spori. ;)
Al kad ga se sjetim na beku. :lol:

U svakom slucaju o njemu ne bi trebalo pricati na temi o ODLASCIMA igraca. :a045:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la anton 1983 » 25 ožu 2012, 11:35

Pitanje za BadGnjilog sam vam postavio jer "znam" da nam je chelsea za njega ponudio 15 milja, pa me baš zanimalo kakvo mišljenje vlada o njemu. nemrem vjerovat da ću ga ja zavoljet! :neee: To će biti kao da gomezovi pljuvači počnu navijat za Bayern :mrgreen: Jučer sam koju porukicu poslo dori i u jednom trenutku za vrijeme tejkme došlo mi je da ga pitam, jel badGnjili uopće izgubio koji duel?

Kaj se tće jučerašnjeg gola, to je splet nesretnih okolnosti. to se moglo jedino spriječiti poslije snimke što znači nemoguće...jedino da ej BaDGnjili sršil onoga koji je nabaciuval, ali u realnom vremenu to se u takvoj situaciji ne radi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 25 ožu 2012, 15:17

Badstuber je sad među 5 najbolji stopera svijeta za 1-2 godine će biti među najboljim i ne bih ga mijenjao ni za jednoga drugoga stopera na svijetu...... ;) Čovjek se bori oduzima lopte. odlično čita igru , dobar u skoku u duelima sve ima što treba mati jedna vrhunski stoper
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la UltrasMentalita » 25 ožu 2012, 15:18

Badstuber je sad među 5 najbolji stopera svijeta za 1-2 godine će biti među najboljim i ne bih ga mijenjao ni za jednoga drugoga stopera na svijetu...... ;) Čovjek se bori oduzima lopte. odlično čita igru , dobar u skoku u duelima sve ima što treba mati jedna vrhunski stoper
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la doro » 25 ožu 2012, 20:34

Znači kao i mnogim stavrima i tu sam imao dobar nos dok je velika večina pljuvala badstubera ja sam vjerovao u njega a bome i low,gaal i jupp a to je najbitnije....nisam nikad vidio takve pasove jednog stopera točno u nogu i to na velike udaljenosti..pogledajte pas za robbena u 1 pol smrzo sam..svaka čast malac samo tako nastavi ;)

Boateng je proplival par puta jučer al jbg savkom se to dešava nije to bilo tragično za nikog pa mu se oprašta....drago mi je kaj nemamo više one klasične kiks igrače koji se spotiču,popikavaju,daju autogolove,nadskaču ih ko bebe itd.ala(demichelis,lucio,kovač i sl.) a to su bili mnogo hvaljeniji stoperi :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 25 ožu 2012, 22:41

Znaci, Horst je imao dobar nos. :D

Polako momci, polako. Jos je rano za konacne zakljucke. Trubu ne mirisem, ali niko sretniji od mene ako uspije.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi