Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 26 ožu 2012, 11:39

Dries Mertens von der PSV Eindhoven spielt eine starke Saison: 18 Tore in 26 Spielen erzielte der Linksaußen in der Eredivisie. Für den FC Liverpool Grund genug, über eine Verpflichtung des 24-jährigen Belgiers nachzudenken. Aber der will gar nicht nach Liverpool - Mertens will zum FC Bayern München! In der "Sun" äußert sich ein Bekannter des Rechtsfußes: "Er hat seine Freunde über das Leben in Deutschland gefragt und war begeistert, was er gehört hat." Mertens würde etwa neun Millionen Euro kosten.

:shock: kaj je to, nam to treba uopće?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 26 ožu 2012, 11:41

An den finanziellen Rahmenbedingungen ist der Wechsel des Brasilianers offenbar nicht gescheitert. Diego weiter: "Ich hätte in München mehr Geld verdienen können, aber Juve hat sich sechs Monate lang intensiv um mich bemüht."

Pa koliko mi para imamo?!?!?!?! :smajl007:

veli diego da je onda prešo u Bayern da bi zarađivao puno više nego u Jubventusu no, navodno se bayern bruttalno prekasTno javio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 26 ožu 2012, 11:49

anton 1983 napisao:An den finanziellen Rahmenbedingungen ist der Wechsel des Brasilianers offenbar nicht gescheitert. Diego weiter: "Ich hätte in München mehr Geld verdienen können, aber Juve hat sich sechs Monate lang intensiv um mich bemüht."

Pa koliko mi para imamo?!?!?!?! :smajl007:

veli diego da je onda prešo u Bayern da bi zarađivao puno više nego u Jubventusu no, navodno se bayern bruttalno prekasTno javio...

Imamo mi mnogo para, Bog sami zna koliko, ali jednostavno nasa uprava nije kao uprava Celzija, Sitija, PSG-a i slicnih da daje nerealne cifre za pojedine igrace. Jesi li primijetio kako iz godine u godinu rastu plate nasih vaznih igraca? Prije par godina je bilo nezamislivo da jedan Svajni prima 9 milki godisnje, a sada su cak i veci novci u opticaju.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 26 ožu 2012, 11:50

Maj Mertens ima jebenu statistiku ove sezone, samo ne vidim potrebu za njim ili se pak pripremamo za Robbenov odlazak iako lik ne igra na desnoj strani.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Miki » 26 ožu 2012, 11:52

Speedy napisao:Maj Mertens ima jebenu statistiku ove sezone, samo ne vidim potrebu za njim ili se pak pripremamo za Robbenov odlazak iako lik ne igra na desnoj strani.

Pa ako igra na lijevoj ne treba nam. Ribery i Shaqiri su sasvim dovoljni. Sto ne igra desno krilo?! :neee:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 26 ožu 2012, 11:59

Što se transfera tiče ja znam da su prilično sigurni transferi Dantea i Pizarro-a. Ovog prvog pogotovo, a i za Peruanca mi sve više miriše da će doći kod nas.....Ipak vidim nekim navijačima Bayerna ne bi to odgovaralo, jer neki su bijesni po njemačkim forumima, jer je Uli obećao bombu u napadu. Uli obično drži obećanje, ali ako sad izradi, onda se baš ovaj put pružio previše glavom kroz prozor... :)

Iako bi ja na primjer s Pizarrom i bio zadovoljan, jer je on više nego solidna zamjena za Gomeza i to ono kad uđe može unijet dodatnu svježinu u napadu.....A neka bomba dodatna bi me obradovala, smao koliko je realna znat ćemo tek po završetku sezone.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 26 ožu 2012, 12:01

Mi smo profulali temu, rijec je o odlascima a ne dolascima! :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 26 ožu 2012, 12:03

Speedy napisao:Mi smo profulali temu, rijec je o odlascima a ne dolascima! :smile30:

Ovo mi se i neki dan desilo, a vidio post tamo na dolascima vezan za istog igrača i onda ovaj svoj ovde pobrisao....Al ovaj put sam proletio, jer sam nakon tvog posta poletio da ovde napišem :lol: :lol: :lol: :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 26 ožu 2012, 15:44

Da bar robben hoće otići na ljeto...i da umjesto njega dođe ta bomba ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 01 tra 2012, 12:41

Danas je na Doppelpassu Helmut Markwort, izdavač lista Focu i član nadzornog odbora Bayerna rekao kako je Olić najvjerovatnije sve dogovorio s Wolfsburgom, a to je isto još jednom ponovio i novinar Bilda u istoj emisiji. Bild je odavno objavio tu informaciju, isto kao i list iz Wolfsburga, a to su znali ovako spomenut i pojedini njemački komentatori tokom utakmica....

Samo mi onda čudno što Nerlinger govori da će još razgovarat s Olom, te sva ta pojedina pisanja tz-a koji često tvrdi da sve nije gotovo....Baš neku svrhu da vidim u tome da se po tom pitanju nešto taji, ne vidim....Al et vidjet ćemo do kraja sezone još...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 02 tra 2012, 07:29

Ja bi radije držao olu na klupi nego npr. Pizzara, ali je pitanje bili Ola sjedio na klupi, mislim da neće, nije taj tip, on je jedino dobar ako igra... :a045:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2012, 10:34

Pa doro biti igrača koji je dobar kao Robben, samo igra minimalno 80% utakmica i košta 20 miljona eura :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 02 tra 2012, 13:36

LuctL napisao:Pa, doro onda sanja. :mrgreen:

pa de ga onda probudite :D
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 06 tra 2012, 13:05

Bei den 'Königlichen' läuft die Suche nach einem offensiven Außenverteidiger auf Hochtouren. Laut 'Marca' ist der Brasilianer ein heißer Kandidat für die rechte Seite, auch wenn er sich in München bislang nicht durchsetzen konnte. Dass sich FCB-Sportdirektor Christian Nerlinger bereits nach Ersatz (Mathieu Debuchy / Adriano) umgesehen hat, deutet zudem auf einen Abschied Rafinhas hin.

Dakle ukratko,

Navodno je Rafinha na radaru Reala, jer Mourinho traži jednog takvog igrača.
Novinari vjeruju da je rastanak moguć, jer se Nerlinger raspitivao za Debuchya / Adriana.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 06 tra 2012, 13:07

tak nešto čak i u najluđim snovima ne bi mogao sanjati!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi